Nu stiu de ce….ma cheama aceasta preotie al lui Isis!!!!

Imi amintesc si acum chipul radios, foarte tanar, delicat, fetita de 18 ani care isi dorea sa primeasca aceasta initiere. O reamintire, o bucurie, o deschidere de Sens sau toate la un loc?!!!!

M-am conectat si am simtit sa o invit in trena lui Isis desi era prima ei initiere.

Am inceput curatarea, pe care obisnuiesc sa o fac inaintea fiecarei investituri/ optimizari/ recunoasteri de Sine si deodata am vazut un cavou imens, eu eram tanara sotie aruncata acolo alaturi de toti servitorii insotind faraonul batran care tocmai murise. Ma zbateam neputincioasa intre viata puternica ce isi tragea perdeaua si moartea ce venea insidios, rapindu-mi viitorul. Si eram atat de suparata!!! Desi urmasem scoala lui Horus ochiul drept si scoala lui Horus ochiul stang, neiertarea, furia, neacceptarea imi zavorasera cunoasterea, puterea, darurile. Totul se derula foarte rapid, cu o cascada de imagini si trairi care imi dezveleau viata scurta cu faraonul si acest sfarsit neasteptat !!!!Am inceput sa respir constient, o mantra frumoasa, curgand prin mantia vremurilor!!! Pacea, bucuria, iubirea….m-au atins cu aripile lor!!!!Am iesit din intunericul cavoului si am innotat intr-o lumina alb-argintie frumoasa!!!! Rasarit, frumusete, unime!!! M-am intors aici chemand-o pe Isis si inchizand initierea!!! In fata mea chipul delicat se suprapunea cu chipul faraonului!!! Cateva clipe imbracamintea lui, mainile, privirea lui mi-au strapuns……ochiul!!! Te iert, te imbratisez, iti multumesc!!! Asa s-a incheiat acea initiere….si la putina vreme dupa ce mi-am rasfoit mai multe vieti din Egipt…mi-a venit idea sa aduc sarcofagul ca samadhi alaturi de Frecventa Om!!! De ce?

Am stiut ca multi din vechii atlanti, preoti egipteni, initiati s-au intrupat aici in Ramania si pentru ei, pentru a-si reaminti varfurile pe care le-au atins m-am gandit….ca aceasta intalnire cu samadhi-ul este o dezvelire puternica. Si asa a fost!!! Multi dintre traitorii….care si-au dat voie sa paseasca meditand sau contempland sau rugandu-se…si-au putut rasfoi alte vieti, anumite initieri, trecerile!!! De ce? Pentru ca aceasta treime meditatie-sare-apa, te invita in lumea subtila, activandu-ti memoria spirituala!!!!

Trebuie doar sa te predai!!!! sa te abandonezi……pentru ca reamintirea, revelatia, bucuria sa te atinga!!!!

Am facut mai multe calatorii in Egipt si am observat ca la intrarea in piramida anumiti participanti au atacuri de panica. O reamintire puternica ca o sageata le strapunge memoria afectiva scotand la suprafata intalnirea cu intunericul, in adevar cu umbralul lor, pentru ca aceasta era prima initiere inainte de sala sarcofagului acolo unde erai invitat intr-un dreptunghi cu apa si sare pentru a te intalni cu Centrul tau. Cei care au trecut de valul de frici si-a dezvelit……plutind in apele reamintirilor…. momente, varfuri, intelegeri care le-au trait atunci cand stateau cu un sal in jurul trupului in sarcofag iar preotii sub forma de cerc invocau Cerurile. Unii ieseau din corp si contemplau splendoarea divina intoarcerea fiind transformare, transmutare, transfigurare, o lumina frumoasa imbracandu-le pasirea.

Va invit sa plutiti dand glas reamintirii, bucuriei, dezvelirii!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice