O calatorie nu vine intamplator ci ea este o activare a firului divin aducand la suprafata restate, corijente, repetentii pe care le ai fata de un loc, colegii cu care calatoresti, vechiul Egipt dar si daruri si salturi de intelegere care te asteapta, un buchet de flori ale Unimii care te sustin in opera de transformare, transmutare, activare a omului cu O mare. Inainte sa pasiti in valsul cu Egiptul, Grecia, Bulgaria, Peru etc, faceti-va iertarile fata de acele locuri, oameni, situatii chiar daca este prima data in viata aceasta ….cand veti merge Egipt. In aceasta trecere de 12 plus 1 ani ( 2020-2033) se dau multe examene si se fac multe plati in conformitate cu neinvatatele si neachitatele ce tin karma personala, karma de neam, karma de tara.

Deschideti cu smerenie, bucurie, intelepciune valsul cu tara pe care urmeaza sa o vizitati:

Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut Acum si altadata fata de X, Y Z

Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege

Sunt Una cu Iertarea

Si repetati aceste iertari 3-9 zile sau chiar 3 saptamani limpezindu-va sufletul, spaland rufele vechi cu oftat, cascat, lacrimat. Si puteti impleti triunghiul iertarii cu spovedania, impartasania, cu anumite initieri chemand in felul acesta ghizii invizibili ai acestei calatorii sa va fie aproape si sa va inspire. In felul acesta cresteti protectia voastra divina si desigur asezati in trena acestui vals luminite care se vor transforma in daruri interioare si exterioare.

Apoi zi de zi daruiti lumina si inainte si in timpul calatoriei ( la nivelul ch 4) intregii povesti, ingerilor bucuriei, ingerilor intelepciunii, relatiilor in asa fel incat toate nodurile vechi si noi din Acum si de Altadata sa se dezlege si Talcurile, Rosturile, Intelegerile sa va fie revelate in temple sau in timpul somnului sau prin vise.

Cand ziua calatoriei s-a activat ca un covor cosmic care vi se aseaza la picioare, conectati-va la Darurile Locului si intrand in acest vals lasati Graalul/ Cupa interioara sa primeasca. Si nu va pierdeti entuziasmele cand apar provocari. Intrati pe spirala ascendenta a intrebarilor: Ce parti din mine au atras acest eveniment? Ce am de invatat? Ce imi dezvaluie aceasta experienta? Care este varful de munte al acestei situatii?

Abordand cu iubire, blandete, intelepciune orice situatie……veti vedea binecuvantarile, minunile, bucuriile ce se tes prin calatoriile spirituale. Si in rasarit si in apus…meditati asupra intelesurilor, talcurilor, semnificatiilor. Si multumiti, multumiti, multumiti!!!! Si daca sunteti in grup…impartasiti din bucuriile ceresti, din adanciri din intelepciunile care va ating Sufletul.

In fiecare zi chemati triunghiurile de lumina formate din sfinti, protectori, stalpi de lumina sa va ajute sa decriptati un mesaj, un semn, un inscris. In orice calatorie ni se dezvaluie o tema de viata sau mai multe, buchetul ei de daruri, varful de munte sau saltul de intelegere care ne ajuta sa fim oameni cu O mare!!!!

Si indrazniti sa va activati aripile interioare fructificand calatoriile spirituale transformandu-le in mari daruri si bucurii.

Exercitii/ lucrari pe care le puteti face inainte dar si in timpul calatoriei:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si fara Voie fata de X, Y, Z/ Rog Sfanta Treime sa ma ierte/ Sunt Una cu Iertarea)
  2. Chem aici si acum toti sfintii/ protectorii/ maestrii care trebuie, vor si pot sa fie alaturi de mine in aceasta calatorie.
  3. Activez triunghiul iubirii-bucuriei-recunostiintei sa-mi deschida portile in Tot si Toate
  4. Doamne graieste pentru mine in sufletul lui X, Roag-o sa ma ierte, eu o iert si imi doresc ca intre noi sa fie Iubire, Pace, Bucurie
  5. Invoc triunghiul format din Isis-Horus-Osiris pentru a-mi dezveli invatarurile/ darurile/ talcurile calatoriei in Egipt
  6. Postiti lunea, miercurea si vinerea
  7. Aprindeti lumanari in triunghiuri( pentru ingerii intelepciunii, ingerii discernamantului, ingerii blandetii). In centru asezati o lumanare pentru darurile calatoriei in Egipt
  8. Contemplati seara un simbol din Isis Seikim sau Seikim 7 sau initierea lui Thoth sau un simbol care va cheama legat de vechiul Egipt
  9. Daca aveti preotii( Melchisedec, Isis, Maria Magdalena etc) cereti dezvelire, sustinere, traducere pentru anumite semne, geometrii, talcuri, vise
  10. Vorbiti cu Soarele: Invoc Lumina Ta, Iubirea, Ta, Stralucirea ta, Intelepciunea ta, Coloana sa fie, Pentru noi Egipt si draga Ramanie, Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti, Intarindu-ne, Inteleptindu-ne, Inaltandu-ne, In gand te chemam, Cu iubire imbracam, Mantia Ta
  11. Dati lumina ingerilor calatoriei, deschiderii de drumuri, ingerilor bucuriei, ingerilor intelepciunii
  12. Cititi carti de lumina legate de Egipt. Lucrarile inspirate va reamintesc cine sunteti.
  13. Multumiti, multumiti, multumiti