1. Contractele noastre spirituale sau hartile evolutive cu care am venit la intrupare contin teme si lectii de viata pe care e de dorit sa le facem intr-un anumit ragaz de timp decis de Sus din viata dintre vieti. Aceste esente/unitati de recunoastere/ lectii au fost stabilite de Ghizii ceresti impreuna cu Cel ce urmeaza sa-si ia viata cu trup si Inteleptii ( aceasta este o forta treimica, un triunghi al carui varf  e format din Domnii Destinelor) dupa ce a fost aleasa mai intai Povestea/ Destinul urmand apoi corpul, familia, tara, instrumentele divine cele mai potrivite, prietenii, darurile, partenerii  toate invitandu-ne prin valsul cu sferele ceresti dar si cu aspectele pamantesti( Precum in Cer asa si pe Pamant) sa pasim pe Spirala Inaltarii.  Sunt anumite corpuri pentru destine spirituale, altele pentru destine artistice, altele pentru destine muzicale. Nu iti poti alege un corp de Miss World in in acelasi timp un destin de maestru reiki pentru ca acel corp ar fi o mare capcana pentru a implini Contractul Spiritual pe care l-ai facut in Ceruri. 

E important sa acceptam ca nu ne alegem copiii, ci ei ne aleg pe noi dupa chipul meritelor noastre si daca ne-am abuzat in alte vieti copiii sau i-am avortat e posibil sa nu nu mai avem drept divin de copiii in actuala intrupare. Cu multa credinta, iubire, rugaciune anumite pasaje din Contractul nostru pot fi rescrise activand daruri sau bucurii care nu au fost stipulate. Insa totul dupa Legea meritelor care spune foarte clar: Oamenii primesc tot ceea ce merita la timpul potrivit si Plata si Rasplata Contractul nostru spiritual emanatia unui Triunghi divin ce contine: karma personala-karma de neam-lectiile acestei vieti( felul in care le-am abordat). 

  Tata-spirit ne invita sa parcurgem lectiile si temele de viata agreeate de Noi-Ghizii ceresti-Domnii Destinelor cu sentimente inaltatoare( iubire neconditionata, rabdare, intelepciune, blandete, bucurie, empatie, compasiune, bunatate, caldura) carora le putem da grai si chip cu ajutorul mamei-suflet . Experientele din contractul nostru spiritual sunt prestabilite, unele putand fi rescrise partial altele total dupa chipul meritelor noastre. Cel mai important lucru este caracterul divin si atitudinea christica cu care jucam rolul/ urile pe care le-am agreat de Sus pentru ca putem fi de nota 3 ca mame sau de nota 10. Aceasta inaltime in rol este rezultatul eforturilor noastre din Ceruri( rugaciuni, spovedanie, impartasanie) dar si de pe Pamant( fapte inaltatoare, sentimente radiante, ganduri pure).  Marind viteza de integrare adica de transformare a experientelor zilnice in intelepciune de Viata, temele noastre de viata devin daruri intregitoare, intelegeri si salturi de constienta ce construiesc  muntele interior, Muntele Divin. 

Cand provocarile vietii dau buzna in Acum si caii emotiilor invadeaza patratul materiei,  nu alergati sa beti ceva sau sa coborati pe spirala descendata a vietii cu o amanta atragand copii cu probleme si o moarte napraznica ci urcati pe acoperis in triunghiul spiritului si activati spirala intrebarilor: Care este tema de viata pe care mi-o dezvaluie experienta pe care o traiesc? Ce este de dorit sa invat? care este binecuvantarea sau darul  acestei pierderi de bani? Ce varf se inalta de dincolo de nori? Practicand postul-contemplatia-rugaciunea sau facand reiki-imbratisand copacii-multumind,  darurile experientelor/ situatiilor/ provocarilor se vor dezveli la timpul potrivit. 

Cu cat suntem mai prezenti, mai conecati, mai deschisi la lectiile zilei vazand binecuvantarile ascunse ale lui Acum cu atat viata ni se va parea mai plina de talc si muntele divin mai usor de urcat. Primesc ceea ce Este asa cum Este este abordarea corecta prin care experienta oricat de dureroasa ar fi se poate transforma rapid in Mari Binecuvantari.  Darurile sunt unitati de discernamant, de clar, de bucurie, de blandete, de intelepciune, de frumusete, de caldura, de pace, de bucurie, de recunostiinta. Ele daltuiesc corpul de slava, fiind aurul celest, argintul cosmic, cuprul divin pe care il extragem din situatii/ experiente/ provocari, acele unitati de intregire care ne activeaza fiinta de lumina( Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina, Da-ne-o noua, astazi). 

