Visam ca o femeie nu-si inchisese socotelile asa cum trebuie pe aici, deasupra capului si la nivelul fiecarui brat fiind desenate cu sange niste semne intunecate un fel de vodoo facut ca sa paraseasca taramul si totusi sa ramana legata de loc, chinuindu-se in umbraluri. Parea a fi un blestem pus de mama ei geloasa pe ea si care in posesie ii indusese moartea tanara fiind razbunadu-se cumva pe tineretea, frumusetea, darul ei. Tigaraa ma numesc…imi spuse in vis. Aici am fost omorata…si imi arata acele, stiletul, pata rosie din nou semnele si proiecta de 7 ori pe mine simbolurile facute cu sange din sangele ei care o legasera in sublumi de o entitate urata aflata undeva la -5, 2. Parea ca nu plecase de peste 90 de ani si ca nimeni nu o simtise pana acum. Si inca isi mai plangea viata petrecuta aici, copiii lasati in urma, sotul si toata povestea cu mama ei. M-am trezit cu imagini foarte clare, puse una langa alta de ghizii mei ca intr-un puzzle perfect. Nu aveam nici un dubiu ca un ritual de magie neagra scurtase viata bietei fete ( probabil avea 23 sau 24) si ca ramasese legata aici in umbraluri, plangandu-si povestea. Cu Voia Sfintei Treimi, te dezleg si iti deschid culoarul!!! Si am repetat de mai multe ori, insotind-o in ridicarea ei ca cuteva rugaciuni care ii permiteau sa treaca vamile. Era din ce mai luminoasa si acolo unde se infipsese stiletul pata rosie devenise o lumina argintie care crestea…se marea pana cand a fost invaluita cu totul ridicandu-se ca o sfera frumoasa din ce in ce mai stralucitoare. Multumesc, multumesc, multumesc…ii simteam adierea, vocea, bucuria!!!!!

Chiar ma intrebasem de cand am pasit in reteaua Maldivelor…care este rostul meu aici?!…Ce am de facut?!!!Si prima tema se activase in noaptea dinspre 27 spre 28 ianuarie. E foarte adevarat ca de cand am ajuns in aceste locuri energia verde-aurie a oamenilor m-a atras intr-un mod minunat, cantecele si dansurile lor amintindu-ti de cele mai batrane triburi de pe aceasta planeta. Desi imi doream sa vorbesc cu radacinile locurilor ma duceam adeseori in triunghiul cu varful in sus( cauzal-budhic-atmic) impletind acatistele Sfantului Gherontie, Acatistul Mariei Magadalena cu apa si soarele. Si sferele iubirii, bucuriei, recunostiintei mi se jucau in suflet, Gradina Maicii cu toate florile ei simtind-o atat de vie, aproape, radioasa.

In Maldive, pasarile, crabii, apa de toate culorile, pestii, jucausenia naturii iti spala intr-un mod minunat cufarul interior descarcand toate nespuse, negraitele, nerezolvatele. Pare ca ai aterizat intr-o sala de revigorare sau intr-o gradina de infrumusetare unde copacii sunt stilisti si apa este o renumita maseoza.

Si cand stai pe plaja si privesti oceanul ……..simti o bucurie incredibila cum iti coboara in pocalul inimii dilatandu-te, unindu-te cu Totul, inflorindu-te. Maldivele gazduiesc o parte din arhivele lemuriene, spiritele care locuiesc aici fiind foarte inimoase, ca niste copaci infloriti plini de culoare, zambet, emotie. Energia mamei si a fiicei este prezenta peste tot si poate tocmai de aceea natura( expresia divinului feminin) este fermecatoare, coplesitoare, radioasa in Maldive.

Am facut multe scufundari in zambetul localnicelor si am simtit sufletele lor mari calduroase, pline de recunostiinta, bucurie, frumusete. Desi sunt musulmani intr-un mod paradoxal maldivezii bat recordurile la divorturi. Ca atare i-am intrebat pe localnici cum …..de sunt asa de grabiti?!!! Si mi-au raspuns…dragalas….ca se pot casatori foarte usor( nu cu prea multe formalitati) si pot divorta ( la fel de usor)……si pentru ca femeile au devenit din ce in ce mai independente, rata divorturilor a crescut. Si am simtit in vocea lor……bucuria regasirii….nu suparare sau furie sau tristete.

Pentru cei care vor asa ajunga aici urmariti cursele facute de Wizz( sunt multe) si la preturi foarte atractive iar pentru cei care isi tes singuri calatoria cu cat veti sta mai aproape de Male( capitala) adica pe o insula din apropriere cu atat costul transferurilor facute cu avionul sau barca va fi mai mic.

Va imbratisez cu toata dragostea si fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va sustina in Tot si Toate!!!!