Mergand la Prislop pe 1 ianuarie 2022, inchizand triunghiul( a treia calatorie si tot pe 1 ianuarie) am simtit inca de cand iti zambesc dealurile….primirea Parintelui, vocea lui, caldura si bratele cu care care ii atinge pe cei ce vin aici. Trena lui vie…….iti mangaie sufletul……invitandu-te la spovedanie, limpezire, curatire. Si ii primesti raspunsurile orice intrebare ai avea…..Am pasit zambind in aceasta trena alaturi de cativa finuti care in joaca lor chemau Cerul si Pamantul la un dans calduros, plin de intelepciune si iubire. Cand am intrat in biserica …..in pasirea vie, energia aurie ne-a imbracat pe toti……curgand in cupa sufletului……bucuros, frematator, mangaietor. Pentru cateva clipe m-am simtit cavaler al Graalului, venit aici sa primesc o noua misiune. Am stat plutind lasand Sfanta Liturghie sa deschida portile si apoi Cupa Unimii s-a activat in toata maretia ei………salutand Nordul, Sudul, Estul, Vestul patriei prin toti cavalerii veniti, forte ale Unimii, slujitori ai Graalului. Chemarea era vie iar ochiii parintelui ….pluteau peste tot scrutandu-ne sufletele, limpezind pasii, activand forte nebanuite. Un buchet de intrebari s-au activat….salutand timpul acesta:

Parinte ….ce sunt aceste vaccinuri care ne invadeaza ….viata?

Sa nu va vaccinati. Sunt mari otravuri introduse in ele. Sa fiti credinta vie ca si sfintii pe care ii stiti!!! Sa nu renuntati la ceea ce sufletul vostru….stie!!!! Si cu iubire, blandete, rabdare…aceasta cernere va fi usoara pentru crestinii adevarati!!!!Sunt arme fratilor, arme!!!!

Parinte ….ce putem face in aceste timpuri?

Sa va rugati neincetat, sa nasteti fapte pline de iubire, sa va aparati copiii, sa va uniti cu postul si cu dreapta credinta, sa va eliberati de patimi si de alte uratenii ce va ingreuneaza sufletele. Caci din oameni vine raul….din lacomie, fudulie, necredinta.

Parinte ……care este chipul Bucurestiului….cel de Acum?

Un cleste de fier am simtit pentru o clipa…apoi o gaura neagra s-a deschis in fata mea. Sodoma si Gomora am auzit in clar….cuvintele Parintelui. Mai trece vreme pana cand vei vedea acel Bucuresti frumos despre care care au vorbit si marii sfinti. El este activ in sufletele frumoase….si ros de viermii patimilor in sufletele uratite de lacomie, bani, putere, sex, droguri si alte anomalii ce vin din comfortul in care au cazut multi frati de-ai tai. Si cercurile de lumina?

Am privit cum cercurile de lumina care radiau candva de jur imprejurul centrului Bucurestiului situat in Unirea la fantani, se indepartasera …. fiind active in afara Bucurestiului mergand pana departe spre munti. In centru o groapa neagra smolita si un vuiet ratacitor, adormitor, rece. Sa inteleg….ca oamenii au adancit intunericul? Oamenii au ales din frica, comfort, din patima…sa faca pacte cu intunericul….caci ce reprezinta acest vaccin decat o pecetluire a voastra, un acord, un sigiliu intunecat? Nu ati inteles inca?

Ba da parinte insa oamenii se gandesc la servicii ca le vor pierde, la copiii care au nevoie sa mearga la scoala, la parintii lor pe care nu vor sa ii infecteze. Toate sunt minciuni si voi stiti asta insa nu va ascultati sufletul. Cerneti in voi orice mesaj si apoi cu rugaciune, post si spovedanie…..mergeti si hotarati viitorul vostru. Dar sa stiti ca il hotariti si pe al nepotilor vostri si tot asa. Aceasta este lupta, fratilor, razboi asa cum il stiti voi….doar ca nu vedeti inamicii. Nu ati inteles ca sunteti manipulati, agresati, pacaliti? E o lupta in care doar adevarul va apara, va sustine, va da curaj. Nu va lasati ingenunchiati……Noaptea va este un bun sfetnic….la fel rugaciunea vie, postirea, impartasania. Faceti din taine scut si din vointa Domnului, armele voastre ceresti. Sunteti fii ai lui Dumnezeu…nu va uitati menirea. Si ati venit aici sa luminati departarile. Am vazut cum o cruce alb-aurie a strabatut intunericul Bucurestiului incepand sa palpaie…si o spirala frumoasa s-a activat cu multi rugatori care uneau Cerul si Pamantul. Si crucea s-a marit strabatand toata tara….la fel si spirala…atingand cu poalele ei….fiecare colt. Multi sfinti se roaga pentru voi. Ascultati-le ruga…caci toate acestea v-au fost spuse.

Parinte …..oamenii cedeaza din aproape in aproape…cuprinsi de somnul comfortului sau de frica pe care nu o pot controla. Toate sunt din necredinta…caci daca ati fii vii intru Hristos….toate acestea nu ar mai avea putere asupra voastra.

Si tara aceasta? Ea este insasi Gradina, Locul de intalnire ….al celor ce vor Ramane si vor contribui la Prefacere. Un soare frumos se activa din Crucea care strabatea tara….de jur imprejur ……..dezvelindu-se o Gradina…in care intrau….oameni de pe toata planeta. Era sarbatoare….caci pe fiecare raza veneau de pretutindeni cu flori, cununi si ochi radianti. Vor sti…ca aici sufletul lor se adapa….si vor veni in Noul Ierusalim…sa cunoasca Voia Domnului si sa sa-si spele chipul cu lumina. Taram de lumina, Patria Graalului, Tara lui Dumnezeu. Asa sa le zici….ca aici se vor mantui natiunile…..si oameniii vor cunoaste Adevarul. Si aici va fi judecata finala…..Si e foarte aproape….

Aproape…? Atat de aproape incat ……….pregatiti-va sa intampinati Mirele si Voia Lui. Caci Dumnezeu e milostiv si drept in acelasi timp. Si au venit timpurile Dreptatii lui. Copiii frumosi lucrati in lumina, vorbiti cu lumina, impartasiti cu lumina, iubiti in lumina….si toate le veti cunoaste, si toate va vor asculta.

Parinte ce ne puteti spune despre manastirile dragi? Sunt stalpi de lumina care emit…..si care va sustin. Si aveti multe.

Parinte ce poate face un om obisnuit in aceste vremuri? Sa se intoarca la Dumnezeu, sa-si spele sufletul, sa renunte la patimi, sa iubeasca si sa aplice Voia Domnului.

Cum putem onora cu totii aceste timpuri?

Am vazut deodata…..cum de jur Imprejurul Gradinii……multi foarte multi aparatori crestini cu ruga lor atingeau Cerul. In centru pe Cruce altii lucratori in Lumina iar pe spirala erau multi traitori de Sens care isi ridicau ruga ……pana la cerul 10. Norii care apasasera tara…..pareau se ca se indeparteaza la fiecare rugaciune comuna…….plecau si se intorceau…insa de de fiecare data …ramaneau mai in spate, mai departe. Soarele christic ii atingea cu razele lui despletite de lacrimile noastre……trimitandu-i……..departe de tara, Insa indrazneau sa revina….cand credinciosii se intoarceau la valtoarea vietii. Si soarele crestea, la fel crucea si spirala, lumina aceasta lucrand pe tara noastra….necontenit.

Parinte cum sa interpretez aceste dezveliri? Sa le lasi sufletelor….asa simplu….cum le-ai primit. Fiecare in dreptul lui va sti.

Parinte ce cuvant ….ne lasati?! Aparati aceasta tara, intariti sufletele voastra si toate pericolele se vor indeparta. Caci voi prin pacat le-ati atras, aceasta urgie fiind expresia dreptatii divine, raspunsul ceresc la patimile voastre. Indreptati-va, intariti-va, uniti-va cu Cerul ….si veti aduce Imparatia pe Pamant.

Multumesc Parinte, Multumesc, Multumesc, Multumesc!!!!!