Atunci cand privim Crucea, simtim Coloana Cereasca, Verticala vietii activandu-se in noi precum si Aripile de Lumina cu care salutam Cerul.

Si pornim cu trei degete formand o Treime:

In numele Tatalui( parintele divin)( chakra 6)( aici avem triunghiul format din clar-discernamant-intelepciune)

Al Fiilor si al Fiicelor( chakra 2)( triunghiul format din regenerare-creativitate-nastere)( sunt 33 de Fii si 33 de Fiice, Isus fiind al 33 Lea). Sa nu uitam Fiicele…..Unim in felul acesta Cerul de Pamant.

Umarul drept: al Dumnezeului-Mama sau al Sferei-Mama

Umarul stang: Al Sfantului Duh sau al Sfantului Spirit

In centru( acolo unde se intalneste orizontala lumeasca cu verticala cereasca)( chakra 4)( triunghiul iubirii-compasiunii-smereniei): Al Soarelui Divin sau al Soarelui Christic

Ma veti intreba de ce acum Soarele Divin?

Pentru ca acest adevaruri legate de Soare dar si cel legat de Natura si de Revenire au fost scoase din cartile vechi in secolul al patrulea prin Conciliul de la Niceea. Si cum nu poti baga sub pres prea multa vreme un adevar, ele se dezvaluie la timpul potrivit completand puzzle-ul vietii.

Omul este o cruce in actiune, la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca dezvelindu-se acea scanteie divina, treime in Unime care hranita cu virtuti devine Sfera de lumina. Nu suntem nimicuri, pacatosi, nemernici…ci scantei divine care isi dezvaluie maretia, frumusetea, radianta prin fiecare triunghi de lumina.

Sunt Iubire,

Bucurie,

Intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt.

Cu cat veti repeta mai mult Crucea aceasta cu atat veti simti Graalul interior, Cupa formata din bratele ridicate ale Crucii …in care coboara ambrozia divina, adevarul, Unimea.

Seara dupa mica introsectie si rugaciune facuta, activati Crucea de Lumina cerand de la Centru indrumare pentru vaccin sau pentru o calatorie spirituala pe care vreti sa o faceti. In centrul Crucii se afla Triunghiul ceresc, Treimea in Unime care va raspunde prin somn, intuitie, revelatie, dezvelire.

Capacitatea noastra de a recepta adevarurile divine nu tine de cantitatea de stiri pe care o sorbim sau de cate carti am citit sau la cate cursuri am fost ci de curatenia interioara, discernamant si credinta sau un alt triunghi de virtuti care ne poate dezvalui in centrul lui aceste buchet de radiante. Adevarul este o emanatie triunica la care ajungem dupa ce ne-am pregatit in Ceruri. Si ca sa-l primim prin contemplatie pura sau rugaciune cu lacrimi, trecem prin multe probe. La acest final de ciclu planetar…..cu totii suntem invitati sa dam teste de Credinta(varful Crucii, Tatal, Nordul), Discernamant( Sudul Crucii, Fiul, Fiica), Intelepciune( Dumnezeu Mama, Estul), Unime( Sfantul Duh, Vestul). Si dupa ce am fost binecuvantati cu Adevarul urmeaza al doilea pas Integrarea lui la nivel de gand emotie, fapta si Modelarea de virtuti. Fara cresterea luminii interioare nu putem sa coboram adevarul in care credem in faptele noastre. De aceea vedem din ce in ce mai des ….in aceste timpuri prieteni, frati, mame care spun una si fac alta …….chiar daca au primit un anumit adevar.

Pentru a fi putenici in adevarul primit e important sa ne legam de Ceruri zi de zi ca sa primim ingeri, puteri, forte ce ne pot sustine pana la capat. Cu tine Una Doamne!!! Sunt Cavaler al Unimii si slujesc in Sfant Numele Tau!!!!

Probabil ati avut in fata voastra prieteni care au spus ca nu vaccineaza, stiau ca este o decizie benefica si un adevar dar din frica, ignoranta sau atasament fata de comfort au facut-o. Si ei au receptat adevarul fie in somn, fie in trialog, fie in scris conectiv sau pe calea Intuitiei insa nu au avut lumina suficienta pentru a-l integra in faptele lor. Modelarea de virtuti este un proces viu care sustine aceasta roada a Duhului Sfant, Adevarul.

Imparate Ceresc, Duhul Adevarului

Care pretutindea esti si toate le implinesti,

Vistierul Bunatatilor si Datatorule de Viata( intru Adevar)

Vino si te salasuieste intru Mine.

Si ma curateste de toate Intunecimea.

…..

Repetati Imparate Ceresc sau o Invocatie sau Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Miluieste-ma pe mine Omul, Fratii mei, Tot Locul si veti simti ca la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca acolo unde se afla Treimea in Unime, Triunghiul Divin……glasuieste Adevarul. Il puteti percepe ca o geometrie…sau ca un mesaj. Atunci cand el coboara……pacea dumnezeiasca, blandetea, bucuria va imbratiseaza.

Petalele sufletului zburda …….sarutate de Cer.