Ma aflam in fata unei casute mici, simple, pline de bucurie. O gradina frumoasa se intindea pana la padure si multe flori dansau in fata ochilor interiori. Pe un scaunel micut imbracata in portul nostru traditional, se afla, Maicuta Veronica. Am remarcat masuta care era sculptata in lemn cu multe flori…pictate…..in spatele ei fiind o bisericuta mica, discreta, cu o cruce inalta si ea plina de flori. Cadrul era simplu, calduros, plin de Sens.

Maicuta Veronica de ce aici? Tu ai cerut sa vii in timpul noptii in taramul acesta, sa accesezi versul Intelepciunii, sa povestim despre acest timp. Si am raspuns telefonului tau….spuse ea zambind si imi intinse o floare pe care nu am vazut-o la noi dar care avea un parfum as spune angelic si multe culori care comunicau intr-un mod minunat…cu sufletul meu deschizandu-i petalele. Si aceste luminescente fuzionau intre ele generand un joc hranitor, odihnitor, iubitor. Intr-un mod minunat floarea canta, raspundea, comunica. Am privit-o cateva clipe….bucurandu-ma de parfumul contemplatiei, bucuria fuzionala, aurul celest al clipei.

Maicuta ce ne poti develi despre tara noastra? …Va fi foc?

Vor fi incercari de toate felurile insa toate le veti trece: ale focului, apei, aerului, pamantului caci ati gresit mult. Un ecran se deschise: mai multe fluvii de foc brazdau planeta insa de jur imprejurul Ramaniei, se opreau, parca o bagheta invizibila le facea semn sa taca. Focul are multe chipuri si putine le vedeti…insa este randuit de sus sa treceti cu Credinta, Iubire, Jertfa peste Greul acestor Timpuri. Apoi se deschise un alt ecran: mai multi nori( ce nu pareau naturali) incarcati cu otravuri se adunau constant deasupra tarii noastre generand niste braie negre ce coborau atingand ochii, sufletele vietile. Aerul era otravit si constant apareau noi cete amenintatoare. Doar cei luminati pe dinauntru pareau ca nu simt, nu sunt atinsi, nu sufera. Norii acestia erau programati sa atace sistemul imunitar, clarul, mintea si organele vulnerabile. Un alt ecran se deschise: oameni-carcase fara chip, reci, impietriti, zombificati, pamantul surpandu-se cu ei…apoi venind ape aprige si curatand Totul.

M-am strans in mine si am intrebat: De ce toate acestea? Ati parasit inima lui Dumnezeu, v-ati vandut tehnologiei, banilor, imaginii. Si clocotul va veni curatand pe cruce, Departarile. O cruce mare descriind Noul Timp se dezveli …….si pe ea, patru buchete de Oameni salutand Noul Cer si Noul Pamant. Si din cele 4 buchete ramase se activau pe raze, altii si altii generand noi flori radiante, toate conectate la versul Crucii. Privind acest tablou exact in centru am simtit privirea lui, blanda, iubitoare, calda.

Tata…..aici? Cu voi-Una…si lacrimi frumoase cursera in floarea pe care o tineam in mana. O limpezire usoara imi aseza parca…..interiorul, redandu-i Verticalitatea, Zveltetea, Bucuria. Eram cruce….privind o alta Cruce ce sustinea Noul Timp, buchetele de oameni crescand, inflorind, rodind intru Hristos. O spirala aurie a imbratisat totul….si in valsul ei am s-au asezat aceste …….cuvinte:

Chip de lumina,

Viu christic si gradina,

In ochiul trezit.

…Si am simtit ca acei ochi coboara in noi toti, dezvelind bucuria Celei De-a Doua Veniri prin Spirala care imbratisa Totul. M-am apropriat mai mult si am putut sa vad ca florile-oameni din Nord, Sud, Est, Vest cei ramasi si conectati la Crucea Interioara si care vor activa noua lume, erau fii ai Luminii uniti prin cuvantul Domnului….Traitori de Sens, Conectori, Dezvelitori, Tesatori, Deschizatori de Drumuri, Traducatori ai Lumilor Subtile, Cavaleri ai Unimii. Si Crucea imbratisata de Spirala a devenit o Floare Imensa…….stralucind pe varful bisericutei Maicutei Veronica.

Maicuta ce imi poti spune despre aceasta a doua venire…si floarea aceasta de lumina? Este chipul noului timp. Il aveti in voi insa se activeaza din aproape in aproape, codurile christice fiind ca niste flori de lumina care se deschid in interiorul vostru …dezvelind NOUL CER. Trei valuri de lumina au trecut usor prin mine……si mai multe flori s-au revelat ……aratandu-mi carul de lumina.

Iubire, viu christic, gradina

Aripi de lumina

In ochiul trezit.

….

Si voi puteti alege sa faceti parte din acest car al Unimii sau ….sa mergeti catre prapastie gradinarind lucrurile mici dar lucitoare.

Maicuta…….exista o criza a resurselor cu adevarat?

Miacuta nu spuse nimic…..insa imi arata o imagine…..un nor negru se ridica deasupra noastra …mancand din viul vietii. Si in spatele cetei era un Balaur. Si norul era marit cat sa acopere Cerul Bucuriei. Insa cei curati se bucurau fara sa-l cunoasca, fara sa-l simta.

Miacuta ce sa facem in aceste timpuri?

Sa va rugati, sa va spalati sufletele prin spovedanie, sa-l cunoasteti pe Dumnezeu. Nu va risipiti ……nici cuvintele nici faptele. Pasiti bland simtind Cerul cum va umple panerul sufletului…cu Bucurie. Ascultati Cuvantul Domnului, impletiti-l cu ceea ce Faceti, fiti Maini Divine in Actiune.

Mai multi copiii aparura in gradina venind cu rochii si flori catre noi….. in vesmintele Unimii. Maicuta spuse……buchetele lor de flori-virtuti vor dezveli mostenirea sporituala a acestui popor dar si forta maretia lui. Tara noastra va fi loc de pelerinaje, Noul Salem, Taramul Inteleptilor.

Maicuta …cum vom sti toate aceastea? Le veti trai Sus si le veti spune Jos ca sa impliniti Cuvantul Domnului..si sa intrupati Puterea acestor Vremuri. Cernerea e vie insa nimic sa nu va sperie…caci totul e ingaduit.

Maicuta …desi par ca lucrurile s-au linistit, acest triunghi cu varful in jos, plandemia-razboiul-criza inca mai naste anticreatii bazate pe frica, inghet, deruta. Sunt multe cete care afecteaza sufletele.

Rugati-va cu lacrima si veti birui balaurii acestor timpuri. Sunteti iubiti.

Mai multi copiii cu buchete de flori s-au asezat….de jur imprejur ….modeland parca….Noul Timp. Curcubee se dezveleau, la fel geometrii radiante. Zambeau toti …….tesand cu puterea lor interioara chipul prezentului. O imagine imi atrase atentia….Gradina Maicii era vie….in multe suflete, brazdata de Crucea Noului Timp….si printre flori, multi copiiii dar si multi adulti triunici cu suflete curate……radeau. Maicuta Veronica …imi lua mana si imi spuse……Smerenia, iubirea, jertfa sunt cele mai bune medicamente de vreti sa invingeti boala sau patima. Si noi de aici…va suntem Alaturi.

O alta floare auriu-verde…….mi-a fost daruita, si fara sa ma astept…am observat ca vesmintele mele se umplusera de Flori ce miroseau atat de Frumos. Ochii Maicutei erau graitori dar si vindecatori. Parea ca fiecare floare are o putere a ei….si nu asteapta decat sa fie descoperita.

Floare de lumina,

Viu christic si gradina,

In ochiul trezit.

….

Va invit pe 22 dec la ora 18 30 sa salutam cu invocatii, rugaciuni, meditatii…..gradina interioara.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Ora? 18 30

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va fie alaturi in Tot si Toate!!!