In triunghiul format din Sfera Tata, Sfera Mama si Sfera Copil, Divinul feminin coboara prin 2 astfel ca 2017 poate fi tradus foarte simplu, Sfera Mama ne invita in Templul Unimii pentru a ne recunoaste Maretia, Unicitatea, Varful de Munte.

2017 este un an al dezvelirii, adevarului, activarii unor forte ascunse din spatele ciclului anterior 2007-2016, puteri care au fost lucrate pe cruce, de Cer si Pamant in Sfant Numele Tau dar care abia acum coboara ca niste sori pe firul aurit ce insaileaza multe vieti si care in viul acestui an dau glas Darurilor cu care urcam propriul varf de Munte.

Acest 7, verticala cereasca, coloana a nelimitatii, forta unimica este un ceas desteptator pentru cei care si-au topit verticala in fel si fel de compromisuri sau ambitii desarte sau futilitati.

Chemarea lui la indreptare, activare in Unime, revelare a aceea ce sunteti o veti simti tot anul in fiecare zi care contine cifra 7 sau atunci cand se aduna cifrele si obtinem 7.

Daca ati mai rasfoit frecventaom si v-ati facut mandala numerogica, verificati unde apare in configuratia voastra, cifra 7. Exista o tandra corespondenta intre mandala proprie si configuratia geometrica a acestui an.

Zero si unu in geometria sacra este cercul cu un punct in mijloc, miezul care ne cheama, unimea care graieste.

Incercati sa vedeti chiar in acest inceput de an ce va spune Divinul Feminin, sa nasteti o gradinita a unimii, sa va ocupati de ateliere conective pe teme ce tin de Sfera Mama( Apa, Bucurie, Feminitate etc) sa teseti un proiect folosind triunghiurile iubirii sau ale blandetii sau ale frumusetii, sa calatoriti in configuratiile divinului feminin, sa urcati muntele interior punand luminile pe acele atribute ale mamei pe care le-ati neglijat poate in multe vieti?!

Si orice apare in miez, nu dati la o parte, lucrati acea maretie cu instrumentele divine cu care rezonati si care va cheama pe verticala crucii, coloana aceasta cereasca fiind insasi 7 le, forta care se devaluie prin intalnirea Cerului cu Pamantul din Noi.

In luna 1 e posibil sa fii simtit relatia cu Tatal lumesc dar si cu alti Tati veniti ca manageri sau soti si toate proiectele care au fost lucrate in energia Tatalui cu siguranta ati simtit ca au fost rascolite de valurile cosmice care au trecut prin noi, pe verticala lor, Graimea Feminina aducand un altfel de zbor.

Nu va cantonati in ceea ce vi s-a parut minunat intr-o anumita epoca insa acum o alta gura cosmica le deseneaza chipul.

Anul 2017 este un an al puterii divinului feminin ce graieste prin noi pe verticala maretiei noastre, o coloana ce a inceput sa se dezvaluie in multe vieti insa abia acum poate fi contemplata in intregime.

In luna a doua, februarie veti simti cum gradinita voastra se poate deschide la fel poate fi anuntat proiectul x sau poate fi dezvelit un atelier sau o idee. Este luna in care Divinul Femin va ajuta sa faceti trecerea de la etapa in care nu aveati curajul sa va aratati poate papusile din panza la etapa in care blogul vostru le dezvaluie sau atelierul. In aceasta luna, schimbarile, prefacerile, intrebarile vor deschide noi drumuri, noi abordari, un nou timp.

Luna a treia, martie deja va aseaza pe verticala interioara…dand grai triunghiurilor de lumina cu care puteti conlucra pentru ca idea dvs sa straluceasca.

In sine fiecare luna misca ceva pe aceasta verticala desavarsind-o. Si da nu suntem singuri. Fiind vorba de coloana nelimitarii veti simti familiile de lumina alaturi, sustinatorii ceresti in grai divin aproape, inteleptii.

Toti in Impreuna Una, daltuind stalpii Patriei Ceresti.

Incercati sa va limpeziti sufletul in apele triunghiurilor trezitoare pentru a lasa acest an sa cuvante in sufletul vostru in toata maretia lui.

In triunghiurile victoriei alaturi de voi am simtit in serile in care am iesit in strada, spirala unimii si verticala cereasca care ne cheama pe toti sa ne aliniem voii Trinitatii, voii Centrului.

Indrazniti sa glasuiti. Prin voi, romanul puternic se dezvaluie, straluceste, participa la curatare, limpezire, Unime.

….

Ce va spune aceasta tesatura divina? Cum ne ajuta ea sa intelegem iesirea romanilor in strada?

Mai multe vom vorbi si la atelierul din 8 februarie,

Cu drag,