In fata pesterii de pe Muntele Carmel, pe raza christica in triunghiul format de Maica-Maria Magdalena-Sf Ilie, cele 33 de coduri de lumina sau unitati ceresti, se dezveleau ca niste flori radiante unind Cerul cu Pamantul, descriind coloana cereasca a Omului cu O mare. O nastere, o prefacere, un salt.

De jur imprejurul triunghiului, o spirala formata din sfere-lumini palpaia. O stea …. saluta aceasta infuzie de daruri. Maria Magdalena pasi in centrul triunghiului imbratisand Omul Nou, Noul Pamant, Noul Cer. Un con de lumina se activa ……Pentru cine Doamne? Pentru tara care m-a primit, pentru cei care nu s-au injosit, nu au tradat, nu s-au murdarit, pentru acea tara mica, frumoasa numita Ramania. Raza aceasta cu cele 33 de coduri sa fie dar pentru ei. Si s-a deschis un drum…si pe drum paseau cei pregatiti, venind din toate timpurile, pentru a mosi noua Gradina. Stiau ca vor fi la final …..Impreuna, intariti de aceste 33 de coduri christice!!!O pagina cumplita se dezveli….Mlastina, plase intunecate, lorzii intunericului. Insa peste toate vedeai doar oameni-cruci cu verticala luminica activata, conectati la Noul Cer si la Noul Pamant, salutand zorii unei noi Lumi. Parca nimic nu ii atingea, fruntea lor sangeranda primind cununile jertfei, ale credintei, ale intelepciunii. Maria Magdalena le atingea mainile si crestetul ……descriind un Triunghi de lumina in care raza christica cu cele 33 de coduri, se activa in suflet. Si ei primeau Initierea si Intarirea si Puterea.

Apoi a venit Ilie care a adus Focul christic ….sa purifice pamantul pregatind Noua Lume. Dupa focul malefic care parca ii manca pe oameni, organele lor, gandurile lor…parjolind, Sf Ilie le-a pus celor veniti in ochi descriind un triunghi cu crestetul….Focul divin. Sunteti Fii Luminii. Alegeti sa va uniti Hristos!!! Focul divin cel care va dezvaluie Adevarul, este singurul care va poate deschide portile Imparatiei. Un car frumos de lumina ii primi pe oamenii, unindu-i in Flacara!!! Si focul purifica timpul, despletindu-i darurile …pana cand ramase doar Noul Cer si Noul Pamant si o Ramanie frumoasa, cu salbe de lumina, cununi de lumina, chip de lumina. Si cei ce veneau in tara aceasta noua numita Noul Ierusalim simteau carul de foc daruit de Ilie. Si plecau altfel cu lumina in ochi si cu raza cristica in suflet salutand Noul Om.

Apoi veni Maica cu brau de daruri, o naframa cusuta cu lacrimile ei, paine de lumina, palme vindecatoare, flori radiante si cununi. Si fiecare om primea aceste daruri, fiecare cod avand aceasta Treime activa: Sf Ilie, Maica, Maria Magdalena in centrul careia Isus ca un soare…ne imbratisa. Acasa, Fii ai Mei, Acasa, Fiice de lumina!!! Un somn dogoritor creat de focul malefic ……..parea ca pleaca, la fel cetele intunecate si lorzii ce despicasera vazduhurile pentru a luceferiza planeta. O tara mica purificata si ea, isi intindea bratele ca un copil duios. Aici cavaleri ai Graalului si copiii ai Soarelui Christic sa mergeti si sa dati glas Frumusetii divine, Puterii cristice, Vocii lui Dumnezeu.

Imbracati in mantii, cu darurile Maicii, raza Mariei Magdalena si focul lui Ilie, pe Spirala Treziei…ramanezii, popor binecuvantat, dezveleau un nou taram al pacii, iubirii, credintei ….dar si un nou pamant, purificat…..dezbracat de patimi si de necredinta.

Cele 33 de coduri erau ca 33 de flori desfacute pe verticala lor, activand Crucea de Lumina dar si Omul Nou cu aripi de lumina. Focul christic lumina Muntele Interior iar raza ii conducea prin hatisul Vremurilor.

Am privit catre Carmelul interior, Muntele treziei. Un contract colectiv facut de multi dintre noi …..urma sa se implineasca prin toate aceste daruri ce urmau sa fie activate la timpul potrivit. M-am uitat la Cupa si am vazut chipul cavalerilor Unimii venind din toate timpurile, intrupati si neintrupati salutand aceaste Cernere, Prefacere, Timp nou. Suntem pregatiti. Carul de foc al lumii noi ne asteapta.

Pasiti!!!!

….

Va astept pe 21 12 2021 la cele trei initieri: Cele 33 de coduri cristice, Carul de Foc, Darurile Maicii

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Ora? 18 15

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Inscrieri pe frecventaom@gmail.com

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Credinta sa va sustina in Tot si Toate!