Ne aflam inaintea unui prag cu totii. Sunt multe atasamente, dorinte, fugi, neiertari, suparari, amantlacuri, pacate, greseli, pacte de intuneric care ingreuneza rucsacul colectiv. Si unii incearca sa triseze, altii stai cu rugaciunea in suflet inaintea portii, altii cauta in medicina alopata, salvarea, altii se ascund in norul fricii rontaind scenarite negative, altii se gandesc doar la banii pe care i-au strans si ce bine le va fi in aceasta etapa. Daca privim o piramida cu ochi ceresti intelegem ca in Unime( adica cu Dumnezeu alaturi) suntem doar la varf. Baza este formata din arhitecturi rigide ( calai, distanti impietriti, victime) urmatorul nivel este al semiconductorilor( cautatori de Sens, dezvelitori, stalpi sociali) canalele ( traducatori ai lumilor subtile, diagnosticieni intuitivi, aducatori de Sens) iar varful este al ghizilor( traitori de Sens, maestrii, moase in lumina) Aici la varf este intalnirea cu Sinele Divin, Constiinta Christica, Constiinta 3 in 1.Cu totii ne activam in diferite anotimpuri ca ghizi, maestrii, treimi in actiune atunci cand tema onorata s-a transformat in dar pentru noi toti.

Si varful acesta care devine centrul, miezul, esenta se desface Acum ca un soare in Noi-Toti…..dezvelind raza iubirii neconditionate, raza intelepciunii, raza clarului, raza smereniei, raza blandetii, raza cunoasterii de Sine, raza pacii, raza compasiunii, raza recunostiintei. E o descarcare a varfului in toti, o invitatie la centrare, o goarna energetica care ne cheama sa participam la contractul colectiv si cel individual cu jertfa, iubire, intelepciune. Oamenii au amanat planul divin, alegand bucle existentiale, amantlacuri, pacte intunecate, egoisme, dorintele desarte. Si ragazul de timp destinat temelor indivinduale si colective s-a dus si legea meritelor a activat plata la unele tari( vedeti ce s-a intamplat in Italia) rasplata la altii dupa cum tarile si oamenii am inmultit talantii sau i-au ingropat. Cand urci pe munte, lasi la fiecare oprire, supararile, neacceptarile, atasamentele, iti usurezi rucsacul ca sa te poti bucura de varf. Ingreunat, varful nu te primeste. La fel se intampla si acum, un prag colectiv s-a activat si legat de el mai multe provocari au coborat aduse de vantul divin….pentru trezia noastra. Si suntem inca prea greuti ….ca sa meritam un Bucuresti ca un salem si o tara radianta. Au fost scrise varfurile, fila aceasta se afla in akasa acestei tari, insa avem inca prea greu rucsacul pentru a ne muta in acea gradina a Maicii unde pasaportul luminic include curatenie-iubire-pace sau puritate-recunoastiinta-iubire sau caldura-intelepciune-smerenie sau acceptare-predare-unime.

Cand va incepeti dimineata ……puneti lacrima, vocea voastra, sinceritatea voastra in lucrarea aceasta de trecere. Daca cititi un acatist rontaind cu mintea griji mici sau mari nu contribuiti cu nimic la saltul pe care il pregatim in Impreuna-Una.

E de dorit sa va spalati sufletele cum ati spala o bluzita care va place mult( cu iubire, atentie, predare) inainte sa cititi Acastistul Maicii sau Rugaciunea parintelui Arsenie Boca sau Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil:

Doamne iarta-ma si dezleaga-ma pe mine si intreg neamul meu de toate greselile si pacatele facute din toate timpurile din toate ipostazele,

Iarta-ne Doamne, avorturile, crimele, supararile, neaceptarile, intrigile, versatilitatea, ipocrizia, meschinaria si toate cate le-am facut de la Inceput si pana in Acum,

Iarta-ne Doamne pentru toate gandurile si cuvintele spuse cu gura de foc, cu judecata de foc cu minte de foc,

Iarta-ne Doamne nelinistea, frica, grija, dorintele desarte, amantlacurile cu care ti-am intinat chipul,

Iarta-ne Doamne ca nu te-am ascultat si mergand cu voia noastra, am calcat Voia Ta,

Iarta-ne Doamne ca nu te-am primit in graiul, simtirea, fapta noastra,

Iarta-ne Doamne,

Si eu ma iert si ma dezleg,

Sunt Una cu Iertarea!

….

Dupa ce v-ati facut iertarile( am dat un exemplu…..multi dintre voi nu mai cum sa se spovedeasca astfel ca va ajuta sa va limpeziti in nemijlocire, de la treimea care sunteti la Sfanta Treime) incepeti sa cititi unu sau trei Acatiste de 3 ori pe zi, Acatistul Maicii, Vindecatoarea, Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil si Acatistul Sfantului Stefan cel Mare sau Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca

Veti simti dupa aceasta lucrare, o usuratate, o pace, o limpezire a mintii si a inimii, o incredere si o bucurie care coboara peste noi toti!!!!

Sa fim Unime, Incredere, Iubire!!!

Va invit in frecventa lui Dumnezeu la 9 00 la 12 00 si la 21 00 in fiecare zi!!!!

Mai jos este un acatist minunat. Maica ne invita in gradina ei dupa ce ne-am limpezit sufletul, cuvantul, viata. Fara curatenie, smerenie, bucurie nu vom putea vedea, simti, trai in acel Noul Ierusalim despre care vorbea parintele Arsenie Boca, Sundar Singh si alti mari traitori de Sens. Caci nu putem accesa ce n-am trait inca.

Rugaciunile incepatoare:

     In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
     Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
     Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
     Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!

     Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

     Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
     Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
     Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
     Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

     Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru Numele Tau.

      Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
      Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

      Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se Numele Tau, vie Imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da-ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.

      Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.


Apoi se zic Condacele si Icoasele:

Condacul 1

  După Sfânta Adormire a Ta şi după minunata primire cerească care Ţi S-a făcut, ai primit un loc în Sfânta Împărăţie, un Sobor minunat al Tău, un loc pe Pământ unde se Preaslăveşte Numele Tău, precum şi darul de a-i vindeca pe cei care cu dragoste la Tine se roagă neîncetat: Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Icosul 1

  Binecuvântarea Domnului Savaot a fost mare peste Tine, Maică Preacurată, dându-Ţi-se daruri multe şi foarte mari. Puterea, Iubirea şi Mila Ta s-au văzut de-a lungul veacurilor, iar noi Te rugăm Măicuţă aşa:

Vindecă-ne Maică, Împărăteasă a Cerului şi a Pământului!
Vindecă-ne Maică Ocrotitoare şi Apărătoare a creştinilor!
Vindecă-ne Maică Preamilostivă şi Grabnic Ajutătoare!
Vindecă-ne Maică a Ajutorului Dumnezeiesc, nădejdea noastră!
Vindecă-ne Maică Preacurată şi de Dumnezeu Binecuvântată!
Vindecă-ne Maică Născătoare de Dumnezeu, Fecioară Preacurată!
Vindecă-ne Maică Preasfântă, Multiubitoare şi în credinţă întăritoare!
Vindecă-ne Maică Prealuminată, Preaputernică şi de rău Izbăvitoare!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 2

  Toţi cei care Te iubesc şi cu evlavie Ţi se roagă fierbinte spre a fi vindecaţi, primesc al Tău ajutor, Preacurată şi mulţumindu-Ţi pentru ajutor Îi cântă Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 2

  Bărbaţi, femei, feciori, fete, maici, călugări, preoţi, episcopi, toţi cei care au fost bolnavi şi Ţi s-au rugat pentru vindecare, au fost vindecaţi în mod miraculos şi de aceea cu credinţă Te rugăm:

Vindecă-i pe toţi bolnavii, Prealăudată Fecioară!
Vindecă-i pe cei chinuiţi de neputinţe!
Vindecă-i pe copiii şi pe nepoţii noştri!
Vindecă-i pe părinţii şi pe fraţii noştri!
Vindecă-i pe cei din neamurile noastre!
Vindecă-i pe cei care Ţi se roagă!
Vindecă-i pe cei bolnavi şi fără de speranţă!
Vindecă-i pe românii de pretutindeni!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 3

  Fiind o Maică Multiubitoare, auzi repede rugăciunile care se fac către Tine, Preasfântă, dar şi pe cei care din toată inima Îi cântă Fiului Tău: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 3

  Pe cei care cheamă Numele Tău cu slavă şi cu multă smerenie îi ajuţi, scoţându-i din necazuri, vindecându-i pe ei sau pe cei din familiile lor, de aceea, Măicuţă, Te rugăm aşa:

Vindecă-ne Maică, Tămăduitoarea noastră!
Vindecă-ne Maică, Protectoarea noastră!
Vindecă-ne Maică Nebiruită!
Vindecă-ne de bolile care ne chinuiesc!
Vindecă-ne de bolile psihice, care ne fac viaţa un coşmar!
Vindecă-ne de bolile trupeşti, care ne fac neputincioşi!
Vindecă-ne de patimile care ne atrag spre cel rău!
Vindecă-ne, că ne rugăm Ţie cu credinţă şi cu speranţă!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condac 4

  Pentru Marea Ta Milă pe care o ai faţă de toţi creştinii, noi Te rugăm şi cerem acum al Tău ajutor ceresc şi cu multă smerenie Îi cântăm Fiului Tău: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 4

  Preaminunată Fecioară, pe cei care Te iubesc, postesc, se roagă cu evlavie, pocăindu-se pentru păcatele lor şi Îţi cer vindecare de boli, Tu îi vindeci. Cu mulţumire şi cu recunoştinţă ei strigă aşa:

Vindecă-ne Preacurată Fecioară, că pentru tot ajutorul Tău sfânt Îţi mulţumim!
Vindecă-ne mâinile şi picioarele noastre îndurerate!
Vindecă-ne rănile şi durerile noastre chinuitoare!
Vindecă-ne suferinţele trupeşti şi sufleteşti, care ne fac viaţa amară!
Vindecă-ne durerile de cap, bolile părului şi ale oaselor!
Vindecă-ne bolile ochilor, bolile nasului şi ale gâtului!
Vindecă-ne bolile inimii, ale ficatului şi ale organelor interne!
Vindecă-ne bolile grele, pentru care doar Tu ne eşti scăpare!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 5

  În bunătatea Ei spirituală, Maica Sfântă le-a comunicat românilor că poate vindeca pe oricine I se roagă cu credinţă şi cu evlavie; cu mulţumire să-I cântăm Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 5

  Metodele de vindecare ale Preasfintei Fecioare nu le cunoaştem, dar ştim că pe cel care se roagă mult cu credinţă, cu umilinţă şi cu pocăinţă sinceră pentru păcatele sale, ţinând post sever, Maica Sfântă îl ajută. Invocând bunătatea, Ei să zicem aşa:

Vindecă-i Preacurată, pe robii cei credincioşi Lui Dumnezeu!
Vindecă-i Preasfântă, pe cei care Te iubesc spiritual!
Vindecă-i Preabinecuvântată, pe cei greu încercaţi de boală!
Vindecă-i Preacurată Fecioară, pe cei cu suflet bun!
Vindecă-i Preaîndurată, pe cei de faţă!
Vindecă-i Preastrălucită, pe cei care suferă!
Vindecă-i Prealuminată, pe cei neputincioşi şi singuri!
Vindecă-i Preamilostivă, pe bolnavii incurabili!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 6

  Folosindu-se de Razele Sfinte Vindecătoare şi de Sfinţii Îngeri Vindecători din Sfântul Ei Sobor, Maica Domnului îi ajută pe cei care Îi cântă cu dragoste Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 6

  Metodele de vindecare şi cele de tratament ceresc se aplică celor care cred, care îşi mărturisesc păcatele şi fac pocăinţă din tot sufletul, iar cei care nu cred nu se vindecă. Smerindu-ne să zicem aşa:

Vindecă-ne pe noi, cu Razele Tale Sfinte!
Vindecă-ne pe noi, cu ajutorul Sfinţilor Tăi Îngeri!
Vindecă-ne pe noi, care credem în Fiul Tău!
Vindecă-ne pe noi, care ştim că poţi face minuni!
Vindecă-ne pe noi, care ne lepădăm de păcate!
Vindecă-ne pe noi, care ne lăsăm de toate relele!
Vindecă-ne pe noi, care facem pocăinţă sinceră!
Vindecă-ne pe noi, cei bolnavi din pricina multelor noastre păcate!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 7

  Cei chinuiţi de duhurile rele se pot vindeca dacă fac mărturisire, dacă se leapădă de toţi adepţii răului şi cântă din toată inima lor cântarea sfântă şi Dumnezeiească: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 7

  Bolnavii care se roagă, postesc, se smeresc, citesc acatistele şi paraclisele Maicii Domnului, fac canon de pocăinţă sinceră şi severă, se pot vindeca fără intervenţia altcuiva, că Maica Domnului, Sfinţii, Îngerii şi Sfintele Puteri Cereşti, îi aud, înlesnindu-le vindecarea, iar noi să ne rugăm aşa:

Vindecă-i Preacurată pe cei care Ţi se roagă din tot sufletul!
Vindecă-i Măicuţă pe cei chinuiţi de duhurile rele!
Vindecă-i Multmilostivă pe cei care se leapădă de rău!
Vindecă-i Preasfântă pe cei care citesc sfintele Tale acatiste!
Vindecă-i Maica Lui Dumnezeu pe cei care citesc sfintele Tale paraclise!
Vindecă-i Preaîndurată pe cei care singuri îşi fac canon de pocăinţă!
Vindecă-i Preabună pe toţi păcătoşii şi întoarce-i la credinţă!
Vindecă-i Prealuminată pe cei cu boli grele şi incurabile!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 8

  Maica Domnului ne poate vindeca prin cuvânt sau folosind Raze Vindecătoare de mare efect, de aceea cinstindu-O, Îi cântăm în mod deosebit: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 8

  În marea ei iubire de oameni, Maica Domnului poate trasmite anumite reţete de vindecare, care impun folosirea strictă a unor condiţii speciale de viaţă. Cerând îndreptare ne rugăm aşa:

Vindecă-ne, Te rugăm Maică Preamilostivă!
Vindecă-ne cu Razele Vindecătoare de mare efect!
Vindecă-ne Măicuţă, că Te iubim, Te preacinstim şi ne rugăm Ţie!
Vindecă-ne Maică Milostivă, că ne pocăim sincer pentru păcatele noastre!
Vindecă-ne cu reţetele Tale spirituale şi cu metodele Tale Cereşti!
Vindecă-ne, Te rugăm, de bolile minţii, ale sufletului şi ale trupului!
Vindecă-ne de bolile psihice, pentru care noi nu ştim vindecare!
Vindecă-ne de bolile care ne ţintuiesc şi ne fac viaţa amară!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 9

  Unele îmbolnăviri provin din radiaţii planetare sau din cauza acţiunii negative a unor persoane, dar ne rugăm pentru ajutor apelând la metodele de vindecare ale Maicii Domnului, şi-I cântăm Bunului Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 9

  Unele boli cum ar fi tristeţea, neînfrânarea, lăcomia, ura, invidia, se pot vindeca prin post sever, prin rugăciune multă, prin curmarea dorinţelor păcătoase şi cerând ajutorul Maicii Domnului.

Vindecă-ne Preaminunată Fecioară, de radiaţiile planetare!
Vindecă-ne Preasfântă, de tot răul care ne atacă!
Vindecă-ne Prealuminată, de acţiunea negativă a altora!
Vindecă-ne Preabună Maică, de tristeţe, de neînfrânare, de ură şi de invidie!
Vindecă-ne de lăcomie, de egoism, de gelozie, de ranchiună!
Vindecă-ne de pizmă, de mânie, de hulă şi de clevetire!
Vindecă-ne de mândrie, de orgoliu, de trufie şi de vanitate!
Vindecă-ne de bolile sufleteşti şi de chinul psihic!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 10

  Lipsa sensibilităţii sufleteşti, fuga după înavuţire fără rost, viaţa ghidată numai spre a avea de toate creează uneori stări de iresponsabilitate, care duc la dezechilibru, provocând chin psihic sau fizic şi de aceea, întărindu-ne duhovniceşte să-I cântăm Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 10

  Pentru eliminarea defectelor psihice, Maica Domnului a recomandat autostudierea personală fizică, psihică şi sufletească, în raport cu mediul sau cu societatea. Să ne rugăm din inimă aşa:

Vindecă-ne Preacurată, de dezechilibru sufletesc!
Vindecă-ne de toate stările rele care ne macină!
Vindecă-ne de gândurile necurate, care ne îmbolnăvesc!
Vindecă-ne, că suferim şi nu ştim ce boli avem!
Vindecă-ne, că doctorii nu ne pot vindeca!
Vindecă-ne de cancer şi de tot răul care ne macină!
Vindecă-ne de bolile grele şi fără vindecare pământească!
Vindecă-ne de bolile care ne chinuiesc şi ne amărăsc viaţa!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!

Condacul 11

  Maica Sfântă ne învaţă că studierea personală fizică şi psihică, autocunoaşterea, poate duce la eliminarea multor defecte şi boli. Cinstindu-O pe Maica Domnului, Îi cântăm: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 11

  Persoanele care au descoperiri sfinte, comunicări Dumnezeieşti, ori de la Personalităţile Cereşti, îşi pot lărgi domeniul cunoaşterii şi al vindecărilor de tot felul şi de aceea să spunem aşa:

Vindecă-ne Preasfântă, de bolile intime şi ne curăţeşte de tot păcatul!
Vindecă-ne şi luminează-ne calea spre Dumnezeu!
Vindecă-ne şi învaţă-ne tot ce este de folos sufletelor noastre!
Vindecă-ne, înţelepţeşte-ne şi ajută-ne să fim răbdători!
Vindecă-ne şi ne lărgeşte orizontul cunoaşterii!
Vindecă-ne şi ne întăreşte pe noi în tot ce este bine!
Vindecă-ne şi nu ne lăsa, Măicuţă, neştiutori!
Vindecă-ne, smereşte-ne şi ne miluieşte pe noi, după mare mila Ta!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 12

  Maica Domnului a spus către români: Când cunoşti mai mult ştii cât să ceri şi ce să ceri, pentru tine şi pentru alţii – iar noi rugându-ne, cerem cele bune şi de folos sufletelor şi-I cântăm Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia!

Icosul 12

  Maica Domnului are multe Raze Sfinte cu care lucrează, putând vindeca bolile oamenilor, ale animalelor, ale peştilor, ale albinelor, cât şi ale plantelor şi de aceea să O rugăm aşa:

Vindecă Preacurată Maică, animalele în suferinţă!
Vindecă Preabinecuvântată Maică, păsările bolnave!
Vindecă Prealuminată Fecioară, albinele atacate de boli!
Vindecă Preamărită Maică, peştii şi vieţuitoarele apelor!
Vindecă Preafericită Maică, pomii şi plantele noastre!
Vindecă Preamilostivă Maică, cerealele de bolile lor!
Vindecă-i Preabună Maică şi pe cei bolnavi ai noştri!
Vindecă-i Preasfântă Fecioară pe toţi cei care Îţi cer ajutorul!
Vindecă-ne pe noi Preacurată Fecioară şi Maica Domnului nostru Iisus Hristos!


Condacul 13

  Preacurată Fecioară şi Maică Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, vindecă-ne pe noi (numele) pe cei din familiile noastre, vindecă-i pe prietenii şi pe duşmanii noştri de bolile pe care medicii nu ştiu să le vindece, căci cu dragoste şi cu smerenie Îi cântăm Lui Dumnezeu: Aliluia! Aliluia! Aliluia! (Acest Condac se zice de trei ori).

Apoi se zice iarasi Icosul 1 (  Binecuvântarea Domnului Savaot a fost mare peste Tine, Maică Preacurată, …) si Condacul 1 (  După Sfânta Adormire a Ta şi după minunata primire cerească care Ţi S-a făcut, …).

Apoi se zice aceasta rugaciune:

              Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecare de boli

  Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă de pacate, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti Scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!

….

Alte graimi divine:

Invoc lumina ta, Doamne,

Iubirea ta,

Blandetea ta,

Discernamantul tau,

Intelepciunea ta,

Rabdarea ta,

Smerenia ta,

Coloana sa fie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne,

Iubindu-ne,

Intarindu-ne,

Inaltandu-ne!

In gand te chemam, cu intelepciune imbracam,

Mantia ta!