Anii sunt sisteme vii cu proprii stalpi de lumina, veghetori, deschizatorii de porti, pastori.

Fiecare an isi are temele individuale si colective, trecerile lui, darurile care iti ating bratele nascand la mijloc, Varfurile.

E foarte important felul in care inchizi un an, ce se aseaza in pomul recunoasterii de sine, viul unimii pentru ca noul an sa te imbratiseze inca de la inceput.

2015 a fost un an in care ne-am activat forta, maretia, puterea. Un an in care ne-am intalnit cu colturile patratului si le-am rotunjit, cu varful muntelui si l-am iubit, cu bucuria de a fi pe care si in sfarsit am lasat-o sa ne inunde sufletul. Atata simplitate mareata in cupa fostului an, atata rostire, viu glas!

Privind haina energetica a lui 2016, prima poarta a botezului celest ne dezvaluie exact aceasta Primire a Fiului si Fiicei intorsi Acasa.

Gradina este inundata de flori care isi dau mana in hore-spirale, peste tot sunt nuntasi care zambesc, soarele danseaza cu luna, povestile sunt vii si Omul bine primit in Casa Domnului.

Da, primit…..in haina cereasca sa se bucure de vals, frumusetea unimii, insasi versul divin!

In centrul gradinii se afla masa si pe ea alaturi de Graal, rostiri minunate, intelegeri, regasiri!
Omul primeste anul acesta de la Ra, dar de Stralucire de la Preotesele Unimii, bucuriile Trecerii si de la Copiii Luminii, Pacea.
Imbratisati de energia celei de-a doua veniri, intram in Templu facand Valsul.

Este un an frumos in care muntele fiecarei luni este atins de multe spirale cu straluciri minunate. Si pe varf se afla Omul cu O mare, mangaiat de Ceruri si imbratisat de Pamant.

Un om care straluceste purtand coroana lui Ra, se bucura de viul fiecarei Clipe, traieste Imparatia.

Lasati mana in apele scrisului si limpeziti versul fiecarui pas. Ce va spune aceasta poarta? Cum vine catre voi botezul celest? Dar Anul?