Eram intr-o gradina cu flori….covoare de culori mangaind nemarginirea. In centrul ei un templu micut format din icoane si o bolta azurie ….m-au chemat ….sa simt……Bucuria. Am pasit ca un copil…unind Cerul si Pamantul. Crucea s-a activat si in miezul ei … Cupa Iubirii a grait. Ambrozia divina….a inceput sa curga……limpezindu-mi ochii interiori.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta,

Coloana sa fie,

Cu ochi ceresti,

Din albastrul pur ne privesti,

Dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Camasa ta!!!!

O imagine frumoasa mi-a aparut in fata…Copiii zburdand pe o pajiste…apoi mai multi calugari-sanitari carand pe targi……cateva tari. Erau duse intr-un fel de spital-templu……pentru a fi vindecate. Am intrat intr-un con…..imens frumos si am ales sa merg catre tara mea…..intreband in soapta…..de ea. Mai multe forte treimice m-au intampinat…..aratandu-mi ….perdelele intunecate de haos care afectasera tarile. Erau 12 ….si multe boli se declansasera afectand integritatea structurala a RaMaNiei dar si altor tari-surori. Am indraznit sa intreb…

Tarile pot fi pe targi?

Si ele primesc suportul nostru, pot fi bolnave, falimentare, calcate in picioare, omorate. Sunt organisme vii ca voi, fiinte colective cu centrii si radianta unica.

Si tara numita RaMaNia? Este tinta unor atacuri puternice, aceleasi care vor sa distruga Omul, Ortodoxia, Noul Pamant. Sunteti invaluiti de minciuni, haos, frica pentru a va ceda puterea.

Si noi?

Nu ezitati. Sunteti pe un front intr-o lupta cu inamici care tintesc foarte bine. Intariti-va scuturile de lumina, cu credinta, iubire, rugaciune. Acesta este al treilea razboi.

Mai multi copiii au aparut…purtand buchete de flori viu colorate.O imagine cu RaMaNia….s-a activat….insa pe fiecare raza erau si alte tari in suferinta, agonizand, Mai multi calugari-sanitari le stergeau sudoarea, le pansau ranile, le dadeau niste potiuni intaritoare. Pareau ca organismele le sunt atinse de boli stranii, necunoscute. Copiii au atins cu flori vindecatoare…..zonele indurerate…si o energie aurie….a inceput sa le imbrace…ca un fular….limpezind locurile indurerate, aducand pacea, bucuria, caldura. Chipurile lor se destindeau. M-am apropiat mai mult de RaMaNia intreband de ea.

E afectata de plasele intunecate care ii sufoca seva, esenta, puterea. Insa se va elibera de ele. Aceasta este Voia Domnului. Sa fie pamant binecuvantat, loc de peletinaj, templu al Unimii. Si toate la timpul potrivit.

A sosit timpul?

Inca nu a sosit..

Mai e mult…?

Pana la Rusaliii…sunteti atinsi de gloante invizibile, raniti, afectati, pusi la pamant…apoi criza isi va scoate mai mult coltii. Insa toate ….sunt spre intarire, dezvelire, trezie. Batalia aceasta este pentru desavarsirea voastra spirituala, pentru intregire, unime, inaltare. Corpul de lumina al tarii voastre a fost activat. Chipul ei il aveti in voi. Credinta vie….ii va dezveli cununile de flori, bratarile vindecatoare, radianta unica. Ridicati-va fara sa asteptati salvarea din exterior. Nu va veni…ci doar din voi. E timpul sa va luati puterea inapoi si sa va dezveliti darurile.

Copiii au facut o hora frumoasa atingand toate razele pe care se aflau tarile…(din centrul de refacere) spiralele de flori imbracand totul. Un cantec suav ……..cadea ca o perdea de lumina lichida…alimentand tarile. In timpul noptii…spuse AraN…tarile primesc suport ca si voi. Interventia famiiilor de lumina este mare…mai ales acum. Unele vor pieri altele vor capata un nou chip. Energia prefacerii va atinge pe toti. Trezia e vie si nu mai poate fi amanata. Priveam …..cum perdelele intunecate se topeau……o hora de suflete ….unind Cerul cu Pamantul. Atati veti ramane. O treime…Acesta este Noul Timp, Noul Pamant, Noua Ramanie.

Cantece suave …..insailau sufletele, spiralele de flori atingeau Totul, Bucuria mangaia Noua Lume.

Am imbratisat acest timp….lasand florile sa sopteasca, sa vindece, sa intareasca.