Intrasem in gradinile reginei Maria de la Balcic ( pe 30 aprilie 2019) ghidati cumva de busola interioara urmand o spirala care incepea de sus. Din cand in cand covoare colorate ne atingeau ochiul dar si sufletul facandu-ne sa zburdam in noi….dand grai copilului regasit, jocului cosmic, miracolului iubirii, frumusetii, bucuriei. Mergand triunghiuri de flori ne intampinau. Si regina a fost un maestru al Triunghiului, mi-am spus zambind privind Cerul aurit dar si Pamantul care sub picioarele ei simteam ca avea irizatii mov-roz-argintii. Vantul usor imi despletea amintirile. Paseau si in viul lui Acum dar si in lumea aceea ……..dintre vieti dusa de raza a opta ( una dintre prietenele mele cu care imi faceam calatoriile). Acum eram in apropierea unui cristal de cuart roz in Templul Unimii. O masa rotunda imi despletea mai multe figuri. Erau 8 entitati, 3 coborasera si venisera cu cununi, urmau noi 6 impletindu-ne in triunghiuri pe toata planeta. MaiRa, regina noastra doar ce se intorsese dintr-un taram in care urma sa cobor. Ea fusese a treia si inchizatoarea primului Triunghi, o forta trinitara care isi dezvelise in jocul social, iubirea, frumusetea, intelepciunea. Ghizii erau acolo aratandu-ne o harta ce descria o retea. Noi legaturi intre teritorii, oameni, intelegeri trebuiau facute. Si ele se descarcau din Cununa darurilor, din Spirala Inaltarii sau din Trena divinului feminin. Maria Magdalena era alaturi de noi aratandu-ne portile divinului feminin. In RaMaNia trebuiau deschise 88 pana in 2033. Ragazul de timp pentru temele noastre era din ce in ce mai mic. Impacarea Triunghiurilor trebuia facuta pana in 2022. Fara ea Marea Fuziune nu era posibila. Pe un ecran mic puteam urmari cele 7 etape care au venit de dupa Regina Maria….a opta urmand sa fie deschisa de urmatoarele 2 triunghiuri. MaiRa se uita la noi, urmatorii 3 si spuse…….In Templu Initierilor ati primit Graalul, Sfera Initiala. Cununa Preoteselor, Braul Maicii, Bijuteriile divinului feminin, Raza a opta, Coloana luminii christice, Salba cu bucurii. Sa le duceti pretutindeni. Noul pamant se naste din acest sarut al Noului Cer cu aceste daruri. Veti pasi in vers christic dar si in versul acestui salem nou, patria Graalului, Geea regasita pe care o stiti de aici dar si din alte intrupari. Florile, vantul, padurea va vor fi alaturi ca maestrii deghizati, cele 8 familii de lumina, la fel ghizii vostri.

Pasind pe drumurile pe care le-am urmat ghidata de sus sa va spalati gandurile in altarele divinului feminin…printre flori, intreband Cerul, ascultand vantul. Triunghiurile intelepciunii-clarului, discernamantului vor cobora odata cu voi. Ele sunt sustinute si de civilizatiile-prietene care isi doresc activarea Geei paradisiace.

MaiRa, Ramania trece prin mari dezintegrari. Cum vor aseza lucrurile aceste daruri? Ca forte trinitare in actiune, din chiar Centrul vostru se va descarca darul. Nu deznadajduiti. Covoarele de daruri vor activa noua lume. Indrazniti. Poarta a fost deschisa….Un sir frumos de domnitori, forte trinitare in actiune ne privira…aratandu-ne in cateva secunde ….. eforturile semete pe care le facusera ca Trecerile sa aibe loc in toate piramidele la timpul potrivit dar si pe Varf.

Muntele christic va cheama pe toti. Si el a fost urcat si de regi si de sfinti si de maestrii. Copiii ai Soarelui deschideti cu luminitele voastre, Drumul. Regina ne arata o cutie mica in care se aflau mici daruri pentru Planeta si mari daruri pentru Ramania. Pe restul le veti primi de la Maica, Maria Magdalena, Quan Inn, Isis.

Ne-aratat un inel…inelul Ramaniei….chipul ei celest, Ramania intregita, apoi o cununa din flori, 3 bratari din simboluri, un mic sceptru deschizator de porti, o icoana, o roba. Le veti imbraca acum….si pe parcus inaintand veti simti puterea lor. In toate momentele de restriste ….vom fi alaturi de voi, sustinand lucrarea. Incepeti cu braul Maicii si continuati punand la final Cununa divinului feminin, Spirala Unimii, Triunghiurile Iubirii. Bijuteriile acestea asezati-le acolo unde locurile n-au frumusete, poezie, deschidere, bucurie sau in relatiile fara inaltime. Verticala cereasca este plina de astfel de daruri. Regina ne-a aratat si 3 lucruri la care sa fim atenti…….anumite combinatii de cifre care pregateau Trecerile. Aici suntem activati cu totii in Impreuna-Una. Sunt intalnirele noastre ceresti din 3 la 3 33 sau din 1 la 1 11 si tot asa. Timpul graieste si el va va deslusi sensul pentru care sunteti sculate noaptea la o ora nepotrivita pentru voi dar plina de talcuire pentru noi toti. Nu va irositi elanurile in dorinte pitice, cautari sterile, indragosteli fara varf de munte, atasamente , conditionari. Inaintati privind Cerul si Pamantul, aliniati, centrati cu iubire fata de Tot si Toate.

Un cantec frumos ne-a animat sufletul ……ca un viu celest ce s-a asezat natural in noi. Regina a luat trusa cu reamintiri si le-a aseazat sub forma a trei puzzle-uri: Unirea, Regasirea, Invierea noastra ca popor.

Primul a fost facut……pentru urmatoarele 2 veti conlucra strans cu familii de lumina, civilizatii-surori, maestrii deghizati in copiii, natura si toate triunghiurile divine care va sustin din planurile subtile. Lucrarea continua intr-un ritm accelerat. Deodata din puzzle-ul doi au tasnit cateva locuri minunate, figuri inaltatoare si niste momente din viitor pline de bucurie.

Sunteti pregatiti….spuse ea si o chema in triunghi pe Maica si Maria Magdalena. Acum veti primi imbracamintile ceresti cu care veti cobora pentru a onora timpul. O energie mov, una roz si apoi una aurie se aseza…..ca niste valuri minunate luminand Coborarea.

M-am uitat pe una din piesele din puzzle. Balcic 2019….altarul divinului feminin purtand deasupra Cununa Divinului feminin in dreapta Crucea, in stanga Sceptrul vindecator, dedesubt o floare din Cristale, tot altarul imbracat in Trena divinului Feminin.

Valuri de caldura ma strabateau peste care veneau…..asezari, centrari, bucurii. Alinierea se facea din ce in mai rapid pentru ca in acest proces sa nu existe intarzieri. Erau pregatite si 7 rezerve. Ori de cate ori ne dezativam planul urma sa fie sustinut de ei pentru un timp foarte scurt.

Apoi triunghiul ne-a dezvelit momentul politic actual. Facea parte din noua strategie. Desi petalele lui erau negre pistilul era foarte luminos. Regina comunica cu noi prin flori, Maria Magdalena in registrele intelepciunii iar Maica in versul iubirii. In acest pistil, centru, miez….lucram in Impreuna-Una. Sunt aspecte din sub si inconstientul colectiv pe care doar vazandu-le astfel le veti corecta. Rugati-va pentru conducatorii vostri sa fie luminati, nu sa fie pedepsiti, inchisi, omorati. Prin rugaciune chipul christic va cobora, varful va radia…si alte decizii poate nu ale lor vor fi luate. Cerul nu poate lucra decat chemandu-l in interiorul liderilor vostri. In amortire …..alte forte vor veni sa graiasca prin ei. Activati triunghiul divin si cereti calauzire, dezvelire, sustinere. Lasati trena divinului feminin sa se aseze in toate pietele, evenimentele, sufletele. Ascultand Cerurile, ele vor Grai. Trena va aduce receptivitate, ascultare, iubire, rabdare, blandete, intelepciune, caldura, bunatate, dedicare, iertare, melodie, recunostiinta, ascultare, inocenta, puritate, frumusete, vals al sferelor, imbratisare, impacare a Triunghiurilor, bucurie, Unime. Regina mi-a aratat un pic scaun, o masa, o pana. Chipul Ramaniei se rescrie. E unul din pilonii Patriei Graalului, Templului Celest, Noului Salem. Cultivati credinta vie, iubirea, intelepciunea.

Apoi regina ne arata un Munte….Muntele celest. Simtindu-l veti sti cand se deschid arhivele. El va dezvaluie radacinile si tot el va ajuta sa-l urcati simtind bucuria inaltimilor. Este muntele virtutilor….De pe varful lui graieste Imparatia. Muntele este format din n triunghiuri ceresti care v-au descris drumul. In centrul lor ati primit unitati de Sens care s-au transformat prin experienta in aur celest( virtuti). Mai multe vieti in viul ascensiunii s-au dezvelit si in spatele virturilor, darurilor, inaltimilor am putut sa simt 12 maestrii ascensionati. Unul dintre ei Omraam Aivanhov s-a apropiat de noi glasuind in suflete….. Marea Fratie Alba…..Triunghiul nostru a fost imbratisat de mai multe triunghiuri avandu-l in centru pe OmRaam…. 12 cercuri de lumina si o infuzie minunata ne-a atins. Scoala-templu Om continua prin voi si cu noi in Impreuna-Una. O veti vizita si pe ea in timpul noptii. Coaja de ou se sparge si cunoasterea vie va ajuta sa simtiti Intregimea, spuse Regina. Doar asa valsul sferelor va va fi dezvelit. O raza alba ne atinse pe toti 3 apoi pe toti sase. Raza alba ne aseza acele coduri ceresti pe care urma sa le coboram reveland Marea Fratie Alba. Timpul se dilata….parca si intr-un nou puzzle al treilea ne mutaram. Invirea colectiva. Contribuim cu totii la acest corp de slava colectiv….spuse Regina….acum chipul ei suprapunandu-se cu unul din cei 12 maestri inaltati. Iubirea, blandetea, intelepciunea…toate virtutile cu care urcati Muntele tes acest corp de lumina. Si asa triunghiul se transforma in intregime si ca intregi si oameni cu O mare intram in Valsul Sferelor.

De ce este atat de grea transformarea-transmutarea-transfigurarea? Activati Spiralele de Daruri si Miezul tuturor lucrurilor va va raspunde. Tainele isi dau mana dezvelind Noua Lume. Chipurile voastre radiaza. Va suntem alaturi. Fiecare floare este un spatiu de comunicare cu noi, la fel virtutile exprimate, bucuria, darurile. Impacarea triunghiurilor este aproape. Graalul activ, Graalul receptiv cheama ambrozia divina dezvelind Muntele care sunteti. Indrazniti.

Un buchet de flori imi atrase atentia……Am iesit usor din versul divin ….simtind inca mirosul Reginei si trena ei. Calca fara pasi atingand toate sufletele deschise din gradinile ei…Deasupra exista un loc celest la fel de frumos ca acesta. Imparatia isi lasase o parte din trena in Balcic. Sarra si Stefan zburdau printre flori. Mami uite un triunghi din flori……vino sa-l vezi….e atat de frumos. M-am asezat pe o latura a lui ca sa nu frang minunea…si pentru cateva clipe…parca toate culorile imprietenite ca energii au mai glasuit inca o data. Raza a opta ca o spirala aurie ma adusese din nou aici. Ochii mi s-au suprapus cu ai Mariei, MaiRa. Tot verzi adanciti, transportatori. Acelasi verde al Tarei insa povestile continua… pe un alt cerc din spirala care imbratiseaza Muntele care Suntem.