M-am asezat la masa de scris….privindu-i Ochii. Plangeam…..in altarul acestui timp, in acest Acum. Ma sculasem in noapte devreme, foarte devreme sa aprind torta rugaciunii. Mai multe raze se activasera in centrul interior din insasi Soarele Divin, Glasuind. In genunchi citind acatistele parintelui Arsenie Boca, a Sf Gheorghe, a Sfantilor Brancoveni, al Maicii Indrumatoarea am simtit….bratele lui, ochii lui Isus Hristos, pacea care izvora din El, iubirea care curgea ca un rau.

Ingeri, sfinti, protectori, maestrii ….ce putem face? Am simtit flacara razboiului venind peste noi…si multe alte evenimente neplacute atingand pamantul, pe copiii nostri, acest timp.

Am perceput o haina de lumina coborand…ca un con. Sentimentul era de protectie, caldura, pace.

Veti fi ocrotiti de credinta voastra, hraniti de curajul vostru, imbratisati de iubirea lui Isus Hristos!!!! Am oftat ca si cum ar fi plecat o greutate…….

Vom fi afectati de razboi? O mare parte din voi…da. Insa ati fost pregatiti pentru acest timp. Nu va rostogoliti in albia fricii. Cereti ajutor de la toti sfintii. Va suntem alaturi. Intariti scuturile si armele de lumina cu rugaciune, post, impartasanie.

De ce vine acest foc peste noi dupa toata suferinta produsa de plandemie?

Pentru ca multe lucruri nu le-ati invatat, vechile metehne s-au asezat din nou la masa iar patimile rod Templul Viu.

Si copiii?

Cei de Sus din Ceruri Mari vor fi protejati. Acestea sunt timpurile dedicate marilor examene.

O imagine s-a deschis in fata mea….era foc mult de jur-imprejurul tarii apoi focul patrundea in tara …..prin portile tradarii…..parjolind zone intregi, Un taram rece, infometat, atins de fum plumbuit……..intretinea moartea, zdrobirea, durerea. Mai multi oameni duceau targi si pe ele vedeam oameni nu cu rani cu sange…..ci cu rani din care ….curgea ceva urat mirositor, cenusit, plin de viermi. Au fost vaccinati….si ceea ce vedeti sunt otravarile cu care au fost infectati. Un pamant zdrobit , oameni raniti, fiinte lunatice, foamete, fuga. Parea ca dezordinea cuprinsese totul….orasele, in special orasele erau afectate….de un huruit ingrozitor, de frica, panica, agonie. Cativa fugisera in codri, in munti, pe langa izvoarele vii. Pareau ca statusera destul de mult ascunsi inainte sa …poate cladi …noua lume.

AraN…..ce arme sunt aruncate in acest razboi? Sunt arme nestiute de cei multi…..aduse de aici de pe alte planete. Tehnologii negre care va afecteaza sufletul si mintea si care induc la inceput un soi de ceata dupa care ……apare imbolnavirea si apoi moartea. Razboiul e declansat si intretinut de familiile batrane ale planetei, ceea ce voi numiti Oculta. E si el parte din Plan alaturi de ceeea ce ati trait deja…. virusi, vaccinuri, minciuni, frica….insa acum razboiul invizibil a capatat forme vizibile cu foc, pulberi vizibile si invizibile, strigate, omoruri, tradari. Aceste bombe sunt mai periculoase decat tot ceea ce stiti.

Am vazut o imagine aproape vie….soldati cu piele din solzi, soldati cenusii, soldati cu capete rosii si niste animale uriase mari care tipau intr-un aer gros. AraN m-a luat si m-a dus…la o nava rotunda alba…invizibila acestor entitati. Am pasit in ea…si ea am vazut niste fiinte mici delicate, cu chipuri dragalase care pregateau niste amestecuri. Mirosul lor dulceag………atingea si dezactiva plasele intunecate. Lumina lichida…am soptit. Nu sunt singurii care va ajuta…sopti AraN. Sunt multi frati intru lumina…care va sunt alaturi. Ei dezleaga, sustin, inspira.

Am iesit de aici si AraN mi-a aratat cum manastirile se tineau de mana ca o hora de lumini. Erau diferite ca putere si hora aceasta devenea in anumite momente, Spirala. Pe axul care se dezvelea….in Unime, insasi Coloana de lumina….am perceput Ochii lui, iubirea lui, insasi Pacea.

Doamne nu ne lasa….am indraznit sa spun!!!!Si i-am simtit privirea ….formata din 2 munti care se intalneau intr-un Soare.

AraN…mi-a tradus…..Fara aceste jertfe…….iubirea christica, focul divin nu va straluci in Noul Taram al Pacii. Asa se dezvaluie soarele christic…….dupa ce s-a curatat pamantul de rautati, de patimi, de antichristi.

O alta imagine…se dezveli….O roata care avea marginile de foc….calcand peste tot, arzand, un soare cazand, pamantul despicandu-se. O vreme totul tacuse…apoi am vazut ingeri, oameni si sfinti…limpezind Cerul cu ruga lor. Un Nou Cer un Nou Pamant si la mijloc …….Camasa vindecatoare a lui Isus…coborand peste cei ramasi, aducand langa Graal, Cavalerii.

Un nou timp capata glas…..oamenii imbratisandu-se cu iubire, pace, bucurie. Bratele lui, ochii lui, camasa lui era vie in Noul Salem, lumina christica imbracand clipa si oamenii….cu roua unei noi dimineti.

Cati suntem?

Mai putini….zambi AraN……insa cei stiuti… Adica?

Cei ce au ales sa fie si acum la finalul acestei etape.

Am ramas cateva clipe…contempland noul timp…si apoi am simtit cum razele se inchid ca niste petale, imaginile dispar….doar ochii lui pluteau, linistindu-mi apele. In aerul aurit….simteam camasa lui Isus asezata peste tara noastra, aparand, vindecand, linistind volbura, focul, zvarcolirea.

Va astept pe 24 mai la un atelier dedicat acestor timpuri.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Ora?18 30

Fie ca iubirea, credinta, intelepciunea sa ne sustina in Tot si Toate!!!!