Din ce in ce mai mult se inmultesc atacurile de panica, starile de rau, bolile, crizele interioare. E un final de ciclu planetar( 2020, anul tatalui, 2021 anul mamei, 2022 anul copilului) insotit de multe teste: de credinta, discernamant, intelepciune, unime( sunt asezate pe cruce, unimea inchizand crucea), probe prin care e de dorit sa unim Cerul cu Pamantul( ca-n rugaciunea Tatal Nostru). Nu putem rezolva frica pe nivelul la care ea a aparut ci doar mergand mai sus la cauzele pentru care am cules Frica, Panica, Deznadejde.

Anul acesta s-au desfacut iadurile emotinale, astralul inferior dezvelind o multime de emotii dosite, bagate sub pres, ascunse. Cu adevarat marea boala pe care trebuie sa o tratam este Frica: de boala, de moarte, de necunoscut, de schimbare, de ziua de maine etc. Ca sa ajungem la corpul budhic al Planetei, acolo unde ne asteapta bratele mamei divine, e important sa ne uitam in propriul cos de gunoi si sa facem introspectii, sa luam esente florale Bach pentru frici( Mimulus, Aspen, Rescue Remedy) sa ne spovedim, impartasim, sa ne unim cu natura, sa practicam terapia prin plutire, sa mergem la patul de cristale, sa repetam in noi o invocatie, rugaciune, mantra…pe scurt sa ne spalam chipul pentru a contempla Adevarul despre aceste vremuri.

Va recomand ca seara in fata propriei voastre constiinte sa faceti o introspectie a zilei, adica o inspectie interioara, o evaluare a gandurilor, emotiilor, faptelor. Cu smerenie, iubire si credinta chiar daca nu-i aveti in fata pe cei carora le-ati gresit spuneti astfel: Doamne iarta-ma pentru toate greselile fata de X, Y, Z, pentru toate gandurile pe care le-am avut, pentru toate cuvintele aricioase, pentru supararea, revolta, nemultumirile mele, pentru toate, greselile si pacatele, Si eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Nu spuneti aceste lucruri ca sa scapati ci cu lacrimi, oftat, cascat. Si daca apare cineva suparat in gandurile voastre sau v-ati amintit de un conflict spuneti: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma ca X sa ma ierte, Doamne ajuta-ma sa-l pot ierta pe X, Sunt una cu Iertarea. Adeseori oamenii imi spun ca au iertat insa n-au uitat insa doar va lasati pacaliti de propria minte. Mergand in profunzime veti descoperi iritarea-revolta-supararea si in centrul triunghiului cu varful in jos, neiertarea. Cand am iertat? Cand il putem imbratisa cu iubire, pace, unime pe acel om fara sa mai tinem minte provocarea.

Aceasta intrare in Centru( inspectie facuta de voi) e de dorit sa o faceti dupa o rugaciune sau meditatie sau contemplatie. Ingerii chemati prin rugaciune va vor ajuta sa explorati in profunzime, faptele zilei. Atunci cand constiinta se incarca apar starile urate, apoi somatizarile usoare, apoi bolile. O contiinta limpede inseamna limpezime in gand, emotie, fapta, o contiinta murdara atrage nenorociri, mizerii, boli. Nu exista nedretate ci doar cules dupa faptele noastre. Legea meritelor ne ajuta sa intelegem ca viata e formata din plata si rasplata in acord cu meritele noastre.

Introspectia este o intrare in Centru, in adevarul despre noi. Nu este analiza in exces facuta cu lobul stang, argumentatie, explicatii, justificari. Ci este o coborare in adevar, o luminare a interiorului, o dezvelire. Aceste introspectii e de dorit sa le faceti zilnic plimbandu-va in natura, dupa rugaciunea de seara sau meditatie coborand in pivnita interioara cu triunghiul smereniei, credintei, iubirii. Si apoi multumiti dupa dezvelire, asezand noi fapte in trena zilei.

Prin introspectie, eliberam ganduri gresite, suparari, nemultumiri, revolte, entitati pe care le gazduim in interiorul nostru si care nu ne lasa sa ne luam aripile si sa zburam.

Puteti sa scrieti in timp ce constientizati si sa spuneti la final: Ma eliberez de vinovatie, furie, orgoliu, Sunt liniste, iubire, unime sau Sunt un canal luminos, frumos, radiant, Lumina imi este Calauza.

La fiecare trei nopti Domnii Destinelor sau Inteleptii ne evalueaza, gandurile, emotiile , faptele. Infatisandu-ne curati, ni se dezvaluie daruri, intelegeri, bucurii la care poate nici nu speram. O constiinta curata atrage minuni, o constiinta murdara atrage nenorociri.

Prin introspectie ne putem elibera de mizerii care modifica grav comportamentele noastre.

Introspectia isi da mana cu bucuria si pacea cu credinta si linistea cu smerenia si unimea.

Dupa fiecare introspectie nu va victimizati ci lasati norul sa plece. Recunosc ca am fost meschin aleg sa fiu un om frumos.

Cand nu reusiti cereti ghizilor, inteleptilor sa va sustina ca in timpul noptii sa faceti prin vis si somn aceasta examinare a constiintei voastre. Primul pas trebuie facut pe Pamant apoi in Ceruri.

Nu poti sa simti Unimea fiind incarcat de ganduri urate, emotii nepotrivite, fapte neplacute. Doar o curatenie frumoasa va poate scoate din furtuna interioara.

Dupa ce ati practicat introspectia seara de seara, gradinariti 3-7 alegeri radiante, inchizand triunghiul in comportamente inaltatoare. Nu e simplu sa va dezveliti chipul cel nou insa fara aceasta spalare seara de seara urmata de asumare si fapte in unime…..nenorocirile, bolile, mortile vor veni catre noi atrase de mizeriile pe care le crestem.

Daca sufletul nostru nu este scuturat de murdariile zilei….el nu poate primi prin contemplatie accesul la Adevar adica la triada formata din corpurile( cauzal-buddhic-atmic). Un pic de efort….ca sa ne ridicam …pe varfuri si ele se vor dezveli in timpul somnului lucid sau prin vis sau simplu….cand raza christica ne poate atinge intr-un moment de pace, asezare, primire.

Multi oameni imi spun….desi stiu ca nu vreau sa ma vaccinez(simt acest adevar in mine)…vazand atat de multe restrictii si auzind atat de multe argumente in favoarea lui, incep sa cedez…incep sa ma gandesc daca nu e mai bine asa desi sufletul meu se strange cand vreau sa ma duc si sa fac acest lucru.

Fiecare cuvant e sustinut de o geometrie un schelet osos care sustine, carnea-realitate.

Cand contemplati aceste doua cuvinte vaccin anticovid sau doar vaccin …ce vedeti? Ce va spune sufletul? Ce geometrie vi se infatiseaza? In ce culoare? Cu ce miros?

Daca nu percepeti nimic….postiti trei zile. Ce geometrie se dezvaluie in spatele acestui vaccin? Va zburda sufletul? Simtiti pacea dumnezeiasca? Va inalta aceasta alegere? Radiaza in voi?

Nu va lasati atinsi de ce spun cei infricosati sau agatati de forme sau mancati de comfort si nici de mraketingul intunecat.   Lasati alegerea voastra sa tasneasca ca un izvor curat din miezul vostru de acolo de unde verticala cereasca se intalneste cu orizontala lumeasca.

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru totul se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea, aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

In spatele oricarui lucru, principiu, idee se afla o geometrie frumoasa sau o tesatura urata. Oricat am cautat geometrii frumoase in spatele acestor vaccinuri…nu am gasit iar geometria sacra este limba acestui univers. Si sufletul nostru recunoaste si simte matricea intunecata dar si versul divin.

Voi ce simtiti?

Vazand plasele intunecate care ne ating centrii superiori activand ceata, frica, indoiala….imi dau seama ca multi frati de-ai nostri sunt pacaliti de aceste solutii exterioare ce functioneaza ca bombe cu efect imediat sau intarziat( anticreatii sau creatii luciferizate) care afecteaza organismul si evolutia noastra.

Haideti sa ne uitam la temele colective pe care le avem de facut cu totii: credinta( nordul crucii), discernamantul( sudul crucii), intelepciunea( estul crucii), unimea( vestul crucii).In centrul lor se afla Adevarul. Ce va spun aceste virtuti? Ce va dezvaluie ele despre vaccin? Ce geometrie va atinge centrii superiori?

Ce imagine primiti in centrul sufletului?

Receptionam adevarul( emanatia triunica) atunci cand ne deschidem sufletul ca sa-l primeasca, integram un adevar cand la nivel de gand-emotie-fapta ne-am unit cu el si modelam virtuti atunci cand suntem constienti de aceea ce cascadam, clipa de clipa, unind Cerul cu Pamantul. In procesul de integrare si modelare….se mai intorc vechile pantere, subpersonalitatile insa e important sa ne continuam drumul punandu-ne marile intrebari: Care este Voia Domnului? Cine Sunt? Ma ajuta aceasta integrare sa evoluez? Ce triunghi de virtuti ma cheama? Cum onorez acestea forta triunica?