A pasit intr-un loc alb-bleo unde prezente inalte subtiri ….teseau aripi de lumina. Multe suflete veneau aici in timpul noptii fie pentru ca aveau aripilele rupte ( si zboruri frante) fie pentru ca erau chemate pentru a primi propria pereche de aripi pe merite, la timpul potrivit, pentru a simti Cerurile. Si nu erau ingeri cei care soseau aici ci oameni cu O mare care sparsesera coaja de ou, isi fructificasera talantii, isi dezvelisera frumusetea, radianta, caldura.

M-am oprit intr-un fel de statie unde eram limpeziti cu lumina lichida. Aici mai multe triunghiuri ne atingeau centrii, rotunjind fiecare particica din noi. Ochii se luminau primind zorii unei noi dimineti. Deveneam sfere cuvantatoare. Apoi mergeau in gradina cu flori unde ……..culorile, mirosurile, frumusetile ne desfaceau sufletele, le activau petalele salutand si Cerul si Pamantul. In aceasta gradina am simtit prezente venusiene, azuriene, pleiadene. Am trecut prin perdelele de lumina si am ajuns in camera curcubeu. Aici ….o entitate draga …numita Regina Maria( sau MayRa) s-a apropiat……purtand o cununa mica…o salba de flori si o pereche discreta de aripi.

Am simtit sa-i sarut mainile si sa o intreb cate ceva despre aceste vremuri:

MayRa ce putem face in aceste vremuri tulburi?

Sa va rugati necontenit, sa luminati strada voastra cu fapte bune, sa aduceti Cerul in gradina voastra.

Care este talcul acestui razboi? Sa primiti si astfel de evenimente cu intelepciune, discernamant, iubire. Nu va slabanogiti prin frica sau furie sau ura. Este ingaduit pentru ca fiecare parte sa-si integreze propriile lectii. Cei care sunt acum victime candva au fost calai. Nu uitati insa varful triunghiului. Ridicati-va sufletele catre Cer. Atingeti cu aripi de lumina………Totul. O imagine s-a deschis….Doua ape murdare….. una mai mica si una mai mare…..se suprapuneau. Ucraina si Rusia….iar acolo unde se intalneau erau niste entitati foarte urate. 3 centre de control ale planetei. Civilizatiile controloare au orchestrat acest razboi insa era in puterea protagonistilor sa se opuna. Si totusi priveste…sunt doua ape murdare……ganduri, emotii, razvratiri….ce se aflau acolo de multa vreme. Conflictul traia in ei, in acei oameni, razboiul era vechi. A luat un brau de flori si l-a asezat de jur imprejur celor doua ape punand deasupra Crucea de Lumina, Cununa ei, Camasa vindecatoare a lui Isus, Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena. Aduceti daruri de lumina si aici….Lasati-le sa lucreze. Veti simti ca tensiunile pleaca si o noua etapa …..se va dezveli pentru cele doua tari. Am privit…..la o noua imagine apele spalate…si un soare care atingea cu razele lui……Totul. Indrazniti sa aduceti soarele interior cu toate darurile lui.

Apoi Regina mi-a aratat….doua aripi de lumina. Si tarile pot primi aripi…Voi le aveti insa nu le folositi. Insa timpul e aproape……A asezat ceva ca o matase cereasca pe umerii unei fetite mici dragute cu cosite si obrajii matasiti de joaca. Ea este tara numita RaMaNia, o tara triunica, vie, calduraroasa. Sunt aripile ei. Le puteti purta cu totii. Cand va fructificati talantii…….aripile vin…pentru a va ajuta sa zburati peste toate limitele. Am simtit sa ating aripile…..Erau galben-verzi usoare……si pareau ca se incarca din Soare. Chiar din Soare………dezveliti-va maretia, frumusetea, bucuria. Am privit joaca acestei fetite…care isi incarca aripile razand, frematand, alergand printre flori. Si pe voi va asteapta proprie pereche de aripi……..Indrazniti sa atingeti Cerul cu un gand inalt, cu un sentiment graitor, cu o fapta plina de bucurie.

Maria crezi ca razboiul ne va atinge si pe noi?

Sufletele curate nu sunt atinse de razboi nici atunci cand el este la usa. Spalati-va fricile in ochii Mantuitorului. Imbracati-va cu Mantia. Fiti incredere, curaj, frumusete!!!! Darul vietii sporiti-l….cu iubire, jertfa, caldura….. nu-l diminuati prin frica. Daca in voi e pace…pace veti intalni!!!!

MayRa ce sa sa le spun fratilor?

Ca a fost ingaduit la fel ca si celelalte. Limpeziti-va ochii interiori si urcati Muntele. Toate sunt pentru desavarsirea voastra.

Am privit pentru cateva clipe…la aripile de lumina….care isi modificau culorile in Soare. Erau atat de frumoase….apoi am simtit sa ma ridic si sa parasesc acest loc frumos pastrand in suflet, Unimea, Jocul, Aripile.

Aripi de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

Va invit pe 8 martie la 18 30 pentru a primi propriile aripi de lumina.