Suntem la final de etapa, intr-un triunghi al anilor( 2020 anul tatalui, 2021 anul mamei, 2021 anul copilului) plin de teste: de credinta, discernamant, intelepciune, unime( toate sunt asezate pe cruce) probe prin care e de dorit sa unim Cerul cu Pamantul( ca-n rugaciunea Tatal Nostru). Nu putem trata frica cu pastile sau cu negare in patratul materiei ci doar mergand in triunghiul spiritului la corpul cauzal, budhic, atmic pentru a afla de unde vine frica de boala sau moarte sau necunoscut. Poate exista o trauma din alte vieti poate ne-am vazut tatal murind si ne este frica de moarte poate am semanat frica in multe vieti ca razboinici si acum la final de ciclu…culegem frica, poate am avut bunici raniti pe front care au murit cu frica. Totul are un talc…..si acea intelepciune trebuie dezvelita pentru a ne elibera de frici, atacuri de panica sau alte provocari.

Anul acesta, 2021 ne-am intalnit cu iadurile emotinale, astralul inferior dezvelind o multime de emotii dosite, bagate sub pres, ascunse. Cu adevarat marea boala pe care e de dorit sa o tratam Acum este Frica: de boala, de moarte, de necunoscut, de schimbare, de ziua de maine etc. Ca sa ajungem la corpul budhic al Planetei, acolo unde ne asteapta bratele mamei divine, e important sa ne uitam in propriul cos de gunoi si sa facem introspectii, sa luam esente florale Bach pentru frici( Mimulus, Aspen, Rescue Remedy) sa ne spovedim, impartasim, sa ne unim cu natura, sa practicam terapia prin plutire, sa mergem la patul de cristale, sa repetam in noi o invocatie, rugaciune, mantra…pe scurt sa ne spalam chipul pentru a contempla Adevarul despre aceste vremuri. Caci el nu poate fi gasit la televizor, este o emanatie triunica ce coboara in Graal, in Cupa Interioara…cand suntem limpeziti, curati, pregatiti!!!!Si doar eliberand..vom simti pacea dumnezeiasca, increderea, bucuria!!!!

Anul trecut, 2020 fiind anul tatalui, am fost invitati sa construim biserica interioara pe gandul pur, pe cunoastere divina, pe credinta. Si am primit multe teste legate de ganduri stand doua luni….inchisi in case. Insa limpezirea, primenirea, eliberarea a adus mari daruri, dezveliri si puteri. Anul viitor 2022, al copilului va aduce multa plata si rasplata, schimbari mari interioare si exterioare: posibil un presedinte nou, guvern nou, oameni innoiti care vor saluta varfurile tarii, evenimente uriase care vor dezveli chipul ei de lumina. Poate va veni si o schimbare de nume pentru ea….Dacia, RaMaNia, Bucurania caci Romania nu i se mai potriveste( adica tara sclavilor, a serbilor, a clacasilor, a taranilor dependenti de stapanii feudali, a iobagilor) acestia sunt rumanii daca cititi cu atentie de unde vine aceste cuvant, uitati-va in DEX). Tara aceasta isi dezvaluie marea misiune, anul 2022 aducand din fantana suferintelor….. multa dezvelire, adevar, putere, daruri, radianta. Pentru a tese frumos in centrul acestui triunghi haideti sa pasim in centrul lui…practicand introspectia, postul, rugaciunea.

Va recomand ca seara in fata propriei voastre constiinte sa faceti o evaluare a zilei sau a unei etape, adica o inspectie interioara, o evaluare a gandurilor, emotiilor, faptelor. Cu smerenie, iubire si credinta chiar daca nu-i aveti in fata pe cei carora le-ati gresit spuneti astfel: Doamne iarta-ma pentru toate greselile fata de X, Y, Z, pentru toate gandurile pe care le-am avut, pentru toate cuvintele aricioase, pentru supararea, revolta, nemultumirile mele, pentru toate, greselile si pacatele, Si eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Nu spuneti aceste lucruri ca sa scapati ci cu lacrimi, oftat, cascat. Si daca apare cineva suparat in gandurile voastre sau v-ati amintit de un conflict spuneti: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma ca X sa ma ierte, Doamne ajuta-ma sa-l pot ierta pe X, Sunt una cu Iertarea. Adeseori oamenii imi spun ca au iertat insa n-au uitat si asa ne lasam pacaliti de propria minte. Mergand in profunzime veti descoperi iritarea-revolta-supararea sau neiubirea-ura-furia si in centrul triunghiului cu varful in jos, neiertarea. Cand am iertat? Cand il putem imbratisa cu iubire, pace, unime pe acel om fara sa mai tinem minte provocarea.

Aceasta intrare in Centru( inspectie facuta de voi) e de dorit sa o faceti dupa o rugaciune sau meditatie sau contemplatie. Ingerii chemati prin rugaciune va vor ajuta sa explorati in profunzime, faptele zilei. Atunci cand constiinta se incarca apar starile urate, apoi somatizarile usoare, apoi bolile. O contiinta limpede inseamna limpezime in gand, emotie, fapta, o contiinta murdara atrage nenorociri, mizerii, boli. Nu exista nedretate ci doar cules dupa faptele noastre. Legea meritelor ne ajuta sa intelegem ca viata e formata din plata si rasplata in acord cu meritele noastre.

Introspectia este o intrare in Centru, in adevarul despre noi. Nu este analiza in exces facuta cu lobul stang, argumentatie, explicatii, justificari. Ci este o coborare in adevar, o luminare a interiorului, o dezvelire. Aceste introspectii e de dorit sa le faceti zilnic plimbandu-va in natura, dupa rugaciunea de seara sau meditatie coborand in pivnita interioara cu triunghiul smereniei, credintei, iubirii. Si apoi multumiti dupa dezvelire, asezand noi fapte in trena zilei.

Prin introspectie, eliberam ganduri gresite, suparari, nemultumiri, revolte, entitati pe care le gazduim in interiorul nostru si care nu ne lasa sa ne luam aripile si sa zburam.

Puteti sa scrieti in timp ce constientizati si sa spuneti la final: Ma eliberez de vinovatie, furie, orgoliu, Sunt liniste, iubire, unime sau Sunt un canal luminos, frumos, radiant, Lumina imi este Calauza.

La fiecare trei nopti Domnii Destinelor sau Inteleptii ne evalueaza, gandurile, emotiile , faptele. Infatisandu-ne curati, ni se dezvaluie daruri, intelegeri, bucurii la care poate nici nu speram. O constiinta curata atrage minuni, o constiinta murdara atrage nenorociri.

Dupa fiecare introspectie nu va victimizati ci lasati norul sa plece. Recunosc ca am fost meschin aleg sa fiu un om frumos. Si postiti si rugati-va sustinand alegeri noi si fapte radiante.

Incepand cu 1 dec …Inteleptii sau Domnii Destinelor noapte, de noapte ne coboara in structuri pana pe 24 dec aducand in pantofii sufletului, dezveliri, bucurii, adanciri, daruri si premii pentru felul in care au fost onorate temele anului 2021. Unii oameni vor primi globuri-bucurie altii globuri-discernamnat altii globuri-intelepciune!!! Si cu cat primim mai multe sferute cu atat pomul interior e mai plin chiar daca afara nu ne asteapta nici un cadou fizic!!!!