Cand spun jertfa as vrea sa va ganditi la a renunta la stiri ca sa va rugati sau la a renunta la egoism pentru a da voie Graimii Divine sa coboare in interiorul vostru. Renuntare, predare, Unime!!! Al tau, Tata, Mama, Copil Divin!!! Constiinta triunica!!!!Cu tine-Una!!!!Faca-se Voia Ta!!!

Ce este capacitatea de jertfa? Este puterea interioara data de Dumnezeu cu care aplicam/ integram zi de zi adevarurile divine adica curajul cu care biruim obiceiurile proaste, patimile, tentatile, atasamentele pentru a cladi Calea, Povestea Proprie, Unicitatea. Altfel spus…..bucuria de a te scula in timpul noptii si a te ruga pentru tara, indrazneala de a-ti urma misiunea si de face fapte inaltatoare chiar cand ceilalti iti spun sa te bagi sub pat si sa nu te intalnesti cu nimeni pentru ca te vei imbolnavi, timpul pe care il daruiesti seara de seara picturii pentru ca sufletul tau sa se inalte, caldura cu care gatesti pentru copiii si familie desi ti-ai dori poate sa citesti o carte si tot asa.

Jertfa inseamana sa renunti la coaja, la dorintele si poftele personalitatii pentru a asculta chemarile Unimii.

Si cum o pot face? Impacand Triunghiurile.

Adica? Intrand in Faca Se Voia Ta.

Concret? Lasand asteptarile, conditionarile, proiectiile, nevoia de dreptate, dorintele in exces sa plece din casa interioara.Constientizand ca ele te tin intr-o captivitate, intr-o nemplinire si intr-o sclavie care nu te ajuta sa radiezi.

Capacitatea de jertfa nu inseamna sa renunti la o bluzita pentru a merge la ateliere conective. Ea presupune sa aduci Cerul pe Pamant impletind versul divin cu lumescul adica …sa cumperi sau sa alegi din garderoba o rochie frumoasa cu care sa mergi la un atelier frumos in care se fac rugaciuni si/ sau meditatii pentru tara. Asa impaci Triunghiul cu varful in sus care contine chemarea de a merge la ateliere inspiratoare cu Triunghiul cu varful in jos care te invita sa valsezi cu dorintele si sa-ti cumperi astfel……o bluzita. Nu trebuie sa mergi imbracat in sac la o meditatie jinduind dupa o rochie vazuta intr-o vitrina. Si cand nu-ti permiti una dintre ele sau nici una nici cealalta, lasa-l pe Dumnezeu sa graiasca. Al tau sunt Doamne!!! Atentie…una este o rochita alta este sa vrem o suta. Impacarea triunghiurilor inseamana cumpatare adica intrarea in Pace. Pace Sus, Pace si Jos si nu poate fi Pace daca avem o mie de dorinte care se lupta in noi.

Jertfa inseamana a renunta la exces, la atasamente, la mai mult, la patimi, la obiceiuri proaste de gandire, la emotii disonante, la fapte pitice, la regrete si resentimente, la neiertari, la neiubire. Exemplu: renunt la nevoia de dreptate si ii spun sotului meu….Iarta-ma!!!!

Nici o tema de viata nu se poate face fara aceasta capacitate de jertfa care transforma, transmuta, ne duce in frecventa darurilor activand varful de munte.

Jertfa este si postul de luni, miercuri, vineri, rugaciunea de dimineata, pranz, seara, consacrarea mesei de pranz sau sa jocului cu copiii.

Atunci cand jerfim din piticismele noastre, un munte frumos se reveleaza in marea de tacere, un munte al implinirii, al iubirii si al bucuriei.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice