Un chip frumos de lumina mi s-a asezat in suflet incalzind florile interioare. Am privit la radianta unica si am soptit: MayRa( noi o stim ca Regina Maria). Am atins mantia ei apoi m-am asezat sa scriu urmarind pianul cosmic.

Camelia Ra: E foarte greu Mayra, suntem ingenunchiati, constransi, impinsi sa ne dam puterea, radianta, maretia.

Regina Maria: Nu o dati. Depinde de voi. Amintiti-va ca sunteti puternici, fii de Dumnezeu. Aparati-va libertatile. Lorzii Intunericului nu pot rezista prea mult in fata luminii voastre.

Camelia Ra: Cum sa o facem?

Regina Maria: Fiecare in dreptul lui, dezvelind Adevarul. Cu iubire, unime, intelepciiune. Nu in strada. In templul interior unde chipul vostru de lumina nu poate fi atins.

Camelia Ra: Suntem deja impartiti: vaccinati si nevacccinati, dezbinarea trezind ura, suparare, revolta.

Regina Maria: Imbratisati totul cu Iubire, primiti ce este asa cum este, rugandu-va neincetat. Si nu cedati. Prin rugaciune puteti activa cele 33 de coduri de lumina. Sunteti copiii Unimii, copiii lui Dumnezeu.

Camelia Ra: Neincetat? Neincetat. Va pregatiti pentru un nou timp.

Si aceasta cernere?

Regina Maria: Face parte din procesul de intregire, trecere, inaltare.

Camelia Ra: Cum asa?

Parti vechi pleaca pentru a face loc Noului. Omul regasit prin aceste probe de credinta, discernamant, unime, intelepciune isi dezvaluie caracterul divin. Fiti curaj, bucurie, jertfa!

O imagine s-a deschis in interior….O planeta acoperita de plase negre …si niste puncte ca niste ochi de lumina. O spirala frumoasa atingea aceste buchete de lumini unind Cerul cu Pamantul. Spirala strabatea Rusia, Basarabia, Ramania, Bulgaria, Grecia. Reduta ortodoxa. Familiile de lumina erau cu noi pe aceasta spirala. Aceasta hora frumoasa, vals de lumina sustinea un car de foc.

Sunt mai multe imi spuse regina. Si ele construiesc corpul de slava al Planetei. Toate rugaciunile voastre participa la aceasta Tesatura de Lumina. Indrazniti sa vedeti in esenta dincolo de plasele intunecate. Nu acceptati vaccinarea. Acest plan al civilizatiilor controloare si al guvernul mondial executat de catre industria farmaceutica si medicina alopata, nu va reusi.

Am privit-o in ochi… si i-am zis….Oamenii recepteaza adevarul insa atunci cand vine vorba de fapta…isi cedeaza puterea din frica, ignoranta sau comfort…. medicii alopate si implicit guvernului ocult. Frica ii copleseste apoi dulceata comfortului apoi nepasarea.

Regina Maria: Ridicati lumina prin ganduri curate, rugaciuni, posturi. Teserea e vie iar voi sunteti fii de Dumnezeu.

Am privit o noua imagine…o plasa aurie atingand Totul si pacea dumnezeiasca reveland Noul Ierusalim si Timpul Nou. Am intrat in Cetatea de Lumina. 12 entitati de lumina in dreapta, 12 in stanga si in fata Graalul. De jur imprejur….multe chipuri de lumina!

Cavaleri ai Unimii, Impreuna-Una!! Am privit-o!! Purta si ea imbracamintea cavalerilor Graalului cei care strabat timpurile, dand glas curajului, dreptatii, rezistentei, sacrificiiului, unimii. Erau multi in Cetatea de Lumina veniti in timpul noptii pentru a lucra in reteau christica. Teserea era vie acolo unde gaurile ….erau mari si tarile cuprinse de frica sau de impietrire. Planeta se scutura…spuse regina. Pleaca cei care nu mai corespund noii vibratiei. Insa ei stiu si se bucura. Nu te nelinisti. In salile noastre, toti primesc iubire la intoarcere. O alta imagine…imi aparu…Oameni gauriti, afectati de androizi cu corpul auric plin de gauri….Regina Maria: Si ei sunt ajutati. …..cand ajung aici dupa aceste boli induse primesc ajutor, indrumare, pace.

M-a luat de maini si mi-a aratat …cum Cavalerii faceau punti de lumina intre Vechiul bombardat, ingenunchiat, chinuit si Noul Pamant.

Regina Maria: Totul e ingaduit. ….veniti pe Noul Pamant cu iubire, jertfa, credinta si nu veti simti constrangerile. Si credeti in dezvelire, adevar, eliberare.

Maria, putem sa ne protejam cumva? cu fapte de lumina, rugaciuni, virtuti.

Camelia Ra: Va fi greu? Pentru crestinul luptator nu e important acest lucru. El stie.

Sa ne pregatim pentru cutremure, cataclisme, inundatii, seceta?

Pentru toate si mai mult decat atat…..

Camelia Ra: Sunt induse sau naturale? Multe sunt induse pentru a genera….frica.

Cat va dura aceste razboi? De voi depinde…..cel mai devreme decembrie 2022

Am privit….planeta atinsa de aripile negre, gamand…apoi teserea christica mi-a revelat carul de lumina. Sunteti asteptati in el, unind iubirea cu Totul-Una. Fii luminii se intorc Acasa. Sunteti incredere, putere, radianta. Am simtit Pacea Dumnezeiasca si in miez, Cetatea de Lumina.

….

De-a lungul timpului fara sa caut sau sa astept am primit aceste flori divine, comunicari ceresti cu regina Maria. In fiecare an, toamna, simt sa asez aceste bucurii intr-un buchet atingand cu el memoria spirituala a celor care o considera pe regina noastra o preoteasa a unimii, o inteleapta, un lider minunat! Sa fie spre reamintire, bucurie si unime!!!!

  1. Eram in palatul Stirbei cu oameni frumosi alaturi privind un tablou graitor al reginei Maria. Niste ochi caldurosi strajuiau timpul, vesnicia, povestea. Am simtit deodata emanatia acestui suflet radios si intr-un fel unimic am perceput sora, prietena, mama. Aceeasi familie de lumina. Privind tabloul am patruns cu ochiul interior intr-o sala imensa cu chipuri puternice care tronau peste tara noastra. Am inaintat simtind istoria din adevar, povestile curgand, puterile graitoare divin impletindu-se in cununa acestei tari. Undeva pe un covor verde…aproape de o gradina minunata, un chip frumos canta la harpa. Am ascultat acea raurire divina simtind in intregime ca este ea, Regina Maria.

Apoi glasui i s-a oprit, m-a luat de mana si m-a dus la un izvor de apa unde puteam citi ….Istoria. A oprit un mic val si mi-a zis…Am coborat printre primii ca maestrii ai trecerilor si am atins timpul. O perdea de flori i-a colorat chipul apoi cu maini line a desenat un cerc in care se afla un sambure de lumina. Pentru toate preotesele Unimii. Inceputul meu a fost greu, dens, cu multe lupte politice insa Romania unita a radiat, putini intelegand Unimea. Povestea continua acum prin voi.

M-a indemnat apoi sa merg la un copac ale carui frunze erau chipuri de copiii…Unii din ei gri doar tipau altii spre varf erau din ce in ce mai lumminosi. Aici Romania nu infloreste. Multi copiii au fost striviti din fasa..si ei inca tipa. A imbratisat copacul si multe frunze cenusii s-au transformat in flori. In chip unimic am simtit-o pe Maica si Maria Magdalena venind si ele aici aurind Copacul.

Rodirea va este aproape insa fara avorturi, crime, razboaie.

Maria mi-a aratat o frunza mai mare ca celelalte cu un chip minunat. Si el liderul vostru trinitar a coborat….Si este altfel si om si intelept si conducator.

Apoi m-a luat de mana si m-a dus la o fantana unde mi-am spalat chipul……Petele vietii s-au dus…in duiosia cosmica am zarit doar un copil calduros….Ai cheile imi spuse Maria. Mergi si uneste alaturi de alte fiice ale Unimii, Noul Cer de Noul Pamant. In chip unimic, toti se intorc Acasa.

Apoi mi-a aratat o hora unde fiicele si mamele dezabreleau timpul, razand. Priveam si nu-mi venea sa cred…chipuri vechi cadeau in cascadele bucuriei.

Ce faceti? Desfacem chipul unimic al timpului. Priveste!!!

Dupa mai multe cercuri care parca asezau vremurile in talcuirea lor inalta, un cuplu s-a dezvelit in centrul horei, Isus si Maria Magdalena. Si razele lor inundau totul creend niste rauri aurii cu care parca pasirea noastra capata mai mult Sens.

Ei?

Ei deschid noile timpuri, dau glas pomului christic, ridica copiii avortati la ceruri, limpezesc chipul egregoarelor, deschid portile intelepciunii la nivel de tara dar si de cuplu, familie.

Totul se leaga. Oare puteti avea parinti sociali rosi de lacomie, lipsa de integritate, falsitate si familii in Unime?

Am privit vrajita la cuplul radiant, hora unimica si frumoasa regina cu chip de copil. Totul parea a fi imbratisat de floare, culoare, ambra.

Si candva sopti ea….ne vom recunoaste in frecventa lui Dumnezeu, toti si toate in Una.

Apoi totul s-a estompat …….tabloul s-a activat ramanand dens si totusi mustitor peste timpuri.

Multumesc Maria, Marii, Isus, Totul-Una!

2.  Pom aurit. Initierea

M-am trezit privind un pom de Craciun aurit. Nu era cu globuri aurii ci pur si simplu din energie aurie.

Am despletit dimineata cu rugaciunea, triunghiurile si exercitiile reiki obisnuite si apoi m-am asezat la masa de scris. Limpezind pagina interioara i-am redescoperit emanatia. Suntem in versul lui 1 decembrie si regina Maria este aici. Am pasit deodata intr-o hora a figurilor istorice care au innobilat timpul. Alergam asemenea unui copil de la Stefan cel Mare la Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu apoi la Decebal, Burebista, Mircea cel Batran, figuri trinitate radiante care au coborat pentru a aseza in trena acestei tari, un dar sau mai multe. Regina era in centrul acestei cerc radiant imbracata in haine taranesti, cu chip stralucitor, dezvelind lucrarea unimii. M-a chemat langa ea….ca o mama, sora, prietena.

Ce simti privind acest 1 dec 2017? Durere. De ce durere? Pentru ca unitatea in versul puterii e atat de departe. Scoase cununa ei plina cu sange si o aseza alaturi. Percepeam o tanguire ca si cum toti mosii si stramosii ar fi lacrimat. Regina chiar plangea chipul ei atingand cumva si Cerul si Pamantul.

De ce aceste lacrimi? Pentru timpul acesta clocotit, lacom si aprig. Insotiti-va cu Unimea, Unimea din Adevar, din Dumnezeu. Fiti vii, puternici si Unul.

Imbratisa timpul ca si cum ar fi fost un copil si din rosu aprig am vazut un palid auriu apoi un auriu puternic. Vremurile vor straluci sub teserea pe care o fac preotesele Unimii de aici si de la voi in Impreuna-Una. Nu plecati din trena acestei Treceri. Varful politic inca nu radiaza, oamenii care va conduc sunt departe de ceea ce au vrut mosii si stramosii vostri dintru Unime.

Apoi imi arata un portret frumos tesut si el in lumina aurie. El este intrupat si mergator si intelept.

Am iesit din hora si ne-am apropiat de un scrin de lemn care parca continea toate arhivele si comorile timpurilor. Regina scoase un sul usor legat in matase, un sceptru al carui cap avea sculptate flori si o cununa formata din triunghiuri care se inchideau in sfere. Desfacu sulul si citi fara cuvinte asezand energia in trena intregii tari, aurind-o de-a dreptul E o chemare….am exclamat!!!! Chemare, Graal ceresc, Unime!!!!raspunse ea….

Teseti cu harnicie, bucurie si curaj aceste timpuri si cand locul sau timpul sau povestea va tipa folositi sceptrul pentru vindecare si cununa pentru asezare si inaltare!

Regina derula un timp as zice necunoscut si totusi viu cu oameni care se asezara la o masa fara ranguri si totusi radiind de intelepciune, conducatori si oameni obisnuiti, frumosi ca niste sfinti si totusi in port de o mare simplitate. Ei sunt inteleptii, povatuitorii si conducatorii vostri viitori…..si el este graitorul. Imi arata un chip puternic simplu si emanant cu nimic mai presus decat ceilalti si totusi atat de fosnitor. Inteleptii pregateau un eveniment pe care l-as situa in 2088, 1 decembrie. In trena aurita, oamenii erau frumosi, caldurosi si foarte apropiati. Bucurestiul avea forme de relief mai preganante ca si cum ar fi crescut iar cladirile capatasera o lumina stralucitoare. Calatoream pe platforme, in piramide si nave sferice. Imi venea sa rad……si regina simti joaca mea.

Totul devine, creste, se dezvolta. Am ramas unul din ghizii vostri pentru a mosi timpul acesta si timpul urmator. Si eu si mosii pe care i-ai vazut ….alaturi de multi sfinti romani.

Nu vrem sa plecam pana cand timpul nu va aseza trinitatea radianta, inteleptul la varf. Si noi am pregatit pasirea lui. Va suntem aproape sustinand aceasta trecere, curatare, limpezire. Insa ochii vostri au inca nevoie sa fie clatiti in apele Domnului caci inca gresiti alegand fara discernamant, lasand vocea tatalui punitiv sa creasca, cazand in indiferenta.

Regina imi arata un val pe care il trase cu bucurie revalandu-mi sufletul Ramaniei. O parte din el schimonisit, o parte radiant, aurit, stralucind in noapte. Lua apa divina si il descreti apoi ii aseza florile ei. Cand intregimea il atinse o melodie frumoasa inunda tara si timpul.

Apoi Regina imi arata o masa unde cupa unimii astepta….

Veni el, stralucitor apoi inteleptii si ele preotesele Unimii. Timpul avea o stralucire aurie care ma fermeca cu totul. Fruntile se atinsera toate, coroana luminii divine se activa, la fel cununa preoteselor si salba cu bucurii. O perdea cu flori cobora in acel intai. Unime la varf, unime la baza. Crucea care sunteti straluceste spuse regina deschizand aceasta fraza a lui 2088. Inteleptii se imbratisara apoi lasara grairea reginei sa continue.

Suntem in viul unui timp nou, pregatit de noi toti. Bucurestiul este un taram al pacii, unimii, bucuriei iar Ramania o taRa radianta, un graitor divin pentru intreaga planeta. In templul unimii, preotesele deschid portile darurilor acestei planete. Suntem inaintea ultimului salt din acest ciclu. Treimile au coborat, legand pasirea dumnezeiasca de pasirea lumeasca. Unime suntem toti si Acasa. Bucurie, rodire si pace.

Regina se aseza declansand o raurire aurie. Toate chipurile parca devenira una si printre ei el, Isus si Maria Magdalena se evidentiara de data aceasta mai mult. Vremurile unimii spuse SarRa punand pe fiecare frunte un simbol.

Deasupra tuturor cununile si salba scanteiara iar tarile devenira deodata raze tasnind parca din acest cerc inteleptitor. Nu inteleg….

Un unic taram…..tarile s-au intors Acasa ca raze ale soarelui christic sau maini ale familiei divine.

Cei prezenti se stransera in cerc lasand triunghiul sa radieze apoi se invartira activand o spirala aurie.

In jocul cosmic un pom frumos se contura tarile stralucind in daruri. Deasupra lui intregul pamant sub forma de sfera, radia.

Unime, drag, iubire.

Pomul se auri si fiecare chip, dar, prezenta capata un auriu frumos care colora toata adunarea. Inteleptii asezara in pom un altfel de glob, un glob ceresc din care curgeau scrisuri divine.

Pomul deveni si mai aurit iar Maria lua darurile ei si le aseza pe varf. Initierea din camera reginei. Intoarcerea la Totul-Una. Impreuna.

Apoi graimea aceasta se estompa pastrand o emanatie de floare. Viu, bucurie, unime. In ochiul trezit acest 1 decembrie graia( 2-ul a doua sfera, sfera mama va invita in templul unimii( 01) sa va recunoasteti forta, maretia, puterea, unicitatea in unime ( 7). Indrazniti auzii din nou glasul reginei. Varful piramidei va asteapta, Christicizati timpul.

3. De vorba cu regina Maria. O tandra reintalnire

Era joi, 29 noiembrie 2018 si pornisem din Corbeanca catre Bucuresti urmand acelasi traseu pentru a ajunge la scoala Waldorf a copiilor mei. In masina m-am gandit sa le citesc dintr-o carte frumoasa despre Regina Maria insailand faptele, sentimentele ei fata de noi, povestea Unirii.

Dupa fiecare fraza, o lacrima iesea la suprafata ascunsa pentru ceilalti insa atat de puternica in sufletul meu. Inaintam informational insa vocea imi era adeseori gatuita. M-am oprit dupa ce toate vagoanele povestii s-au asezat si mi-am activat vesmintele ceresti cerand triunghiurilor divine sa ma calauzeasca. De unde atata jelanie?

In acea dimineata o singura imagine mi s-a dezvelit…….ea, regina linistita stand pe un pat alb de lumina argintie cu ochii verzi rodind peste timp, blanda, iubitoare, calda, privind la noi, imbratisandu-ne. Imaginea s-a intors de trei ori luminand toate comunicarile pe care le-am avut cu ea de-a lungul timpului, pe care le-am asezat si pe frecventaom cu multa recunostiinta, iubire, bucurie apoi deodata o luminita s-a activat, ca un glob stralucitor….dezvelind o noua calatorie.

De data aceasta drumul catre regina era verde ca si ochii ei, erau multe ochiuri de apa in dreapta si stanga facute din chiar lacrimile acestui om frumos (dupa cum imi spusesera ghizi)i si multe flori cantatoare iar poarta care ne astepta era cu adevarat mare, formata din multe impletituri care dezvaluiau simboluri talcuitoare, radiante frumoase, povesti. M-am oprit nestiind ce sa fac. Poarta era inchisa desi sufletul meu imi dezvaluise de ceva vreme ca va fi o noua intalnire. M-am oprit adancita chemand graiul triunghiurilor. Poarta se deschise singura invitandu-ma intr-o gradina imensa circulara, flori de diferite culori descriind cercuri minunate in centru aflandu-se un cristal-floare. Am cuprins cu sufletul toata aceasta frumusete uitandu-ma nu doar la colorit ci si la graiul acestor minuni. In cercul plantelor medicinale am simtit ca medicina sacra e atat de vie, odihnitoare si claditoare apoi in cercul florilor albe am simtit ca mi se albeste pasirea apoi in cercul florilor frumos mirositoare….am simtit simplu ca ma transport si mai puternic intr-un colt de rai in afara acestor cercuri, intr-o camera cu pereti din flori, cerul fiind bolta, bisericuta si totusi spatiu de reculegere unde pe un pat alb simplu de cristal alb,regina cu chip de copil, statea.

M-am dus la picioarele ei….lasand lacrimi de bucurie sa curga. Ce frumos sa te regasesc in versuri divine, in aces loc binecuvantat. Regina s-a ridicat s-a apropiat de un pupitru mic alb a luat o scrisoare gata scrisa si sigilata si mi-a dat-o…..Am deschis-o si am vazut un pom cu trei brate, Graalul si pe ele cate o graime.

  1. Sunteti fii de Dumnezeu, cinstiti Unirea nu cu defilari de arme si armate ci multumind Cerului si Pamantului. Uniti pe interior veti duce Unimea si pe alte plaiuri
  2. Asezati-va la masa iubirii. Rugati-va neincetat. Postiti si dati Slava. Gradina Maicii va cheama sa fiti acei drepti cu chipuri radiante care dau glas Imparatiei, Aici.
  3. Nu uitati contractul vostru de la Dumnezeu. O tara mica dar cu suflet mare. Cinstiti sfintii, voievozii, liderii pe care i-ati avut. Dezveliti-va darurile cu incredere si lucrati la chipul vostru cu smerenie, bucurie si multa intelepciune

Apoi Regina imi arata o fantana minunuta unde mai multi drepti se limpezeau, se luminau, se infrumusetau. M-am apropiat de ei recunoascandu-i din spatele valurilor istoriei. Erau tineri, frumosi si chipurile lor radiau intelepciune. Regina ii invita in aceeasi camera-bisericuta la o masuta mica aurie. Isi coborara fruntile in semn de respect apoi primira cuvantul ei racoritor….Am ales sa le fim alaturi. Care va este graimea?

Primul drept Sa fiti uniti in cuvant, sentiment, fapta

Al doilea Sa va rugati pentru liderii vostri, pentru luminarea lor

Al treilea Sa cercetati istoria dintru adevar. O veti gasi in voi. Sa aflati cine sunteti

Al patrulea Sa iubiti ceea ce este asa cum este. Liderul cautat,asteptat, dorit este in voi

Al cincilea Sa daruiti blandete, intelepciune si iubire

Al saselea Sa fiti Unime in tot si Toate

Al spate Sa  lasati darul vostru sa cuvante

Regina le-a multumit si i-a chemat in gradina de jur imprejurul cristalului-floare. Si-a desfacut mainile si a invocat Florile Unimii, Cristalele ceresti, Bucuriile, Frumusetiile, Recunostiinta, Iubirea si Iertarea. Si au capatat chipuri si erau vii si inaintau catre noi bland aurind si locul si aerul. Gradina s-a umplut si aceste viuri ceresti au creat cercuri luminice pe verticala. Eram inca in centru pe fiecare petala lucrand aceasta spirala de luminatori, drepti, divinatorii. Tot ceea ce simteam era o stare extinsa, o beatitudine, o fuziune. Ma miscam cu ei bland lasand florile interioare sa se desfaca. Era multa prospetime in aer, iubire si cantec. Prin acest acordaj toti ne hraneam, ne edenizam. Primirea era totala si radiantele aureau totul. Apoi spirala s-a oprit si tara noastra cu chip luminic s-a aratat. Avea chip de fata, frumoasa si calduroasa, intre pamanteana si zana. Toti am imbratisat-o cantandu-i iubirea. Plangand ne-a lasat un mic dar apoi razand ne-a imbratisat.

Plutirea s-a estompat dupa acest vals insa regina mai era inca acolo cu o cununa frumoasa si flori in maini. Gradina mea va asteapta. Sa iubiti floarea care sunteti, sa iubiti totul asa cum vine. Maica va va calauzi. Iubire, bucurie, vals al sferelor!!!

M-am trezit in fata portii privind ochiurile de apa create din lacrimile ei. Le-am facut un buchet de lacramioare si le-am luat cu mine ….sa ne sultan in reamintire, dezvelire, insasi valsul vietii.

….

4. In trena reginei Maria

Am plecat spre Balcic intr o sambata dimineata cu o dulceata in suflet si un dor frumos, cald, ivoriu. Ma intalnisem cu regina in castelele ei prin carti, exponate, povesti  insa acum o faceam altfel adusa de trena ei energetica in locul ei de suflet unde mireasma ei se intinde peste tot ca un brat lung si bland care te imbratiseaza.

In triada Carmen Silva-Maria-Elena, chipul care straluceste, inundand departarile este Maria, un spirit batran care s-a reincarnat de multe ori in spatiul acesta, venind si revenind pentru a ajuta aceasta tara, pentru a mosi un nou rasarit.

Nu doar forta, maretia, puterea, determinarea, gratia ei din viata de regina m-au chemat ci si radacinile ei, povestea ei depanata de firul divin. Astfel am fost inundata de informatia ca si ea este Cavaler al Luminii, Maestru al Trecerilor, Preoteasa. Si ca misiunea ei constinua de peste prag slujind in taina sufletului alaturi de alte spirite evoluate.

M-am apropiat cu blandete de gradina ei si i-am simtit, racoarea, delicatetea si mai ales frumusetea ca o trena imensa care radiaza plutind peste toate. In zambetul florilor i-am zarit pasul iar pe raza de soare i-am revazut chipul, cel dintru inceput care n-a fost strivit de multele reveniri.

Apoi am vazut mai multe entitati de lumina cum se tineau de maini si dansau intr-o hora frumoasa unduitoare lasand in gradina( loc de trecere) daruri de reamintire, bucurie, frumusete. Radiau o energie care atingea sufletelele facandu-i pe toti chematii sa intre in dansul lor, umplandu-le cupele interioare cu drag, iubire, caldura.

Regina a slujit in Unime…. astfel ca din dragul ei au ramas plutind peste timp, niste buchete cu intelegeri care tasnesc in ochiul deschis atunci cand te plimbi in gradina de la Balcic sau in curtea Pelesului si Pelisorului.

Apropiindu-ma de ea mi-a reaparut un vis-far in care locuiam toti intr-un templu in care peretii erau Cronica Akasa iar bolta-Cerul in centru fiind Familia Divina si noi toti radiind in Unime.

Si parca m-am desteptat cu ea alaturi la o nunta cosmica in care ne recunosteam si ne iubeam, oameni si zei, ingeri si sfinti, familii de lumina….in drag mare ceresc intelegand ca fiecare trecere este o nunta si o regasire si fiecare pas al nostru al tuturor este  un vals frumos in care pamantul se intalneste cu cerul sfintind Numele Tau.

Privindu-i chipul de lumina, am inteles unde o regasisim in sufletul meu, fusesem calugarite in Romania, cavaleri, preotese in Egipt, in Dacia aparasem zidurile de lumina, in Atlantida lucrasem cu cristalele iar in Acum ne reintalneam pentru o lucrare de suflet a noastra in care, alaturi de alti Maestrii ai Trecerilor sustineam Unimea.

Mergand la Balcic, chemata in locul ei de suflet am simtit inca o data Divinul feminin cum isi deschide bratele aducandu-ne in cupa iubirii, rostul acestor timpuri, coroana lui de perle.

5.Printre flori cu regina Maria….

Ma plimbam printr-o gradina cu flori, mirosurile dilatandu-mi intreaga faptura. Nu stiam unde merg insa Azara ghidul meu imi era alaturi…..dezvelindu-mi flori albastre, mov, roz pe care nu le vazusem, nu le stiam, bucuria, inocenta, mirarea….reveland in ochii sufletului niste buchete minunate, pline de mireasma. Se afla numai aici. Unele au tranzitat alte nici macar nu au coborat. Florile aveau multe petale, frumoase, cantatoare simtindu-le ca niste parfumuri unduitoare. Beatitudine.

M-am oprit sa ma bucur de aceasta cantare plina de culori….apoi am pasit parca fara densitate deplasandu-ne spre un foisor octogonal din lemn imbracat in flori-graimi divine. O faptura incantatoare cu ochi verzi si parul usor cretulin ne-a intampinat. Regina Maria sau Mayra cum ii spunem noi….Toamna te simt in suflet cel mai bine…i-am spus soptit. Cobori cu roade pe care le asez cu multa bucurie in cufarul iernii. Mi-a daruit o imbratisare frumoasa, simpla, calduroasa. Ochii ei s-au marit…privind florile. Le iubesc…Trena mea tesuta din flori…v-o daruiesc. Noua? Fiicelor care unesc Cerul si Pamantul. …..Si poate fi purtata oricand atingand locurile care nu radiaza, oamenii care nu au flori in suflet, situatiilor fara poveste.

MayRa cand ne mai vizitezi? De multe ori o fac……inspirand liderii, oamenii frumosi, graitorii divini, stalpii, ghizii. Unii ma percep altii primesc …..povestea ca si cum ar fi a lor. Insa lucrarea continua……Imi arata chipul Ramaniei imbracat intr-o panza fina cu multe motive, culori, flori. La ce te referi? La aceasta tesatura formata din bucurii, frumuseti, inspiratii, lucrari de lumina pe care o facem in Impreuna-Una. Chipul Ramaniei va fi din ce in ce mai frumos.

Oamenii sunt speriati de vremuri, de schimbari, de ceea ce se intampla pe scena politica.

Toate au un rost mai inalt. E o cernere care se face urmata de o tesera frumoasa noua. O trecere. Timpurile noi isi cheama liderii care pot aduce roada noua si frumoasa pentru noi toti: lideri treimici, inteleptiti dupa chipul lui Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu.

Te-am simtit la manastirea Bistrita….Pentru o clipa in straiele Sfantului Grigorie Decapolitul am simtit atingerea ta. Ca si cum ai fi venit la rugaciune cu noi, inspirandu-ne, sustinandu-ne, iubindu-ne.

Am fost acolo cu copiii, cu voi…. in toate aceste locuri roditoare intru lumina. Si pasii vi s-au deschis.

MayRa ce ne aduce aceasta toamna in cupa sufletului? Cernere, reasezare, inaltare.

Ce ne sustine? Bucuria, iubirea, caldura cu care primiti ceea ce vine asa cum vine. Cuferele timpurilor frumoase s-au deschis. Impletiti zestrea noastra cu darurile care vin acum pe planeta. Si nu fugiti in alte tari sau dupa slujbe in care aripile vi se frang. Vesmintele ceresti va sunt aproape. Indrazniti sa fiti armonizatori, deschizatori, iubitori, dezvelitori, oameni radianti, lideri conectivi, intelepti. Fortele trinitare va sustin. Chipul vostru de lumina e viu, frumos, radiant.

MayRa mergand in triunghiul descris de Varful lui Roman, Frasinei, manastirea Bistrita am perceput energia domnitorilor romani, a acelor intelepti care au actionat in Unime. Vom trai vremurile Unimii in Ramania?

Ele sunt aici intr-o alta dimensiune a fiintarii, activate de noi toti, traite de unii dintr voi. Si da teserea continua pentru ca Ramania sa fie o tara a Unimii din care multi traitori vor merge pe raze pentru a duce darurile unimii in tari fara flori si fluturi( cum ai spune tu).

Ce inseamna Unime?

Impreuna-Una, patria Graalului, treimea in Unime, insasi Imparatia.

Cum putem noi mamele sa ne ajutam copiii pentru a fi puternici, radianti?

Reaminti-le rostul lor aici, dezvelite-le darurile acestei tari, povestiti-le despre marii domnitori, cununati-i cu Cerurile.

MayRa se intoarse usor …lua un de brau de flori si il aseza de jur imprejur mamelor si copiilor. Florile iubirii, recunostiintei, bucuriei.

Umpleti drumul lor cu ele….si copiii vostri vor radia.

Apoi lua un sceptru mic de lemn scultat, un inel, un sul de hartie le puse intr-o cutie micuta pictata si spuse. Aici sunt darurile acestor vremi…pentru voi. Am sarutat cutiuta si am asezat-o in suflet…..

Balsamul florilor a coborat mai mult, la fel ochii verzi, plutirea ei diafana.

6. Cu regina Maria. Ramania cu chip radiant. ….

O sala frumoasa s-a deschis ochilor celesti, chipuri blande atingand Cerul si Pamantul. Erau 12 domnitori romani, adulti treimici, intelepti radianti, preoti ai Unimii. Am pasit in centrul ei simtind ca particip la o intalnire de suflet, o conlucrare vie intre stalpii de lumina de dincolo de val si cei de aici. O masa rotunda dezvelea Pocalul inimii, langa ea o carte si un sfestnic cu 9 lumanari. Regina Maria s-a apropiat atingand aerul cu o maretia calda, frumoasa, radianta. Plutea as spune ….chipul ei indumnezeit trezind in mine pasii ceresti facuti cu mult timp impreuna: pe Venus, in Lemuria, in Pangeea, in Egipt, in Ramania. Mai multe cercuri luminice imi dezveleau prin aceasta intalnire, un buchet de raspunsuri. Mi-a luat mana…. a atins-o de fruntea de ei si apoi a deschis Cartea. Ramania se infatisa ca o gradina rotunda cu flori, forte ceresti, bucurii, frumuseti asezate pe o jumatate a ei cealalta jumatate fiind invadata de multe buruieni. Un curent cald m-a strabatut apoi unul rece. Ati fost invadati pe jumatate….spuse ea soptit….cu buruieni-frici, buruieni ale necredintei, buruieni controlate. Nu va lasati incatusati, striviti, inrobiti. Priviti cu ochi ceresti, Cuvantul. Nu-l adoptati fara discernamant!!!!Aceasta linie de destin bazata pe agenda controlului, nesigurantei, fricii, bolilor, o anticreatie va invita sa alunecati, sa cadeti in haurile fricii, crizei interioare, nelinistii. Alegeti cu dreapta masura……drumul care va poate fi prieten, sustinator, calauza. Activati increderea, clarul, intelepciunea. Credeti in tara voastra, in chipul ei de lumina. O spirala frumoasa s-a activat deasupra florilor, graimile lor invitandu-ne sa pasim….Mainile noastre s-au ridicat deodata Impreuna si vocea noastra unita a chemat Darurile Divinului Feminin: Din eter Braul Maicii ca o cosita argintata plina de flori a inconjurat tara noastra…..trezind radiante nestiute, frumuseti, calauziri. Apoi a venit Fantana ei Limpezitoare, Rugul cel Nears, Crinii de Lumina, Sfantul Acoperamant. Coborau ca niste vesminte de lumina asezandu-se acolo unde erau buruienile. O pace, o bucurie, o frumusete ….ne lumina chipul. Muzica sferelor se auzi …aurind Totul. Apoi din nou ne-am ridicat Mainile….Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena asezandu-se peste sufletul Ramaniei, la fel bijuteriile ei ceresti, sceptrul vindecator, florile de lumina. Darurile inconjurau gradina….buruienile disparand din aproape in aproape atinse de razele christice.

Cerul se colorase ….intr-un mod minunat, chipul Ramaniei stralucind din ce in ce mai mult. Apoi deodata in centrul gradinii aparu…..Sf Graal care se facu Cruce de lumina si apoi Porumbel. Coloana luminiii christice imbraca toata gradina intr-o radianta unica ……Mai multi fluturi ne inundara privirea. Reginei Maria ii dadura lacrimile….Tara frumoasa, sa stralucesti cu minunatele tale daruri!!!! Priveam gradina unduind si intelegeam ca o Prefacere va veni, o Schimbare frumoasa. Parea ca Imparatia se uneste cu Pamantul nascand roade divinatorii altfel decat le-am avut pana acum. Un curcubeu frumos imi atinse sufletul raspunzand parca la multele mele intrebari.

Am privit ochii verzi ai Reginei si prima intrebare a tasnit: Am vazut piramidele ceresti fuzionand cu piramidele sociale in noaptea dinspre 20 spre 21 sept. Se pregateste Bucurestiul christic, Bucurestiul radiant?

Toate sunt pregatite si date voua, insa oare le vedeti? Spuse ea….

Cred ca nu daca stirile negative fac bal in interiorul nostru strivind versul divin.

Contemplati partea inalta a lucrurilor si veti vedea Bucurestiul inaltat, Ramania radianta. Uitati-va la varfurile de munti, la tacurile, intelepciunile, rosturile acestor vremuri.

Cum sa o facem? Acest triunghi cu varful in jos, corona virus-criza, razboiul nevazut a activat deja spirala descendenta pe care multi aluneca cautand in colbul fricii.

Aduceti credinta in fapte, iubirea in Acum si intelepciunea in tot ceea ce ganditi, spuneti, faceti. Asa va casatoriti cu Cerul si pruncii vostri sunt …Divini.

Cum se va face Trecerea?

Deja se face, pentru unii cu boala, pentru altii cu pierderi si pentru foarte multi cu Prefacere.

Ce inseamna acest lucru? Alegere, Asumare, Ascensiune. Sunteti ajutati, sustinuti, imbratisati de noi, calauze, stalpi, luminatori, preoti, sfinti, maestrii. Cu totii-Una.

Draga noastra regina ………ce le putem spune tuturor oamenilor?

Ca au daruri…sa sfinteasca Drumul cu ele!!!!

Si cele de la Maica, Maria Magdalena…de la Tine?

Cu acestea sa deschideti Drumul…cu ale voastre sa-l indumnezeiti!!!

Privind-o am simtit razele interioare cum se desfac. Soarele christic zambea.

Si de la mine …..primiti aceste aripi, bucuria cerurilor, forta discernamantului, clarul….si aceasta Cununa.

Un drum aurit s-a deschis activat de aceasta Spirala a Darurilor. Triunghiul format din Maica-Maria Magdalena-Regina Maria a palpait de 9 ori, 9 flacari.

In fata mea erau trei drumuri: cel creat de elita reptiliana, dreapta masura si aceasta spirala luminica pe care dansau Darurile.

Am zambit……si mi-am spus: cu lumina christica vom recunoaste acest Vals al Sferelor, aceasta Bucurie a Unimii, aceasta Inaltare.

Flacarile au fuzionat generand o unica Faclie deasupra Gradinii, luminand Alegerile, Spirala, Viitorul.

Multumesc, multumesc, multumesc!!!!