Fiecare an este o geometrie radianta activata in centrul unui triunghi-pastor ce ne sustine sa ne facem temele de viata pe parcursul celor 12 luni in asa fel incat la finalul anului sa ne putem bucura de multe daruri ceresti si lumesti asezate in pomul christic, pomul interior. Acest triunghi radiant este inconjurat de alte patru triunghiuri care alcatuiesc anotimpurile fiecare avand in miez, esenta un arhanghel: iarna pe Gabriel, toamna pe Mihail, vara pe Uriel iar primavara pe Rafael. In fiecare anotimp intervine radianta anului, povestea lui.

Cu ce vine 2018?
2-ul este a doua sfera din triunghiul-radacina, sfera-mama. Ea ne invita sa deschidem portile Unimii si sa dam drumul nelimitarii noastre(8) in Sfant Numele Tau.

Daca in 2017 am curatat, limpezit fundatia templului interior in 2018 se activeaza coloanele ceresti si ele pot fi traduse astfel intr-o mantra a nelimitarii.

Sunt
Liniste
Iubire
Drag si
Implinire
Zbor
si
Cant
Sunt Intregire( cer 8), Unime( cer 9), Inaltare( cer 10). Sunt Tot ceea ce sunt, Eu Sunt, Noi suntem, Impreuna-Una.

sau

Sunt Liniste, Iubire, Discernamant si Implinire, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu, Sunt, Noi Suntem, Impreuna-Una.

Daca adunati cifrele anului 2018 veti ajunge la cifra 11, Maestrul interior invitandu-ma pe fiecare raza a vietii sa dati glas varfului de munte.

Daca in 2017 ati rasturnat cosul cu multe gunoaie personale si de neam, ati facut curatenie, apoi ati asezat cuplul intr-o nou paradigma, la fel si profesia, calatoriile, darurile desenand Calea in 2018 dupa ce ati stat in interiorul vostru activand puterea, maretia, forta, veti vedea chipul noilor creatii, Noul Cer dand mana cu Noul Pamant prin gradinite holiste, centre ale unimii, proiecte radiante, calatorii cu aripi, comunicari in Unime care va vor dezveli primul munte urcat, frumos si stralucitor ca si parintii lui ceresti si lumesti.

2018 este un an al valsului sferelor, un an de rodire pentru glasuitorii Unimii.

Desenati un punct si de jur imprejurul lui 8 sfere ceresti care descriu 8 atribute ale divinului feminin. Faceti-va iertarile fata de ele si apoi alcatuiti o raurire divina proprie formata din 3-5-7-8 sfere care sa sa sustina nelimitarea in 2018 asa cum v-am aratat mai sus. In fiecare provocare cautati sa vedeti ce va spune fiecare sfera?!!! Ce unitati de smerenie, iubire, bucurie, blandete, acceptare, intelepciune, rabdare aveti de asezat in relatia cu noul om? Cum este graiul maestrului interior?

Acum de Craciun asezati in pomul graitor, intelegeri, bucurii, felii de recunostiinta fata de oameni, situatii, entitati de lumina. Veti simti in sarutul Cerului cu Pamantul ca multe globuri ceresti imbraca globurile voastre lumesti.

De revelion multumiti anului 2017 pentru toate binefacerile lui si imbratisati anul 2018…. Si ori de cate ori o experienta va va arunca intr-o bucla emotionala intrebati-va: ce parte din voi isi cauta nelimitarea? ce va spune valsul sferelor?