Acum cativa ani intr-o regresie spontana am intalnit chipul Mahukai, negresa, cu trei copiii, femeie vaduva, lucrand cu frunzele, cojile de copac, invocatiile. Un cantec vechi curgea repetitiv activand firul destinului. Mahuka nu avea scoala ci doar cunoasterea vie a naturii insa putea deschide cartea celor care o cautau…. venind si din alte sate ….simplu luand o frunza pe care cel chemat o atinsese sau o coaja de copac…..sau dupa ce cautatorul se bucura de un ceai facut de ea din ierburi impletite cu invocatii. Se descarcau Cerurile si chipul i se lumina…. capatand o stralucire aparte. Tribul ei era batran insa cunoasterea aceasta strapungea timpul fizic imbracand ca o mantie de lumina o anumita zona din Africa, centrul ei. Si viata ei curgea simplu impletind mersul la apa cu vasul pe cap cu …..acele cuvinte care veneau cu forta, ajutand vindecarea, activand trecerea, aducand lumina. Copiii ei o ajutau si ei…unul aducand frunze, altul pregatind coaja…altul aranjand pietrele pentru vindecare. Si de multe ori timpul se oprea lasand Cerul sa graiasca.

Mahuka a revenit, ea este o parte din mine, o ipostaza sau o fateta a acelei povesti cu radacini in alte vietii insa cu frunze, flori, fructe in Acum. Pomul unimii i-as spune…..caci anumite vieti ne imbraca ca mantii de lumina dezvelind in trena Prezentului, daruri, intelesuri, radiante proprii.

Fiecare are o Mahuka in interiorul lui, un vindecator, un povatuitor, un intelept. L-ati cunoscut? Mahuka nu a venit singura ci ea mi-a dezvelit pe Spirala timpului si alte chipuri creand o hora de povesti pline de talcuire. Ori de cate ori atingeam apele divinului feminin chipul ei se activa….aratandu-mi alte si alte ipostaze.

La inceputul acestui an …..intr-o calatorie a sufletului…trei daruri de lumina s-au dezvelit, stalpul de lumina, puntea luminica a Maicii si darurile SarRei. Si in centrul triunghiului chipul Mahukai m-a intampinat, razand calduros, jucaus, rabdator dand mana cu multe ipostaze, dezvelind iubirea, blandetea, intelepciunea divinului feminin.

Reamintirea este un proces viu, un dar al memoriei spirituale, sufletesti, afective, o treime in unime care este activata de creierul divin. Atunci cand lobul stang(al tatalui) isi da mana cu lobul drept( al mamei) si al treilea lob( al copilului) in centrul lui se dezvaluie…..alte ipostaze, vieti intrupari cu toate darurile lor. Cand eram mica undeva in jurul varstei de 9 ani…am simtit pentru prima data revenirea, reamintirea, regasirea. Eram inca in etapa paradisiaca ( am vorbit despre ea pe site) si Cerurile prin intuitie, bucurie, frumusete ma salutau in fel si chip. Calatoream doar prin copaci iubind notele de la scoala ca pe niste binecuvantari, chipuri graitoare, geometrii radiante. De altfel incepusem clasa 1 cu 3 de 4, o treime….si eram foarte incantata de triunghi. Numerologia divina era un firesc pe care il traiam fara carti lumesti pana cand intr-o zi ….un eveniment din contractul meu spiritual m-a dat jos de pe munti…aducandu-ma rapid la campie. Eram tarata intr-un bloc in constructie, legata, batuta, chinuita de un adolescent care nu ma stia dar care aparuse din intunericul lumii in jocul nostru inocent de-a v-ati ascunselea. Si am grait…Doamne daca tu existi, ajuta-ma!!!! Un con de lumina s-a activat …..ceva din mine a ramas sus urmarind evenimentul ca un observator si o parte jos, un film ceresc derulandu-se, simplu, greu si plin de intelesuri in care acest tanar era sotia, femeia, partenera pe care cu 2 existente in urma o avusesem si barbat fiind ….o abuzasem. Acum plata se intorcea….insa nu eram singura. Legea cauzei si a efectului. Mai multe triunghiuri de lumina ma imbracau revelandu-mi chipul universului. Treime esti si in Unime. Rescrie.

Si ruga a continuat …..parca mai puternica, amplificata de toate entitatile de lumina prezente. Un om frumos m-a salvat traducand intr-un mod minunat Voia Cerurilor. Apoi am revenit in corp, centrata, altfel, impamantata. O noua etapa se deschidea in care nu mai eram doar in Ceruri ci uneam Cerul cu Pamantul. O alta fateta a fiicei…se dezvelea…..si in apele ei…m-am vazut cu chip de calugarita-sanitar, strabatand campii, munti, vai avand trusa de limpezit suflete cu mine. Si reamintirile, dezvelirile, intelegerile curgeau asezandu-se in puzzle -ul vietii la inceput ca o joaca apoi ca un drum.

Va invit sa ne limpezim ipostazele in apele cunoasterii de Sine lasand in trena Prezentului doar Darurile.

Cand? 20 02 2020( cifra obtinuta este 8, treimea masculina si treimea feminina, nelimitare, bucurie, inaltare)

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc

Cat? De la 30 ron in sus…..

Subiecte abordate: reamintirea, dezvelirea, tainele divinului feminin, daruri, cunoasterea de Sine, chipul anului 2020, triunghiurile divinului feminin, invocatii si puterea lor, regresiile spontane, Calea, contractele spirituale, rescrieri in Triunghiuri

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice