Ne stafidim ca tati punitivi, ne topim in rochiile mamei infantile …..ne razvratim ca fii. Centrul, miezul, chipul nostru christic ne cheama sa ne dezvelim frumusetea divina. Va propun cateva exercitii, teme de reflectie, lucrari de lumina.

1.Treime in Unime ajuta-ma sau Treime in Unime graieste pentru mine in sufletul sotului meu. Roaga-l sa ma ierte, Eu il iert/Fie ca iubirea, armonia, pacea sa ne sustina in Tot si Toate( Folositi aceasta comunicare transpersonala cu sotul sau cu un prieten modificand triunghiul). Cand apare un conflict sau treceti de la o etapa la alta folositi de 3, 5, 7, 9, 12, 40 de ori aceasta punte luminica.

2. Rog toate Triunghiurile divine sa-mi deschida drumul pentru a ajunge in Republica Moldova( daca este pentru Binele meu cel mai inalt)

3. Sunt Graalul tau/ Sunt Iubire, Armonie, Pace/ Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

4. Aşezaţi într-un triunghi de trezitor, un proiect de suflet, un dor, o chemare şi cereţi îndrumare. In vis, meditaţie, scris veti primi de la entităţile de lumină care alcătuiesc triunghiul, raspuns/ indrumare/calauzire.

2. Conlucrati cu triunghiurile divine formate din Mihail-Gabriel-Rafael sau Maica-Maria Magdalena-Sfanta Teodora sau trei sfinti din luna in care v-ati nascut atunci cand anumite rani emotionale se deschid, mari tulburari va cuprind, va simtiti legati, incorsetati prinsi in anumite bucle existentiale. Cititi acatistele lor, cereti indrumare, aprindeti lumanarele, postiti lunea, mercurea si vinerea, chemati-i in viata voastra sa va sustina.

3. Vizualizati ca sunteti punct radiant in centrul unui triunghi trezitor descris sa spunem de iubire, bucurie, frumusete. Trimiteti pe raze de lumina catre tot si toate, daruri de iubire, bucurie, unime etc. Puteti activa o spirala a bucuriei pe care sa o trimiteti pe toata planeta.

4. Cand lucrati in triunghiurile voastre limitative, vizualizati nodurile. Chemati mai multe entitati de lumina si cereti indrumare. Folositi daca simtiti aceste cuvinte: Curat si dezleg aceste legaturi, greseli, pacate/ Sunt intregita/ Aici si acum, Acasa.

5. Puneţi o pasiune, un dor sau o chemare în 1, 3, 5, 7 triunghiuri trezitoare şi cereţi îndrumare  privind materializarea lor. Nu va atasati. Lasati Cerurile sa puna vesmintele realitatii la momentul potrivit. 

6. Vizualizati ca asezati Graalul in centrul fiecarui triunghi limitativ care sta la baza relatiilor voastre neimplinite ( Ex. Neacceptare-Neiubire-Nerabdare). Rugati Sf Trinitate sa coboare in cupa interioara. talcul, rostul, unitatea de sens luminatoare.

7.Gasiti triunghiul-calauza din aceasta etapa de crestere. Ex: Iubirea-Armonia-Pacea. Cultivati-l la nivel de gand, emotie, fapta

8. Creati triunghiuri de lumina, Ex: Isis-Osiris-Horus sau Isus-Maria Magdalena-Sarra in care intrati ca Unitate de Constienta care Primeste/ Cupa a Unimii/ Graal. Chemati pe cercuri concentrice toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va ofere indrumare pe tema X.

9. Insailati in Unime, 3, 6, 9, 12 nuclee de lumina care descriu, 1, 2, 3, 4 triunghiuri trezitoare Ex Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Increderea, Sunt Una cu Iertarea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. Dati drumul acestei rauriri divine in interiorul vostru.

10. Asezati Ramura de Maslin in triunghiuri familiale dureroase. Ex nora-soacra-cumnata.

11. Reface-ti sufletelul folosind triunghiurile de initieri pe care le-ati primit.

12. Aduceti in centrul triunghiurilor limitative, Ingerii Discernamantului sau ai Intelepciunii sau ai Iubirii. Puteti activa intreg triunghiul format din aceste entitati de lumina.

13. Construiti cercuri formate din triunghiuri avand in miez o lucrare de lumina

14. Folositi Braul Maicii Domnului. Activati-l de jur imprejurul triunghiurilor limitative in care va zbateti.

15. Construiti triunghiuri de valori pe care sa le cascadati in viata de zi cu zi.

16. Lucrati cu triunghiurile formate din daruri.

17. Gradinariti cu triunghiuri trezitoare relatia cu sotul, partenerul sau relatia celei mai potrivite pentru evolutia voastra. Dati lumina la niv ch4 triunghiurilor unimii formate din Sfere.

18. Identificati elementele-cheie ale unei provocari. Asezati-le in triunghiuri. Gasiti la centru, Rostul, Perla, Diamantul.
19. Identificati triunghiuri formate din credinte. Sunt limitative? sau potentatoare? sau trezitoare?
20. Lucrati cu triunghiuri formate din Maestrii Unimii.
21. Cerneti divinul din visele voastre. Creati un triunghi din aceste unitati de Sens.
22.Folositi Trialogul in relatiile cu ceilalti( eu-tu-marea sfera centrala)
23. Puneti intrebari in centrul triunghiurilor trezitoare. Ce ma cheama in Peru? Care sunt temele mele de viata in aceasta etapa?
24. Daruiti exact acolo unde simtiti ca sunt restante, corijente, repetentii lasand darul in mainile unui triunghi de lumina.
25. Multumiti pentru Provocari. Prin ele Maestrii vietii ne dezvaluie, marile invataturi.
25. Rescrieti in triunghiurile trezitoare, Partitura vietii voastre.
26. Înainte sa adormiţi, activati un triunghi de lumină cu care sa călătoriţi în diferite temple: al iubirii, al frumuseţii, al tinereţii, al înţelepciunii, al materializării.
27. Atunci când trimiteţi un mail puneţi mesajul într-un triunghi de lumină. Fie ca îngerii armoniei, creativităţii şi bucuriei sa însoţească acest mesaj. Veţi simţi cum povestea atinge poarta sufletului si celalalt va raspunde din Centrul lui.
28. Faceti-va iertarile in fiecare chakra accesand Triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg/ Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege/ Sunt Una cu Iertarea

29. Cand mergeti in aglomeratii spuneti: Sfanta Treime protectie sa-mi fie/ Iubirea sa creasca/ Discernamantul sa infloreasca/ Intelepciunea sa rodeasca/ Implinire sa fie/ Drag si Bucurie

30. Cand vorbiti cu soarele fizic, conectati-va la triunghiul divin: Soare christic primeste-ma/ Imbratiseaza-ma/ Iubeste-ma/ Eu la Triunghiul celest vin/ Cu toate fortele treimice ma inchin/ Coboara in mine/ Sunt Una cu Tine

31. Activati darurile primite prin initieri astfel: Fie ca iubirea, intelepciunea,rabdarea sa ma sustina in Tot Si Toate

32. Cand va intalniti cu cineva spuneti: Treimea din mine saluta Treimea din Tine

33. Cand dati sau luati bani spuneti in voi: Fie ca abundenta, iubirea, bucuria sa ne insoteasca in Tot si Toate sau Sa se inmulteasca si la mine si la tine