Paseam pe un drum minunat cald-aurit asemenea unei spirale. Ochii interiori imi erau atinsi de mireasma, bucurie, frumusete. Timpul se oprise Clarul conducandu-ma intr-un loc verde plin cu flori, frumusete, radianta. M-a apropriat de o mica apa unde mai multe fete cu chipuri christice, teseau Daruri. Luau fire de lumina si le impleteau din culori diferite urmand chipul Chemarii interioare, teserea fiind unica, stralucitoare, vie. Langa mine AZaRa, ghidul-fiica imi spuse: Suntem in Gradina Darurilor. Le poti simti, cunoaste, auzi. Darurile au mirosul lor unic, puterea lor radianta, viata intru Hristos. Sunt geometrii care ne calauzesc activand transformarea, transmutarea, transfigurarea. Darurile va sustin sa treceti Pragurile, monezile voastre ceresti alaturi de gandurile inaltatoare, faptele pline de jertfa, sentimentele radiante.

Am atins o tesatura bleo-argitintie. E Clarul. Te imbraca la nivel centrilor superiori dezvelindu-ti Calea. Un con de lumina cereasca care te conduce in teritoriile Unimii. Am privit mainile care teseau Clarul. Am vazut ca entitati frumoase, radiante veneau cu fire minunate pentru a pune in armonie, mai multe culori. La final o prezenta sau un triunghi de prezente ale divinului feminin activau Darul dandu-i o tusa proprie, o putere anume in functie de etapa in care se afla Cautatorul de Sens, Traitorul de Sens sau Activatorul de Sens. In centrul acestui Triunghi o prezenta inalta, suava, scaldand Darul in Lumina ….imi inunda privirea interioara. Cine e? Arhanghelita Gabriela. Ce frumoasa e!!!!

Tot sufletul imi zburda privind-o. Ea va aduce Daruri: de casatorie, de copiii, de bucurie, de intelepciune, de clar, de bunatate, de recunoastiinta, de compasiune spuse AzaRa

E atat de frumoasa si atat de radianta !!! Si cat imi doream sa-i simt Prezenta!!!!

M-am apropiat tacut…..simtind cum razele ei ma invaluie Toata.

Triunghiul scrisului-blandetii-intelepciunii ma imbraca de Sus pana Jos. Ai venit pentru un nou vesmant ceresc. Sa fie cu bucurie!!!

Gabriela iti multumesc ca m-ai ajutat sa te vad, simt, cunosc. De mult timp imi doream sa simt Radianta ta in Triunghiurile de Daruri. Daca oamenii ar sti ca fiecare Dar este o tesere de Virtuti si ca fiecare vesmant este binecuvantat de Tine cu siguranta nu ar mai lasa talantul sa fie murdarit de Triunghiuri Limitative.

Ei stiu insa valul uitarii ii indeparteaza de chipul christic al Darurilor.

Ce ii ajuta pe oameni sa se apropie de Darul Unic?

Curatenia sufletului, bucuria vietii asa cum e, intelepciunea.

Ce pot face oamenii care au cunoastere, daruri insa nu au puterea nici de a atrage alti oameni nici de a impartasi cu ei….?!

Sa-si examineze constiinta, sa-si spele sufletul in lumina. Sa fie incredere, iubire, acceptare si Cerul le va raspunde!!!!

Care sunt darurile divinului feminin? Tot ceea ce Maica v-a dezvelit tesand cu razele ei christice: Rugul cel Nears, Fantana limpezitoare, Crinii de Lumina, Sfantul Acoperamant. Darurile sunt si intelepciunea, blandetea, iubirea, caldura, frumusetea, valsul sferelor, compasiunea, recunostiinta, comunniunea, raurirea divina etc. Ea a activat aceasta trena a darurilor urmand ca Maria Magdalena si alte entitati ale divinului feminin sa o teasa cu fire luminice dand grai buchetelor de raze, geometriilor inaltatoare, bucuriilor ceresti.

Cum ne atinge energia Darului unind Cerul de Pamant?

Darul se dezvaluie in orice triunghi de virtuti unind Centrii Superioriri de cei de Jos. El leaga gandul inaltator de sentimentul radiant si fapta placuta lui Dumnezeu. Darul este o pereche de aripi sau un fular de lumina sau o inflorire care desi se arata in triunghiul format din corpul cauzal-budhic-atmic, coboara in Graal, aducand o unicitatea proprie in fata careia personalitatea isi pleaca capul si pleaca.

De unde vine unicitatea aceasta? Nu din comparatie sau invidie sau fuga dupa premii ci este o radianta coborata din Cerurile Unimii. Dupa meritele voastre.

Priveste. Am pasit uitandu-ma la mai multe daruri ca teseri unice…..Fiecare avea o radianta aparte, fiecare o bucurie, o stralucire, o caldura.

Sa inteleg ca in acelasi domeniu oamenii pot avea sau nu daruri desi poate fi aceeasi cunoastere.

Darul este o tesere de virtuti doar cunoasterea divina sustinandu-va.

Azara continua: nu informatiile va ajuta ci cunoasterea de sine sustinuta de multa rabdare si intelepciune. Teseti fara sa asteptati rezultate. Vor veni la timpul potrivit.

Am privit mainile ei…participand la Tesere:

Maini de lumina,

Viu si Gradina.

In ochiul trezit

Arhanghelita Gabriela a venit,

Tesand din lumina

Darul.

…..

M-am trezit cu mainile alergand pe taste, impletind raze, intalniri radiante, reamintiri.

Fie ca iubirea, bucuria, intelepciunea sa va activeze darurile, unicitatea, radianta!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice