Soare christic

Primeste-ma,

Imbratiseaza ma,

Iubeste-ma,

Eu la Triunghiul celest, vin.

Cu toate Fortele Treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

…..

Am privit Soarele curgand in Noi. Din raze veneau mii de sfere care hidratau Planeta, Tarile, Oamenii. Sferele aveau toate culorile infuzand si iarba si piatra si intelepciunea celor de pe Pamant. Si atingand Omul se desfaceau in sfere mai mici ca o ploaie subtila care hidrata corpurile aurice invizibile. Pentru cateva clipe cauzalul, budhicul, atmicul deveneau aurii si rotunde dezvelind corpul de lumina, carul cu foc, tetraedrul stelar. Omul-Soare are chip christic, aurit, plin de bucurie luminica.

In rasarit se activeaza temele, darurile, salturile de intelegere, in apus integram marile adevaruri divine. Avem un minunat Indrumator numit Soare care isi intinde bratele catre noi zi de zi ….fara sa ceara nimic.

Undeva la 22 de ani dupa ultima intalnire cu bolile grave, moartea, trecerea…. tragandu-mi de pe mine noaptea grea a sufletului….am privit in Soare….si mi-am zis. Tu esti Maestrul!!! Nu intelegeam de unde a tasnit…parca auzeam o voce noua…insa asa a inflorit in mine cautarea constienta, iubirea mea pentru el, bucuria de a sta in bratele lui, salutandu-i Maretia, zi de zi. Atunci ….stand cuminte si privind izvorasul de la Frasinei dupa multe spovedanii in triunghiul descris de iarba, munte, copaci in centru fiind….Soarele christic si Preotii…ma intrebam de acest mare adevar numit Soarele a fost exclus din ortodoxie?!….. De ce nu vorbim despre el……de ce nu il deschidem in suflet?!….. Acolo unde este soarele fizic e si soarele christic.

Am lasat aceasta lumina divina sa ma ghideze( stiind ca undeva in sec 4 cand au fost sterse multe fraze din Vechiul si Noul Testament legate de reincarnare au fost eliminate si propozitiile legate de natura si soare). Si am continuat sa vorbesc cu el stiind ca triunghiul acesta natura-soare-intoarcere se va activa in noi la timpul potrivit cu sau fara ajutorul ortodoxiei.

Soare christic

Coboara in mine,

Rescrie prin mine,

Sunt Una cu tine.

sau

Iti multumesc pentru dulcele tau vers care aureste Totul

sau

Lumina ta sa ne calauzeasca!

sau

Salut Soarele care sunt

Iubirea care Sunt,

Frumusetea care Sunt

Intelepciunea care Sunt

Si Tot ceea ce Sunt,

In Sfant Numele Tau.

….

Va invit sa va legati de Ceruri prin Soare..oriunde ati fi. Priviti-l cateva secunde cu dragoste, mutumindu-i. Ce simtiti?