O sala frumoasa s-a deschis ochilor celesti, chipuri blande atingand Cerul si Pamantul. Erau 12 domnitori romani, adulti treimici, intelepti radianti, preoti ai Unimii. Am pasit in centrul ei simtind ca particip la o intalnire de suflet, o conlucrare vie intre stalpii de lumina de dincolo de val si cei de aici. O masa rotunda dezvelea Pocalul inimii, langa ea o carte si un sfestnic cu 9 lumanari. Regina Maria s-a apropiat atingand aerul cu o maretia calda, frumoasa, radianta. Plutea as spune ….chipul ei indumnezeit trezind in mine pasii ceresti facuti cu mult timp impreuna: pe Venus, in Lemuria, in Pangeea, in Egipt, in Ramania. Mai multe cercuri luminice imi dezveleau prin aceasta intalnire, un buchet de raspunsuri. Mi-a luat mana…. a atins-o de fruntea de ei si apoi a deschis Cartea. Ramania se infatisa ca o gradina rotunda cu flori, forte ceresti, bucurii, frumuseti asezate pe o jumatate a ei cealalta jumatate fiind invadata de multe buruieni. Un curent cald m-a strabatut apoi unul rece. Ati fost invadati pe jumatate….spuse ea soptit….cu buruieni-frici, buruieni ale necredintei, buruieni controlate. Nu va lasati incatusati, striviti, inrobiti. Priviti cu ochi ceresti, Cuvantul. Nu-l adoptati fara discernamant!!!!Aceasta linie de destin bazata pe agenda controlului, nesigurantei, fricii, bolilor, o anticreatie va invita sa alunecati, sa cadeti in haurile fricii, crizei interioare, nelinistii. Alegeti cu dreapta masura……drumul care va poate fi prieten, sustinator, calauza. Activati increderea, clarul, intelepciunea. Credeti in tara voastra, in chipul ei de lumina. O spirala frumoasa s-a activat deasupra florilor, graimile lor invitandu-ne sa pasim….Mainile noastre s-au ridicat deodata Impreuna si vocea noastra unita a chemat Darurile Divinului Feminin: Din eter Braul Maicii ca o cosita argintata plina de flori a inconjurat tara noastra…..trezind radiante nestiute, frumuseti, calauziri. Apoi a venit Fantana ei Limpezitoare, Rugul cel Nears, Crinii de Lumina, Sfantul Acoperamant. Coborau ca niste vesminte de lumina asezandu-se acolo unde erau buruienile. O pace, o bucurie, o frumusete ….ne lumina chipul. Muzica sferelor se auzi …aurind Totul. Apoi din nou ne-am ridicat Mainile….Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena asezandu-se peste sufletul Ramaniei, la fel bijuteriile ei ceresti, sceptrul vindecator, florile de lumina. Darurile inconjurau gradina….buruienile disparand din aproape in aproape atinse de razele christice.

Cerul se colorase ….intr-un mod minunat, chipul Ramaniei stralucind din ce in ce mai mult. Apoi deodata in centrul gradinii aparu…..Sf Graal care se facu Cruce de lumina si apoi Porumbel. Coloana luminiii christice imbraca toata gradina intr-o radianta unica ……Mai multi fluturi ne inundara privirea. Reginei Maria ii dadura lacrimile….Tara frumoasa, sa stralucesti cu minunatele tale daruri!!!! Priveam gradina unduind si intelegeam ca o Prefacere va veni, o Schimbare frumoasa. Parea ca Imparatia se uneste cu Pamantul nascand roade divinatorii altfel decat le-am avut pana acum. Un curcubeu frumos imi atinse sufletul raspunzand parca la multele mele intrebari.

Am privit ochii verzi ai Reginei si prima intrebare a tasnit: Am vazut piramidele ceresti fuzionand cu piramidele sociale in noaptea dinspre 20 spre 21 sept. Se pregateste Bucurestiul christic, Bucurestiul radiant?

Toate sunt pregatite si date voua, insa oare le vedeti? Spuse ea….

Cred ca nu daca stirile negative fac bal in interiorul nostru strivind versul divin.

Contemplati partea inalta a lucrurilor si veti vedea Bucurestiul inaltat, Ramania radianta. Uitati-va la varfurile de munti, la tacurile, intelepciunile, rosturile acestor vremuri.

Cum sa o facem? Acest triunghi cu varful in jos, corona virus-criza, razboiul nevazut a activat deja spirala descendenta pe care multi aluneca cautand in colbul fricii.

Aduceti credinta in fapte, iubirea in Acum si intelepciunea in tot ceea ce ganditi, spuneti, faceti. Asa va casatoriti cu Cerul si pruncii vostri sunt …Divini.

Cum se va face Trecerea?

Deja se face, pentru unii cu boala, pentru altii cu pierderi si pentru foarte multi cu Prefacere.

Ce inseamna acest lucru? Alegere, Asumare, Ascensiune. Sunteti ajutati, sustinuti, imbratisati de noi, calauze, stalpi, luminatori, preoti, sfinti, maestrii. Cu totii-Una.

Draga noastra regina ………ce le putem spune tuturor oamenilor?

Ca au daruri…sa sfinteasca Drumul cu ele!!!!

Si cele de la Maica, Maria Magdalena…de la Tine?

Cu acestea sa deschideti Drumul…cu ale voastre sa-l indumnezeiti!!!

Privind-o am simtit razele interioare cum se desfac. Soarele christic zambea.

Si de la mine …..primiti aceste aripi, bucuria cerurilor, forta discernamantului, clarul….si aceasta Cununa.

Un drum aurit s-a deschis activat de aceasta Spirala a Darurilor. Triunghiul format din Maica-Maria Magdalena-Regina Maria a palpait de 9 ori, 9 flacari.

In fata mea erau trei drumuri: cel creat de elita reptiliana, dreapta masura si aceasta spirala luminica pe care dansau Darurile.

Am zambit……si mi-am spus: cu lumina christica vom recunoaste acest Vals al Sferelor, aceasta Bucurie a Unimii, aceasta Inaltare.

Flacarile au fuzionat generand o unica Faclie deasupra Gradinii, luminand Alegerile, Spirala, Viitorul.

Multumesc, multumesc, multumesc!!!!

Va invit la un atelier dedicat tarii noastre, darurilor divinului feminin, acestui timp!

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cat? 30 ron

Inscrieri pe frecventaom@gmail.com

Cui se adreseaza? Omului frumos radiant care stie ca nu s-a intrupat intamplator in aceasta tara si care constientizeaza ca lucrand in Impreuna-Una, chipul acestei tari va straluci peste toate manipularile prin frica, control, boala.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice