Paseam pe un drum alb-argintat …..urmarind Triunghiul. In centrul lui o lumina se marea din ce in ce mai mult scanteiuta aceea devenind un Soare. Nu ma apropriam prea mult de aceea radianta ….ci doar ma simteam calauzita intr-un labirint in care mai multe suflete fiecare pe culoarul lui se adanceau …..chemati de Unime. AraN era langa mine avand in mana o plasa facuta din multe noduri. La fiecare oprire, imi dadea o raza, un triunghi si o …..numire, ii spunea el. Sunt anticreatii aceste noduri imi spuse el facute din frici, credinte limitative, razvratiri. Sunt plasele aruncate pe tara voastra. Si sufletele pe care le simti sunt chemate in timpul noptii sa dezlege, sa curete, sa elibereze. Cu raza-laser nodul se dezlega apoi triunghiul scotea la suprafata darul iar numirea activa intrarea acelei intelegeri in lumesc unind Cerul de Pamant. Cate plase sunt? 6 in fiecare zi. Si cate noduri contin? Mai multe, de marimi diferite. Si cate suflete sunt chemate? Multi insa nu toti parcurg drumul complet. Se intorc la interesele lor. Adica? E important sa ai aceasta intentie frumoasa activata in Graalul interior….sa ajuti tara ta, orasul tau, aceasta planeta. Doar astfel poti sparge coaja de ou, te poti inalta. Insa fara acest acest pas, urmat de deschidere si jertfa, nu poti urma Triunghiul. M-am oprit in fata unui nod imens. Mai multe entitati inalte si cu sabii de lumina au creat o spirala frumoasa pentru a dezlega acea incalcire. O unica sabie! Si el a cazut secerat de lumina. Apoi triunghiul a activat o luminescenta ca un bol de lumina alb-laptoasa. Sa va spalati chipul…….Sa-l limpeziti cu post, rugaciune, iubire. Reamintiti-va cine sunteti!!!!

Am continuat sa pasesc alaturi de el. Urmatorul nod maro….parea ca este facut din niste fire atat de incalcite si de intunecate!!!! Am luat raza aurie si triunghiul acestui timp care a coborat natural lasand triunghiul-calauza sa mearga in fata….si am incercat sa dezleg. Priveste-ti chipul de lumina. Imi spuse AraN. Fii!!!! Uneste-te cu corpul de lumina, triunghi-sfera!!!! Acum dezleaga. Un copil frumos se apropie de noi. Inconjura nodul cu aripi de lumina!!!AZaRa!!! Aici sunt…am venit sa va ajut. Mai multi copiii ai Unimii vor sa o faca!!! Sa va chemam de oriunde ati fii? Oricand in triunghiurile Unimii!!!!Mai multe zboruri imbratisara ca o hora nodurile. Indrazniti ! Nodul se desfacu usor……………trei porumbei ridicandu-se deasupra noastra!!!!! AzaRa ….ma lua de mana si ma duse prin labirint la un munte de noduri facute din serpi si alte lighioane de-a dreptul infioratoare. Parea o inchisoare. Am stiut ca am nevoie de tot ajutorul ceresc. Am chemat preotii Unimii, maestrii Unimii, copiii Unimii. AzaRa a luat raza alba si a reusit sa dezlege primul nod trimitand in lumina un sarpe imens. Langa noi o cupa frumoasa…ne atinse cu stralucirea ei. Ne-am oglindit chipul pentru cateva secunde……vazand in fundal trei chipuri ale tarii: fiica trista, fiica ingenunchiata, fiica plina de cununi. AzaRa…imi spuse ca acest al doilea chip este cel in care plasele cuvanta. Sunteti prinsi in decizii, alimentati cu frici, deviati de la scopul vostru. Ascultati-va Centrul. Mai multe spirale de lumina se activara de jur-imprejurul muntelui de noduri. Cereti si vi se va da-Bateti si vi se va deschide-Cautati si veti afla. Nodurile se topira…..toate lighioanele fugind. Famiile de lumina va ajuta. Fiti, incredere, iubire, intelepciune!!!! Decideti triunic cu Tatal, Mama, Copilul interior…alaturi!!! Nu din frica.

Ne-a apropriat de o plasa groasa, o geometrie perfecta insa maro si urat mirositoare. Sunt anticreatia civilizatiilor controloare care au generat si covidul si vaccinul. Mai multe copiii ai Unimii fiecare cu raza lui s-au apropriat de aceasta plasa incercand sa o dezactiveze. Insa nimic parca nu mergea. In ea va sunt prinse sufletele…spuse AraN. Limpeziti-va ca sa stiti unde va luati deciziile si cui ii dati puterea!!!!

Am incercat sa folosesc puterea razei aurii si a tuturor triunghiurilor active. Insa nimic parca nu mergea. M-a oprit privindu-l pe AraN. Mai multi arhangheli, sfinti, maestri s-au activat pe o spirala frumoasa alb-bleo. Au inceput sa lucreze ….fiecare pas parand atat de greu. O muzica frumoasa a tasnit din sufletele noastre. Libertate-Iubire-Cantec ceresc….am exclamat. AzaRa mi-a aratat un curcubeu care a imbracat plasa. Toti in Unime!!!!! O rugaciune frumoasa ca un rau dezlegator a inconjurat plasa. Am simtiti chipul Maicii, Braul Ei Rugul Cel Nears, Crinii ei de Lumina, Valul ei. Chemati-ma si voi veni!!!! Plasa s-a rupt…..resturile transformandu-se intr-un nor plumburiu. Mai multi copiiii ceresti spalau chipul a multor copiiii pamantesti. De ce? Pentru ca ati fost in ceata, prinsi de multe plase. Am respirat usurata….si am privit la Cerul care era din ce in ce mai luminos. Labirintul s-a deschis catre o gradina….unde Triunghiul-Calauza a transformat scanteia in mii de flori. Acasa, am exclamat, acasa!!!!