Paseam pe un drum alb-bleo apropiindu-ma de o gradina …mica delicata din care flori imense isi dezveleau chipul salutand Noul Timp. Treceam prin mai multe triunghiuri radiante…spalandu- mi pasii, rotujindu-mi …..petalele. Cand am intrat in gradina …dupa mirosul violetelor am simtit prezenta MayRei( regina Maria) care s-a apropiat usor, imbracata in verde, aducandu-mi un buchetel mic de flori aurii numite pe Venus, Ione. Zambeam….intelegand ca Preotia florilor ne-a adus aici. Erau deodata multe flori cu chip dar si multe prezente, gradina fiind un templu unde acorduri calduroase atingeau totul …hranind cu note divine, miscarea plantelor. Sufletul meu……era atat de fericit. Ca in vechea Lemurie, calatoream impreuna cu Sufletul. MayRa…ma simt Acasa …..in sfarsit Acasa…. in gradina aceasta unde toate florile sunt fericite, copacii au zveltete, totul e frumos, puternic, viu. Ieri ma plimbam prin Codrii Vlahiei si lacrimi imense..au tasnit cand am vazut pentru a nu stiu cata oara alti copaci taiati, din ce in ce mai multi, vechea carare, delicata pe care paseam devenind o strada, noi sparturi activandu-se in reteaua christica, noi gauri afectand natura., viata insasi, acest prezent. Pana cand? M-a privit cu ochii…..limpezi si mi-a spus. Geea stie lacomia oamenilor si ea sufera. Rugati-va neincetat, gasiti solutii in dreptul vostru, vorbiti cu zanele padurii.

Am simtit ca mi s-au rupt de fapt mie bratele si picioarele. Locul care era pana acum cateva zile…o poienita minunata……acum era sfartecat, copaci imensi doborati, lasati sa zaca….in asteptarea carutelor care ii vor lua si ii vor arunca in foc. Ce fel de foc?!!! Cum te poti incalzi cu aceasta durere? Curand nu vom mai avea paduri……caprioare, bucurii verzi.

Am simtit o durere surda strapungandu-mi sufletul, emisia s-a intrerupt apoi am perceput mana-pansament a Mayrei. Esti aici…….M-am asezat in centrul unei hore de flori lasand ambrozia divina ….sa-mi mangaie sufletul. Flori pe care nu le stiu isi dezvaluiau frumusetea ….extinzand harpa interioara. Fiecare floare era o nota…si toate alcatuiau o melodie cosmica.

Apoi am perceput cum mai multe entitati au venit in miez……cu aripi si cununi rotindu-se si generand un fel de flux auriu intre soare si noi. Vesminte aurite ne imbracau umerii, raze se agatau in par iar notele deveneau din ce in ce mai suave. Deasupra aripilor………..mai multe cercuri de ingeri salutau Intalnirea. Cand unduirea s-a aprit am simtit ca ceva s-a asezat, ca un vers nou, spirala si bucurie…in copacul interior. Am privit in adanduri si ……am simtit preotia florilor, a soarelui, a unimii……rodind in ceea ce s-ar putea numi Fructul adevarului. Era alb-argintiu sub forma unei flacari cu marginile rosii sangerii. Nestiind ce inseamna m-am apropiat de MayRa. Este fructul acestui timp. Indrazniti sa-l gustati….Apropiindu-ma si atingadu-l lacrimi de sange mi-au invadat sufletul. Siroiau…ca niste rauri…….de nu le puteam opri. Si apoi deveneau salbe….largind intelegerea. Fara lacrimi de sange nu puteti sa ajugeti la adevar…sopti MayRa. Lacrimile curgeau bland …creend in oameni …..hore apoi spirale de lumina care imbracau copacul interior. O padure aurie se dezveli ochiului…..toata imbracata in sarbatoare…cu copaci christici invesmantati cu daruri…MayRa se duse la capacul recunostiintei…..si imi dadu sa gust din fructul lui…Era zemos, bland, usor…..si multe prezente se aflau aici bucurandu-se de fructele lui. Aici te poti bucura de toti copacii-virtuti… In aceasta padure de pe Venus……pregatim adeseori fructe minunate pentru sufletele voastre. In timpul noptii cand ne intalnim….in functie de temele abordate…va aducem aceste fructe…care se dezvaluie a doua zi printr-o stare inaltatoare, printr-o bucurie…printr-o chemare. Sa inteleg ca m-ai chemat ieri in padure? Da…te-am chemat toate…si cand m-am uitat erau intr-adevar multe prezente de lumina. Sa fii cu noi un unic grai…..refacand protectia divina a padurii, conlucrand cu zanele, activand chipul de lumina al padurii. Deodata am vazut cum ….mai multi copaci…si multe flori asteptau la rand sa fie parte….din coborare….sa capete trup pe pamant, sa vina la noi, sa ne sustina. Si unii oftau privind….taierile, altii chiar plangeau…altii refuzau sa mai coboare…altii curajosi…..vroia sa vina pe Geea, pentru a sustine Trecerea si Saltul oricat va fi de greu. MayRa…m-a privit cu ochi caldurosi si m-a condus la copacul iubirii, copacul intelepciunii…copacul adevarului. Aici m-am oprit ca scuturata de un fior….am privit la fructele cu margini sangerii si am spus……Lacrimi de sange. Va dura mult? Atat cat aveti nevoie pentru a va intelege fiecare lectia, pentru a primi darul si pentru a urca muntele. …Ce va fi?

Pustiu, jale, forfota, tipat, adunari multe, resurse putine, off, foamete, seceta, cutremure. O imagine…….rece se scutura intre noi, ca o iarna apriga. Voi ati creeat acest timp…..cu patimi, greseli, abuzuri. Acum pamantul se scutura …lasandu-va plasele goale. Indrazniti sa va spalati sufletele…sa va limpeziti mintea si sa pasiti ca oameni innoiti, curati, frumosi, radianti. Indrazniti sa va reamintiti contractele de suflet. Iubiti ceea ce este…fructificati ceea ce este frumos, nobil, inaltator. Am simtit sa imbratisez copacul adevarului………spunandu-i….voi fi copilul tau. O raza alb-argintie mi-a matasit parul….din ea cazand cateva fructe. MayRa le-a luat si le-a pus intr-un cos mic. Mi-a aratat apoi copacul visului in unime, copacul scrisului, copacul bucuriei, copacul vorbei frumoase, copacul blandetii….Erau frumosi, zambaciosi, imbracati in haine de sarbatoare. Nunta? am spus….Nunta si Craciun….adica sarbatoare a sufletului la care participa copaci-virtuti, copaci-daruri, zane….si insasi Mirele.

Am privit…..nostalgic spre un copac inalt….frumos. Langa el…..am zarit un copil iar in spatele lui….Chipul lui, Chipul Domnului. Un joc frumos afana versul divin. Ceva din mine…l-a chemat….vocea launtrica fiind atat de puternica. Tata-Fiule, Treime in Unime nu ne lasa…..S-a intors catre mine…..venind imbracat in vesminte aurite, blande, calduroase……Ne-a privit…..cu ochii…..din care curgeau ….oceane de iubire. Sufletul meu zburda in ochii lui………topindu-se in imensitatea aceea frumoasa. Pentru cateva clipe….am plutit!!!

Cand m-am trezit aveam mai multe fructe albe in suflet….insa ele nu mai aveau marginile sangerii. Le-am privit matasind vazduhul…cautand privirea lui, a MayRei si copacul adevarului. O raza alba a inconjurat copacul interior. Energia sarbatorii …..s-a activat in toata splendoarea ei salutand Cerul si Pamantul. Nunta incepuse cu cei doi miri si multi copiii care ne colindau in suflete. Simteam bucuria, caldura, pacea…..si ochii lui plutind in vesnicie.

Invoc luminta ta, Doamne,

Bucuria ta, Iubirea ta, Intelepciunea ta.

Coloana sa fie pentru noi Copiii tai, pentru Bucuresti si Frumoasa Ramanie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Protejandu-ne, iubindu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!

In gand te cheamam

Cu iubire imbracam

Camasa ta!!!!