Am privit filmul despre Steve Jobs inca o data in cadrul unui festival de fim si istorii desfasurat la Rasnov, de altfel un eveniment inspirat si mi s-a dezvelit din jocul cosmic, triunghiul care l-a condus pe Steve Jobs catre succes, bani, faima. El este format din nevoia de a controla-orgoliul si atasamentul fata de propriul punct de vedere( dreptatea personala). Descoperind acest triunghi limitativ m-am intrebat ce vor face copiii nostri daca nu vor decripta la timp vectorii de forta care stau in spatele unui om de impact?! Poti castiga gloria lumeasca insa poti cadea 2 ceruri?! Poti straluci aici prin bani si faima alimentand persinalitatile care sunt naucite de aplauze, rezultate, celebritate insa poti sa ai un mp( misiune) ceresc mic?!Poti sa ridici sala insa poti strivi, impietri, pierde sufletele prin excesul de tehnologie?!…. Poti sa descoperi ceva interesant insa propriul tau copil sa sufere ca nu ai timp pentru el…..?Poti sa ai foarte multi bani si putere insa ceilalti sa nu se simta atinsi de maretia caracterului tau….?!
Filmul nu straluceste pe corzile inteligentei emotionale. Fosneste pe clapa IQ-ului, determinarii, racelii, orgoliului, luptelor, rigiditatii, autocratiei.

Multi copiii nu vor citi cartile despre el, cu atat mai putin nu se vor conecta la versul lui in Unime. Vor lua de bun acest triunghi si se vor imbraca cu el considerandu-l cea mai tare formula de succes: sa te impietresti cucerind muntele exterior( tehnologie noua-orgoliul de a fi puternic si unic-bani si faima).

Cand va imbracati cu o anumita filosofie de viata incearcati sa vedeti daca triunghiul care o sustine a condus la stinti, maestri, genii in lumina?!

Nu va grabiti sa priviti doar la rezultatele lumesti care sunt trecatoare. Nietzche a fost celebru insa foarte multi tineri s-au sinucis sau au cazut in depresie urmandu-l pe Dumnezeu lui care murise.

Faptul ca tehnologia a luat amploare si ca pentru unii oameni a devenit religia in care ei cred nu inseamna ca si corpurile superioare sunt hranite de aceste atasamente, dorinte de a controla sau de a avea dreptate, rigiditati, orgolii, puteri lumesti, iluzii?!

Intrebati-va pe parcursul procesului creativ cine vorbeste prin voi si daca este spre binele cel mai inalt al umanitatii?

Daca vreti sa dati nastere unui soft sau unei tehnologii ca sa ajungeti ca Steve Jobs verificati ce parte din voi vrea acest lucru si daca doar personalitatea jubileaza cautati in triunghiul cu varful in sus, vocatia voastra, propria poveste si marea unicitate care se dezvaluie doar in petalele unui suflet aerisit, curat, frumos?

Stiu ca nici o scoala nu va spune ca tehnologiile dualitatii( telefoanele, calculatoarele) va impietresc sufletul, va scad IE-ul, va afecteaza chakrele superioare, va dezbraca de sensul vietii transformandu-ma in biete umbre care il urmeaza pe X de pe facebook care are poate mai multi bani si poate celebritate dar care este triunghiul care i-a caluzit pasii? Merita sa va va abandonati Calea pentru iluzii? Ce inseamana sa fii Om si sa slujesti in sfant numele tau? Cine creeaza prin el? Cine vreti sa creeze prin voi? Propria lui creatie contribuie la Patria Celesta la Ierusalimul divin?

Tehnologiile unimii sunt singurele care vor produce salturi cuantice insa ele au nevoie de canale, ghizi, traducatori smeriti, plini de iubire, in faca-se voia ta. Ele nu se vor dezveli in teritoriile orgoliului, nevoii de control, atasamentului fata de dreptatea proprie.

Si arhistrategia de intuneric creeaza prin unii dintre noi fara iubire folosindu-se de clapele IQ-urilor cuprinse 120 si 180…Aici in aceasta plaja ii gasiti si pe Hitler si pe Stalin. Dar oare aceste creatii lipsite de iubire ajuta umanitatea?

Cand te asezi pe un pat de cristale, memoria divina se activeaza, la fel cand folosesti Luviomul si anumite resurse interioare iti vorbesc, asemenea cand mindsinergy-ul te poarta catre Centrul tau.

Ce salt cuantic simtiti ca ati facut trecand de la un Toshiba la Apple sau de la un simplu telefon la iPhone?Ce parte din voi s-a simtit atinsa? Ati trait extazul, unimea, marea fuziune?