In acest an Treimea care Suntem straluceste dezvaluind in energia celei de-a doua veniri, puterea lui Impreuna suntem Una!

Mandala lui 2013 are in centru ei simbolul unimii de jur imprejur sase triunghiuri trezitoare iar la exterior emitent si graitor cercul  care ne imbratiseaza reamintu-ne ca Sfere Suntem si Impreuna-Una!

Este un varf anul acesta daca ati urcat muntele interior si o cascada daca n-ati apucat sa va ocupati de versul dvs.

Daca va uitati cu atentie in geometria acestui an veti afla cheile lui: In energia celei de-a doua veniri se dezvaluie ca o Trinitate suntem si Impreuna-Una.

Pastrand aceste deschideri de sens si amintindu-va de ele veti sti sa transformati, orice experienta, provocare, eveniment in unitati de sens.

Incercati oriunde v-ati afla sa va puneti intrebarea: Ce are de invatat Tatal din mine? Dar Fiul? Dar Mama?

Apoi dupa ce v-a fost revelat triunghiul trezitor incercati sa lucrati cu el, sa impartasiti in el, sa initiati in el, sa daruiti in el, sa conlucrati in el.

Trinitatea care Sunteti straluceste doar in Impreuna-Una.

Si daca ati gasit Tatal-Mama-Fiul unui proiect de suflet atunci hraniti chemarea cu iubire, incredere, recunostinta! Este un an minunat pentru a materializa proiecte de suflet, pentru a-ti recunoaste familia de lumina, si a te bucura in Impreuna-Una, pentru a-ti gasi Sfera cu care sa faci marele vals pe Spirala Evolutiva, pentru a  deveni parinte si a manifesta armonios tatal, mama, fiul, pentru a trai plinul care esti adica implinirea!

2013 este manifestarea Puterii care Esti este Stralucirea insasi este Bucuria de a Fi

In unime, paradigmele, valorile, atitudinile, obiectivele, scopul vor fi altele insa cel mai important lucru este recunoasterea si imbratisarea a ceea ce este asa cum este!

Contemplati ceea ce sunteti in zorii acestui timp si bucuria va va invada si linistea si dragul.

In Templul lui Unu, energia celei de-a doua veniri dezvaluie Trinitatea care Suntem in Impreuna-Una!