Fiecare an are un chip al lui ce se dezvaluie printr-o configuratie geometrica plina de culori pe care sufletul nostru o recepteaza in timpul noptii, atunci cand calatorim cu structurile superioare. Contemplatie pura, fiziune, unime. Fiecare medalion-an aduce o alta nuanta in templul sufletului pentru ca pastorul lui vine cu o pensula diferita adaugand tabloului interior… maretie, unicitate, poveste. 2020 ne-a invitat sa construim pe gandul pur indumnezeit, Templul Domnului. Un an al Sferei-Tata, al cunoasterii de Sine. De aceea ne-a fost taiata orizontala vietii ca sa ne verticalizam si sa descoperim in noi, maestrul, preotul, vindecatorul. 2021 pastorit de sfera-mama ne-a invitat in umbralurile emotionale pentru a spala rufele mirositoare: frica de moarte, de boala, de necunoscut, frica de viata insasi, neiubirea, neiertarea, atasamentele. Un cos parca s-a rasturmat…peste noi dezvelind in colturi……uitatele emotionale care tipau atrangand plati, boli, moarte. 2022 este un an al fiicei, al copilului interior care …..intra in gradina sufletului curatat limpezit pentru a ne dezveli Soarele Christic, florile vietii, Bucuria, Creativitatea, Inocenta. Preoteaza( acest 2) graieste printr-o Treime( 3 de 2). A imparti, a impartasi, Impreuna-Una! Sa fim prezenti in acest triunghi prin care Cerul se uneste cu Pamantul!!!!

Este un an transformarilor, transmutarilor si chiar al transfigurarii..fiecare Om cu O mare cunoscandu-si varful de Munte!!!! Am trecut prin toate rolurile…si acum impartasind descoperim in O ul rotunjit… (de la OM) Sfera, Valsul Cerurilor si Punctul central, Miezul pe care il numim cu totii Acasa!!!! Copilul regasit, treime in Unime simte…..prin toate minunile care vor avea loc….ca este primit, ca parintii cosmici exista, ca poate impartasi in Impreuna-Una!!!!

Este un an talantilor fructificati la nivel colectiv, social….posibil sa apare partide noi, triunice care sa nu fie formate doar din tati rapace si fii rataciti, guvern nou triunic care sa contina, mame, tati copiii nu doar tati ingenunchiati de Oculta, o noua imbracaminte-nume pentru tara: RaMaNia sau Dacia sau Valahia. Un an care inchide triunghiul …dezvelind in chipul faptei, Divinul Feminin, Fiica.

Va invit la creativitate, joaca, bucurie, inocenta, caldura, virtuti-flori, frumusete, radianta, patrundere in vers divin, intuitie, blandete, caldura, zambet. Descoperiti in voi chipul fiicei si va veti intalni chiar cu anul acesta care aduce o perspectiva noua asupra toturor lucrurilor: noi descoperiri, inventii, paturi regeneratoare, munti care graiesc, tehnologii vindecatoare, etc. Flori interioare unice vor grai in gradina acestui an.

Pentru a simti chipul acestui an nu ramaneti in patratul materiei la nivelul stirilor cu ploaia de morti si aceea falsa, scumpiri si alte lucruri ci mergeti in triunghiul christic acolo unde fiica va asteapta. Indrazniti sa contemplati bucuriile vietii, sa meditati seara de seara, sa va rugati ….si veti primi acel zambet suav cu care veti simti Adevarul. Sufletul intregit va sustine anul acesta sa impletiti cunoasterea cereasca cu fiecare pas pe care il veti face …pentru a fi la nivelul chakrei 4 insasi Cupa, Fiica sau Copilul deschis, care primeste in interior…..marile Dezveliri.

2022 este un an in care vom simti la nivel planetar inca vuietul luptelor astrale, cete, plase lacrimand…insa o mana tandra calduroasa ne va calauzi printre nori….pentru a vedea Soarele si acea RaMaNie, frumoasa radianta, pe care sufletul nostru o stie.

Vom continua sa fim triunici cultivand mediatia-rugaciunea-contemplatia si iubirea-blandetea-smerenia, aducand cand mai mult…….in concret chipul fiicei din noi. Este un an al revelatiilor, dezvelirilor, puterii triunice care va ajunge pana la varfurile sociale, decapacind…pe cei care ne conduc. Buchetul nostru de lumini va taia legaturile intunecate iar valsurile sociale vor capata altitudine.

E foarte important sa mentineti frecventa copil in voi sau sa va activati zilnic chipul celest pentru ca anul acesta puterea contemplatiei va genera schimbari incredibile!!!!

Din Jocul cosmic prin inteleptii-inocenti vor cobora miscari neanticipate, nebatatorite altfel ca…organizatiile mari ca de altfel si guvernele vor fi nevoite sa iasa din patratele in care acum sunt zagazuite, tintuite, ingenunchiate de civilizatiile controloare. Posibil ca multe piei vechi sa ….dispara.

Spirala inaltarii va trezi in noi……o primavara a vietii cu mirosuri incredibile, bucurii frumoase interioare, freamat si regasire. Acest razboi l-am mai purtat in Sirius si in Atlantida si iata ca ….acum am gasit in noi cheia cu care sa deschidem Templul noii vieti fara Cadere, Disolutie, Moarte Colectiva. Procesul de plecare continua insa noua etapa si noul chip isi fac loc. Unii frati isi iau ramas bun de la noi…..si foarte multe fetite vin….activand Noul Cer si Marile Flori din Gradina Vietii.

Indrazniti sa priviti Cerul acestui An din copilul interior si veti simti puterea christica, ochii divini, frumusetea vietii, bucuriile verticalei, valsul celest!!!! Despletiti-va credinta, frumusetea, caldura pentru a participa la cina din taina Unimii, la intalnirea noastra cu familiile de lumina cu sfintii si protectorii nostri. Pasarea maiastra din noi…. ne invita sa ne desfacem aripile pentru a simti valsul luminii!!!!