1. Adultul triunic cel care activeaza energia mamei, a tatalui, a copilului dand glas Inteleptului si onorand Triunghiul abordeaza echilibrat orice situatie cautand in centrul lui, cea mai Inalta Alegere. El nu actioneaza descentrat devenind tata punitiv sau mama infantila sau fiu razvratit ci gaseste in propria lui esenta, puterea de a fi Treime in Unime. 

 2. Desi unii oamenii sunt mai degraba triunghiuri dreptunghice decat echilaterale exprimand agresivitatea si nemultumirea sau neincrederea si neiubirea atunci cand ei  cheama/ invoca/ se conecteaza la Triunghiurile de lumina pentru a deschide Portile, Sus si Jos cu ingerii Nordului, Sudului, Estului, Vestului, ele vin ajutand in dezlegarea de drumuri, noduri, sustinand iesirea din bucle existentiale, din aresturi emotionale, de vointa, financiare,  sexuale, rezolvand probleme mici sau mari, aducand Intuitie, Clar, Gratie. Ex: Chem/ invoc Triunghiul Iubirii, Bucuriei, Intelepciunii pentru a deschide poarta unei relatii inaltatoare sau Invoc Clarul Discernamnatul, Intelepciunea pentru a afla daca ma vaccinez sau nu.

Pentru cei care sunt in aresturi de iubire sau aresturi sexuale acelasi triunghi le poate revela cauza pentru care care nu se deschid drumurile pentru o iubire in Unime. 

             3. Cauzele bolilor vin din triunghiurile: suflet-spirit-minte, sau suflet-spirit-inima, suflet-spirit-corp fizic sau minte-inima-corp( din viata aceasta sau din alte vieti). Daca copilul X este bolnav de leucemie la 5 ani de unde vin cauzele acestei boli?

             4. Servitorii casei sunt mintea-inima-corpul. Cand nu aveti liniste mergeti la stapanii casei, suflet-spirit. Cum? Activand un triunghi de virtuti sau prin rugaciune-post-spovedanie sau chemand un triunghi de luminatori care sa sa va ajute sa treceti de la neliniste la liniste de la neiubire la iubire de la neincredere la incredere.

              5. Citind un paraclis sau un acatist cu iubire, credinta, evlavie in genunchi…. ce triunghiuri de lumina se dezvaluie?

              6. Triunghiul iertarii:Ma iert de toate greselile si pacatele facute cu voie si fara voie din toate timpurile, din toate ipostazele fata de Iubire- Bucurie- Intelepciune, Caldura-Sinceritate-Onestitate, Bucurie-Frumusete-Rabdare, Clar-Discernamant-Unime dar si fata de Om, toti Fratii mei, Cuplu, Famile, Sex, Bunuri Case, Bani, Profesie, Prieteni / Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege/ Sunt Una cu Iertarea

              7. In ce triunghi imi traiesc arestul? Fata de barbati-iubire-sex? Sau fata de cunoastere-putere-daruri? Ce triunghiuri luminatoare ma pot sustine/ ajuta sa ies de aici?

              8. Cheile spiritului si ale sufletului deschid comorile materiei. Ce triunghi ma poate ajuta sa materializez?In ce triunghi am gresit si acum sunt in arest financiar?

              9. Ce triunghi/triunghiuri limitative descriu corpul meu umbra?!Ex: neacceptare-neiubire-nerabdare sau meschinarie-ipocrizie-falsitate sau neiubire-neiertare-neincredere sau furie-nemultumire-frustrare.

              10. Ma aflu in aceasta intersectie. Cu ce binecuvantare pot onora locul? Sa fie iubire, bucurie, armonie in toate sufletele care se opresc pentru o clipa, Aici!

              11. Privind detasat, inteleptit, adancit la ultimele provocari din viata mea……..ce triunghi trezitor ma cheama?

              12. Unde imi duc atentia si energia? Ce triunghi hranesc inconstient? Ex: televizor-certuri cu sotul-prietenii de suprafata sau judecati fata de parinti-nemultumiri-scenarite mentale sau gelozii-posesivitati-suspiciuni.. Cat de mult ma ajuta?

               13. Cand ma simt murdara ma pot aseza in centrul tuturor Triunghiurilor de lumina care trebuie vor si pot sa ma ajute spunand astfel: Ma curat si ma dezleg de legaturi, facaturi, greseli, pacatele, ganduri si emotii disonante, de tot ce se afla pe mine de Acum si de Altadata, Sunt dezlegata, Sunt Iubire, Caldura, Unime/ Pot curata astfel si relatia mea cu X. O vizualizez ca o floare sau o pisicuta si spun: Te curat si te dezleg de toate gandurile murdare, emotiile disonante, greselile, pacatele, proiectiile negative, Te deschid catre Iubire, Armonie, Pace/Esti Iubire, Armonie Pace!

               14. La o cununie sau un botez putem spune: Fie ca Iubirea, Bucuria si Intelepciunea sa coboare si in sufletul mirilor/ familiei si in sufletul tuturor participantilor!

               15. Lectia predarii: Ma predau tie Divin Trinitar si Slujesc in Sfant Numele Tau/Te marturisesc pe tine, Treime in Unime/ Faca Se Voia Ta/ Eu si Sfanta Treime Una Suntem sau Treime in Unime calauzeste-ma in Tot si Toate!

