Din trena divinului feminin face parte si taina frumusetii (ra)diante, o stralucire aparte care vine din casatoria interioara a sufletului cu spiritul, o tasnire de raze care inunda chipul si corpul si care daruieste oamenilor, caldura, bucurie, viata.

Ne-am obisnuit sa pierdem din suflet prin operatii estetice, excese in sala de fitness, diete neinspirate obtinand o frumusete moarta, neradianta, golita de Sens. Si desi stradania e mare……rezultatul e mic. De ce? Pentru ca poti suferi de invizibilitate sau arest de frumusete cu toate aceste excese, atasamente, obsesii.

Indumnezeirea ca proces continuu bazat pe dezvelire, centrare, inaltare ne invita in primul rand sa ne cunoastem …..dand la o parte prin adancire, cautare, activare de potentialitati…..multe perdele pana cand vom descoperi chipul christic, acel chip radiant, simplu, calduros care isi poarta maretia cu discretie, frumusete, bucurie.

M-am gandit sa va invit sa impletiti atelierele conective din centrul Frecventa Om sau orice initiere, optimizare, trialog cu design-ul vestimentar, intr-o maniera inspirata, conectata, vie. Asa unim Cerul si Pamantul……Luam o idee minunata primita in timpul noptii si o punem in aplicare dezvelind parti frumoase din noi care nu pot fi prezentate intr-un sac sau doar prin pantaloni( mai ales cand suntem doamne si ne-am propus sa ne dezvelim puterea divinului feminin). Si daca avem ideea……e important sa avem si un indrumator care sa ne sustina sa o punem in valoare. Orice proces de creatie este o treime, participantul-indrumatorul-sursa dar si participantul-creatia-divinul trinitar.

Cand eram in liceu apoi la facultate ma sculam ca acum in timpul noptii si modelam aproape toate lucrurile din garderoba. Eram pasionata de piele, argint si margele sau de modele avantate obtinute din ce aveam, recreand lucrurile…. In facultate obisnuiam sa vin acasa …sa ma asez langa usa pe un scaunel sa scriu 2, 3 zile si apoi sa ma relaxez la cele 5 mese pe care le aveam fiecare cu graiul ei, luand foarfeca si creand veste din piele cu motive traditionale. Eram fascinata de aceasta impletire scris-rugaciune-modelare vestimentara, scris-post-design. Si toate aceste triunghiuri isi primeau inspiratia in tacere, cu prezenta, deschizand cupa interioara. La capitolul lucruri cu talc facute din piele am sfarsit prin a ma indragosti de propriile creatii lasandu-le sa-mi umple sufletul si ochii din coltisorul lor fara a fi revelate.

Simt insa ca a venit timpul sa-i sustin din ce in ce mai mult pe oamenii cu daruri sa-si dezvaluie povestea, radianta, unicitatea. Asa s-a nascut Frecventa Om…..ca un laborator cosmic, o scena plina de iubire, o hora formata din oameni frumosi si radianti, care in felul lor picteaza chipul Noului Pamant. La inceput eram doar eu canalul….un copacel cu un fruct apoi au aparut din ce in ce mai multe flori si copacei diferiti insa frumosi, radianti, plini de roade. O gradina s-a conturat pornind de la scris-om-bucurie de dezvelire si in ea va invit cu mult drag ….sa va descoperiti chipul prin a fi creatorii propriilor voastre lucruri.

Undeva in interiorul tau cand iti traiesti propria unicitate, radianta si bucurie nu mai vrei lucruri pe banda….nu mai rezonezi cu magazinele mari fara chip. Daca tu ai chip….cum ai vrea sa porti lucruri fara chip?!!!!

Si atunci m-am gandit sa-i propun Ioanei Diacu designer sa ne ajute sa ne dezvelim frumusetea si prin vestimentatie ca sa nu ne mai pierdem culorile, energia, entuziasmul cautand prin magazinele mari ceva ce poate nu s-a inventat inca pentru unicitatea noastra.

Costul cursului: 600 lei / 7 ședințe (se achita în doua tranșe). Înscriere și alte detalii: ioana.diacu@gmail.com

Cursul va incepe pe 25 sept ora 10 in Centrul Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Cui se adreseaza? In principal domnisoarelor

Ce isi propune fiecare atelier? sa ne dezvaluie chipul interior, radianta prin fiecare intalnire, sa cream in Impreuna-Una, sa plecam acasa dupa aceste intalniri cu lucrusoare care poarta energia noastra, sa devenim constiente de corespondenta dintre interior si exterior, sa ne apreciem, iubim, valorizam corpul si propria lui radianta

Un pic despre Ioana Diacu – experienta in design vestimentar de peste 13 ani, creatoarea mai multor linii vestimentare: tricouri poetice, rochii cu inspiratie traditionala, rochii de mireasa si mai multe proiecte de up-cycling si reinterpretare vestimentara. 

Si daca trena divinului feminin v-a inspirat ochii sufletului…atunci va invitam sa ne scrieti!!!! Prin creatie rescrierea propriei povesti devine un joc frumos, radiant, plin de bucurie!!!!