Onorandu-ne temele de viata cu idei radiante, sentimente inaltatoare (ex: iubire-bucurie-intelepciune) si fapte plina de jertfa simtim cum creste in noi copacul vietii: corpul cauzal reprezinta frunzele, corpul budhic,  florile si corpul atmic, fructele. Acest copac format din raze divine dezvaluie radianta unica pe care o are fiecare om. Geniile, medicii treziti, metaconsilierii, oamenii deschisi stiu cum se se ridice pana la primul varf, corpul cauzal reveland cauzele bolilor sau ale arestului de vointa sau ale venirii unui copil cu malformatii. Aici sunt  si salile de creatie de unde coboara marile idei, inovatii, invetii, Inteleptii activand prin stari de Gratie, Curgere, Conectie, opere intregitoare, creatii inaltatoare, deschideri de Drumuri.  La corpul budhic au ajuns Sfintii si Oamenii cu sentimente inaltatoare iar pe corpul Atmic intalnim maestrii si adultii treimici, cei care unind Cerul cu Pamantul au dat grai faptelor pline de jertfa. Aceste trei corpuri superioare( cauzal-budhic-atmic) ne permit sa rescriem anumite situatii sa activam daruri inaltatoare sa dam grai unui doruri sau unor chemari care nu se afla in Contractul nostru Spiritual. Din acest Triunghi cu Varful in Sus tasneste Calea, Marea Poveste, Radianta Proprie, Vocea Unica.  Aici putem rescrie povestea noastra cu stiloul iubirii, intelepciunii, credintei( sau cu un alt triunghi de virtuti)  avand ca cerneala, Lumina Christica. 

 Batranii Satului sau altfel spus Colegii nostrii mai mari ne reamintesc ca exista trei contracte spirituale  active( pentru Scoala vietii pe Gaia, pe fiecare ciclu evolutiv, pe fiecare viata) trei sfere care se suprapun in Acum, teme vechi si noi dezvelindu-se  zi de zi conducandu-ne catre o hora a darurilor din care tasneste spirala Inaltarii. Reamintirea, dezvelirea, bucuria de a descoperi  deschid teritoriile a Ceea ce Suntem,  fiinte treimice si Intregimi care se intorc Acasa, inmultind darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum!!!!

Tatal nostru carele esti in Ceruri

Sfinteasca Se Numele Tau

Vie Imparatia Ta

Faca Se Voia Ta!

Precum in Cer asa si pe Pamant!!!

Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina

Da-ne o noua Astazi

Si ne ierta pe noi greselile noastre 

Precum si noi iertam gresitilor nostri

Si nu activeaza Cunoasterea, Puterile, Darurile dintru Inceput, De altadata, Din Acum ( Triunghi divin)

Si binecuvanteaza Omul, Fratii mei , tot Locul.

Amin. ( Triunghi divin)

Ultimele doua versuri ne reamintesc aceste contracte, cele trei sfere care in valsul lor dau grai memoriei spirituale si fiintei unimice care nu trebuie sa traverseze aceasta viata  ca Nemernic sau Fals Dumnezeu ci ca fiinta  de lumina( asa cum apare si in rugaciunea Tatal Nostru)  experimentand viata cu trup cu iubirea mamei divine, intelepciunea tatalui, creativitatea copilului. Si daca primim temele de viata in energia  Faca Se Voia Ta, Doamne ….florile vietii si fructele ei ne vor aduce in cupa sufletului, IMPLINIRE.

Exemple de teme de viata: empatia in cuplu, bucuria neconditionata, acceptarea a ceea ce este asa cum este, responsabilitatea profesionala, integritatea in cuplu, fidelitatea, blandetea-ferma in relatia cu ceilalti,  exprimarea de Sine,  armonia in relatiile cu ceilalti,  unitatea in cuplu,  impacarea triunghiurilor in viata de zi cu zi, predarea sau intrarea in faca se Voia Ta, alinierea la Voia Divina, sinceritatea, cresterea protectiei divine a tarii in care te-ai nascut, inmultirea talantilor in cuplu, iubirea neconditionata, rabdarea etc

Toate temele de viata sunt impachetate in situatii pline norii emotionali din spatele acestor straturi imbratisandu-ne soarele christic. Si cand unim cunoasterea divina(Cerul) cu bucuria experientei( Pamantul) la centru se dezvaluie Intelepciunea Vietii.

Candva Adam si Eva traiau la nvelul corpului budhic al planetei Geea nutrind unul fata de celalalt iubire neconditionata, blandete, recunoastiinta, intelepciune, bucurie, frumusete.( Acesta este un varful triunghiului pentru oamenii care si-au propus sa evolueze) Gustand din pomul binelui si al raului au coborat la nivelul astralului inferior al planetei insotindu-se cu emotiile duale: fericirea si nefericirea, asprimea si blandetea, tristetea si bucuria dand glas omului cu O mic. Asa s-a confugurat baza triunghiului, varful lui fiind ascuns in NORII EMOTIONALI AI EXPERIENTELOR. 

Facandu-ne temele de viata cu idei frumoase, sentimente inaltatoare, fapte radiante, dand grai in interiorul nostru maestrului, preotului, traitorului de Sens, regasim vocea acelui Adam inaltat, gratia Evei radiante, intregimea Omului cu O mare. 

 Tema este o esenta de viata care se dezvaluie prin legea primirii. 

 Te primesc pe tine Una si slujesc in Sfant Numele Tau.

Primesc sa invat iubirea neconditionata in cuplu

Primesc sa cultiv blandetea, rabdarea, intelepciunea

Primesc tot ceea ce este asa cum este.

In sine sfera-tata ne invita sa parcurgem anumite teme de viata pentru a cunoaste divinul masculin,  sfera-mama ne dezvaluie esente de viata care dau glas divinului feminin iar  sfera-copil ne conduce catre lectii ce dezvaluie Treimea care Suntem in asa fel incat cand am am parcurs in noi un Triunghi al temelor, Daruri treimice, frumoase si radiante sa graiasca prin copul nostru de slava.

In anumite momente, temele de viata cu divinul feminin sunt mai pregnante in altele lectiile  de viata legate de divinul masculin devin mai evidente, casatoria in sine a principiului masculin cu cel feminin activand/ creend un germene, o samanta, o deschidere triunica prin care corpul christic ne vorbeste. 

Pentru ca  emotiile duale sa nu va invadeze in timp ce va faceti tema de viata, urcati din patratul materiei in triunghiul spiritului activand iubirea-blandetea-intelepciunea sau caldura-predarea-bucuria sau pacea-recunoastiinta-bunavointa. Aici in casa de pe stanca veti simti chipul  christic. Lucrand cu Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg-Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea) sau cu Mantra Unimii( Sunt Bucurie, Pace, Intelepciune, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt)( repetati-o de 3, 6, 9, 12 ori) veti simti radianta voastra unica, puterea triunica pe care o aveti, vocea proprie. 

Astfel  nodurile emotionale se dezleaga si daruri incredibile coboara in relatia cu partenerul, colegul, managerul, mama, tatal.

Chipul nostru din geometria sacra este o tasnire luminica insotita de o forta treimica. De aceea apare in Acatiste aceasta graime: Treime in Unime, ajuta-ma!!! Cu fiecare tema facuta si dar activat, scanteiuta se mareste si devine un mic soare care straluceste pe raza rabdarii, raza bucuriei,  raza intelepciunii sau pe 9 raze sau pe 12 raze dupa cum  temele de viata au fost onorate si darurile au inceput sa straluceasca atingand sufletele.

Si cu fiecare dar ne luam  felinarul propriu si urcam mai mult si mai bine pe Muntele Chistic.

Pentru a afla daca suntem pe Cale e important sa fim conectati la Centrul nostru, acea radianta triniunica care ne calauzeste prin intuitie, stari inaltatoare, revelatii, reamintiri, bucurii ceresti. La fiecare trei nopti trecem printr-o evaluare cereasca in urma careia primim prin stari inaltatoare, vise unimice, intelegeri…… raspunsul ca am finalizat  anumite teme de viata.  Cand apar insomnii, stari pitice, neimpliniri, boli  tatal-spirit si mama-suflet ne intorc la tema restanta, provocarile repetandu-se pe marginea aceleiasi teme de viata. Evaluarile ceresti au loc si la finalul fiecarui an, cand absolvim scoala planetara, cand trecem dincolo, la inchiderea unui ciclu evolutiv, inainte de echinoctii si solstitii. Inteleptii sau Domnii Destinelor ne sustin sa ne integram temele, daruindu-ne premii-stari minunate sau intelegeri sau idei inspiratoare cu care putem continua valsul evolutiv.  Acestea sunt raspunsurile pe care le primim in functie de harnicia noastra. In rasarit se descarca temele in Graalul interior,  in apus ele se inchid dezvelind radianta darurilor iar in noapte cu Inteleptii alaturi( Varful Triunghiului) apar acele salturi de intelegere, iluminari, deschideri de Sens. 

Atunci cand temele de viata nu sunt facute nici macar 50 la suta din ele pe mai multe vieti apar cancerele ca forme de purificare si intelegere accelerata. Si cand cele 3 cauze ale bolii sunt karmice si nu se poate interveni( de catre medici, metaconsilieri etc) inseamna ca asa trebuie facuta Trecerea si activate Darurile, alaturi de maestrul- Suferinta care iti dezvaluie in clarul noptii puterile anotimpurilor traversate precum si varfurile pe care le-ai fi putut atinge. 

Prima forma de plata in legile divine pentru o tema de viata nefacuta in ragazul de timp stipulat sunt banii pierduti  apoi plata se muta la nivelul organului cu care am comis greseala, pacatul, am cultivat patima.

Temele de viata sunt configuratii geometrice care iti dezvaluie stralucirea ta unica pe masura ce simti parfumul, darul, savoarea acelei lectii si o traduci in comportamente triunice ex bland-ferm-jucaus. 

Exact acolo unde aveti restante, corijente, repetentii traduse prin bucle emotionale, existentiale, suferinte, neacceptari, boli, caderi temele nu au gradinarite in ragazul de timp agreat cu Inteleptii. 

Intrebarile potrivite sunt: Ce teme de viata  imi dezvaluie aceste experiente? Care sunt darurile acestor situatii ? Ce intelegeri s-au asezat pe aeroportul sufletului? Ce perle se reveleaza in siragul vietii?

Pe masura ce tema este absolvita si darul apare dezvelind varful interior al muntelui care suntem, ne activam ca sfere triunice ce simt in orice curgere/ flow, bucurie de viata,  valsul cu sferele ceresti si sferele-oameni, Fuziuni traduse de noi prin cuvinte ca  extaz, contopire, insasi intoarcerea Acasa. 

In valsul cu temele de viata,  lumina christica ne sustine sa le facem la timp si in Asumare de Sine cu iubire, blandete, rabdare activand si daruri care nu sunt stipulate in contractul nostru spiritual. 

Pentru ca e greu sa acceptam ca scenariile de viata in care ne aflam sunt scrise de noi si ghizii nostri impreuna cu Sfatul Inteleptilor si ca  experientele pe care le parcurgem sunt date, unele putand  fi rescrise partial, altele total ganditi-va la toate provocarile in care nu ati putut controla nimic ba chiar ati fost luati pe sus si condusi intr-un anumit loc. Treziti, cu o atitudine christica in care am topit multe virtuti, precum si cu multe daruri dintru Inceput, de Altdata, din Acum  putem deschide poarta unor intelegeri inaltatoare chiar daca experienta fixa a fost extrem de dureroasa. In sine prezentul este o consecinta a meritelor sau nemeritelor noastre din multe vieti liberul arbitru invitandu-ne sa alegem felul in care ne vom juca rolul ( de mama abuzatoare sau de  mama iubitoare) dezonorand sau onorand acest Acum. 

Calea presupune mult curaj-hotarare-bucurie sau jertfa-predare-determinare sau integritate-forta-implicare sau dedicare-intuitie-demnitate in asa fel incat ceea ce a fost scris sus( in Ceruri) sa fie realizat jos( pe Pamant)si muntele interior sa straluceasca. In acelasi contract spiritual noi am definit trei linii posibile de exprimare pentru aceleasi teme: pe Cale( cu idei, sentimente, fapte inaltatoare) pe  straduta ingusta cu opozitie, neacceptare, lene  insa in felul acesta ne onoram partial temele sau pe spirala descendenta cu accidente, boli, neimplinire, multe teme ramanand nefacute. Ajungem Acasa si prin valea plangerii insa dupa multe Vieti. Trecerea de la spirala descendenta la straduta si apoi la Cale se face cu ajutorul triunghiurilor schimbarii, a rugaciunilor, a meditatiilor, a contemplatiilor, a introspectiilor, a virtutilor, a atitudinii divine. 

Pentru a vedea ce teme de viata aveti explorati astfel esentele vietii:  Desenati un  soare pe fiecare raza definind relatiile active din viata voastra. Unde apar mai multe emotii si ele se repet dureros, acolo sunt teme de viata nefacute.  Ex: raza iubirii, raza banilor, raza profesiei etc . 

2. Fiecare an este insotit de Inteleptii lui( Varful Triunghiului) de aceea e important sa primim provocarile zilei si experientele anului fara a intra in triunghiul cu varful in jos descris de victima-calau-distant impietrit. Activand spirala descendenta nu atingem varful de munte al fiecarui anotimp interior, al anului insusi. Nu e corect sa spunem anul 2021 va fi pentru toti intr-un fel sau altul pentru ca sunt n niveluri de constienta pe aceasta Planeta. Un om harnic care isi face temele de viata an de an( si care la finalul lui 2020 a avut MP( misiune) 100) va fi mai aproape de darurile anului 2021, unul cu multe restante si corijente se va zbate in mlastina suferintei intalnindu-se cu criza mondiala cu boli si frici chiar daca anul X vine cu multe Daruri. Inteleptii sau Domnii Destinelor ne ofera dupa merite, premiile astfel ca fiecare an mai adauga prin puterile ceresti activate prin darurile unice, prin salturile de intelegere ceva la Spirala Inaltarii. Se poate spune ca dupa inspectia karmica facuta in 2020 de catre Intelepti si dupa activarea celor 4 porti( 14 dec, 21-22 dec, 25-27 dec, 6-7 ian) care descriu Crucea Divina, suntem mai pregatiti pentru a intampina noul an si provocarile lui, viteza de integrare a fiecaruia( Coeficientul de Indumnezeire)crescand in asa fel incat Omul sa devina adult echilibrat triunic si soare radiant in valsul cu cele 5 virtuti care descriu pentagrama( 2 plus 0 plus 2 plus 1 egal 5). Abordand cu dreapta masura acest an( fara excese, patimi, suparari, neacceptari) vom simti mult ajutor de la civilizatiile de lumina( fratii nostri) de la ghizii personali si din Centrul/ Miezul nostru. Parca s-au mai ridicat niste Valuri…vor spune unii dintr noi, cunoasterea divina transformandu-se rapid intelepciune de viata, clar si discernamant, triunghi care ne va sustine sa vedem dincolo de Stiri, de Manipulari, de Vorbele Politicienilor. Infuzia de lumina din cele 4 porti va accelera procesele de integrare, reveland Caiea, Darurile, bucura de a urca pe Muntele Interior. Avem in fata un an al zborului, al aripilor de lumina, al intalnirii cu Cerurilor, al transformarii, transmutarii, transfigurarii. Este un an plin de Binecuvantari ascunse chiar daca ele nu vor veni fara Efort. Deschideti-va catre acest an, ajutand energia divina sa curga, sa deschide Portile, sa va sustina. Nu va blocati in judecati, aratat cu degetul, cautand in exterior cauza unei boli sau a unui faliment. Plecarile masive Dincolo vor continua pana in 2022 nu pentru suntem pedepsiti ci pentru ca ne aflam intr-un proces de cernere care ne invita Sa alegem….Contruiti merite de Sine zi de zi avand o atitudine frumoasa si un caracter divin. Iubiti ceea ce este asa cum Este dezvelind din Darurile Unice si Bucuriile care va viziteaza pe Interior. Anul 2021 contine un UNU, e vorba de Energia Unimii care ne Cheama, de Varful Triunghiului care ne calauzeste, de Imparatia care isi dezvaluie Bratele. In contractul spiritual al acestei an abordarea fiecare experiente cu puterea celor 5 virtuti( bunatate, intelepciune, iubire, compasiune, recunoastiinta) sau a altora care va cheama poate da grai Unicitatii Voastre chiar daca Criza isi va scoate colii intregul an. Traim pe o planeta a consecintelor de aceea doar ridicandu-ne putem rescrie Cauza unui Faliment sau a unui Dat Afara. Activati Triunghiul iertarii, Posturile, Rugaciunile pentru a nu ramane prinsi in suparari, pierderi, neacceptari. Avem un an-stea insa pentru a simti stralucirea lui e important sa devenim si noi Stele.