                16. Cand provocarile sunt mari spunem: Treime in Unime ajuta-ma!!!Sfanta Treime protectie sa-mi fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie

                17. Cand pe o raza a vietii( relatia cu barbatii) lucrurile nu merg desenez un triunghi. La baza pun rolurile limitative pe care le repet, victima si distanta impietrita sau printesa nemultumita si vataful curtii sau acritura si vanatoreasa la varf asez scopul cuplului/ familiei: indumnezeirea, valsul sferelor, mantuirea iar in mijloc asez un triunghi de virtuti( un lift ascensional) care sa ma ajute sa ies din aceste roluri pitice.

             18. Care sunt cele 3 teme de viata unde am inca restante, corijente, repetentii?Ce terapii,initieri,practici spirituale m-ar ajuta?  

             19. Cum abordez triunghiul spovedaniei? La preotul ortodox( pentru aceasta viata) la un maestru reiki si preot( pentru alte vieti) si la Divinul Trinitar(in nemijlocire cu ajutorul triunghiului iertarii)? Ce se dezvaluie in centrul triunghiului? 

            20. Daca plec la drum spre o destinatie ….pot cere dezvelire. Chemati triunghiurile si rugati-le sa va ajute sa vedeti daca sunteti pe drumul potrivit. Si asa apar repetitii triunice la masini: 555, 777, 999 sau CCC, DDD, RRR

           21. Cand dati sau luati bani spuneti: Cu abundenta, bucurie, unime si la mine si la tine sau Sa se inmulteasca si la mine si la tine!

           22. In cuplu faceti urmatoarele lucruri la nivel de supraeu, spuneti seara in pat in interiorul vostru: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant Om, Sfant, Cuplu in Unime, Dumnezeu, Una( Refaceti drumul catre Acasa) sau Doamne graieste pentru mine in sufletul partenerului meu roaga l sa ma ierte, eu il iert si fie ca Iubirea, Intelepciunea, Bucuria sa ne sustina in Tot si Toate

           23. Activez Crucea care Sunt, Triunghiul care Sunt, Sfera care Sunt, Spirala care sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau

           24. Desenez mantra proprie formata dintr-un triunghi sau mai multe: Sunt liniste, iubire, bucurie Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt

           25. Doamne iti multumesc pentru Iubirea, Bucuria, Intelepciunea ce se afla in Tot si Toate

           26. Cand apar conflicte in patratul materiei urc pe acoperis in Triunghiul spiritului pentru a cauta Indrumare. Cum? Cu post-spovedanie-impartasanie sau rugaciune-contemplatie-meditatie sau practicand pacea-bucuria-recunostiinta!!! Daca sunteti in conflict interior in legatura cu vaccinul ….mergeti in triunghiul divin. Veti gasi raspunsul.

          27. Intrebari legate de adultul treimic. Cum activez tatal din mine? Dar mama? Dar copilul? Ce pasiuni, preocupari, initieri ma pot sustine sa fiu echilibrat in ceea ce gandesc, spun, fac?

          28. Desenez un triunghi. In colturile lui scriu: sanatatea gandirii-sanatatea emotiilor-sanatatea faptelor. Ce ganduri repetitive afecteaza acest triunghi? Ce emotii nu ma ajuta in evolutie? 

         29. Desenez un triunghi si activez in colturi trei virtuti: ex: Iubire-Armonie-Pace. In centru pun o intrebare, chemare, cerere. Rog cele trei sfere care prin somn, intuitie, vis sa imi aduca raspunsul, alegerea, decizia cea mai potrivita pentru evolutia mea.

        30. Vizualizez un triunghi de lumina mare cat un perete. In centru pun un simbol reiki sau o intrebare. Cer ca prin aceasta poarta sa merg in templul iubirii sau un in templul intelepciunii sau in templul darurilor

         31. Modelul triunic de rescriere a vietii: Alegere-Asumare-Ascensiune. Notez pe fiecare raza a vietii ce alegeri inaltatoare simt sa fac. Le asez in pomul interior. Evaluez acest proces.

         33. Desenez un soare cu razele vietii mele. Pe fiecare raza notez un triunghi limitativ care m-a ingreunat in evolutie. La final multumesc acestor chipuri plangacioase iau coala si o arunc in foc. Desenez din nou un soare cu razele active ale vietii mele( raza iubirii, raza profesiei, raza banilor, raza barbatilor etc. Caut cele mai potrivite triunghiuri pe care mi-as dori sa le activez pe fiecare raza a vietii. Fiecare triunghi potentator-trezitor il asez intr-un glob si il pun in copacul interior si sau in pomul de Craciun

        34. Imi construiesc o invocatie care sa includa 1- 3 triunghiuri. Ex: 

         Invoc Iubirea ta, Doamne

         Blandeata, 

         Intelepciunea.( un triunghi)

         Coloana sa fie. 

         Cu ochi ceresti 

         Din albastrul pur ne privesti

         Dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne( un triunghi).

         In gand te chemam

         Cu iubire imbracam 

         Mantia ta. 

       35. Imi construiesc casa pe stanca, activand triunghiul christic compus din starea de meditatie-starea de contemplatie-starea de rugaciune. Ce aripi de lumina se activeaza in centrul acestui triunghi?

36. Activez Iubirea, Credinta, Pacea( Triunghi de lumina) Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

37. Sfanta Treime, Protectie sa-mi fie, Iubirea sa creasca , Discernamantul sa infloreasca, Implinire sa fie Drag si Bucurie

38. De jur imprejur, Dumnezeu a inchis, Nimic nu intra, NImic nu iese, Nimic nu ataca, Nimic nu agreseaza, Divinul Trinitar ne/ ma protejeaza

39. Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma,

Iubeste-ma,

Eu la Triunghiul celest vin

Cu toate Fortele Triunice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine!!!!