Triunghiul urmeaza chipul divinului trinitar. Echilibrand balanta cu sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil, relatiile din viata voastra se vor umple cu iubire, bucurie, pace urmand spirala ascendenta pana pe varful muntelui interior. Va propun cateva joculete, exercitii, meditatii in Triunghiuri. Fiecare lucrare va conduce catre valsul sferelor acolo unde prin flow, fuziunea cu marea sfera centrala, e posibila.

1.Aşezaţi într-un triunghi de trezitor, un proiect de suflet, un dor, o chemare şi cereţi îndrumare. In vis, meditaţie, scris veti primi de la entităţile de lumină care alcătuiesc triunghiul, raspuns.

2. Conlucrati cu Mihail-Gabriel-Rafael atunci cand anumite rani emotionale se deschid, mari tulburari va cuprind, va simtiti legati, incorsetati prinsi in anumite bucle existentiale.

3. Vizualizati ca sunteti punct radiant in centrul unui triunghi trezitor descris sa spunem de iubire, bucurie, frumusete. Trimiteti pe raze de lumina catre tot si toate, daruri de iubire, bucurie, unime etc

4. Cand lucrati in triunghiurile voastre limitative, vizualizati nodurile. Chemati pe cercuri concentrice entitati de lumina si cereti indrumare.

5. Puneţi o pasiune, un dor sau o chemare în 1, 3, 5, 7 triunghiuri trezitoare şi cereţi îndrumare  privind materializarea lor. Nu va atasati. Lasati Cerurile sa puna vesmintele realitatii la momentul potrivit. 

6. Vizualizati ca asezati Graalul in centrul fiecarui triunghi limitativ care sta la baza relatiilor voastre neimplinite ( Ex. Neacceptare-Neiubire-Nerabdare). Rugati Sf Trinitate sa coboare in cupa interioara. talcul, rostul, unitatea de sens luminatoare.

7.Gasiti triunghiul-pastor din aceasta etapa de crestere.

8. Creeati triunghiuri de lumina, Ex: Isis-Osiris-Horus sau Isus-Maria Magdalena-Sarra in care intrati ca Punct Primitor. Chemati pe cercuri concentrice toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va ofere indrumare pe tema X.

9. Insailati in Unime, 3, 6, 9, 12 nuclee de lumina care descriu, 1, 2, 3, 4 triunghiuri trezitoare Ex Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Increderea, Sunt Una cu Iertarea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. Dati drumul acestei rauriri divine in interiorul vostru.

10. Asezati Ramura de Maslin in triunghiuri familiale dureroase. Ex nora-soacra-cumnata.

11. Reface-ti sufletelul folosind triunghiurile de initieri pe care le-ati primit.

12. Aduceti in centrul triunghiurilor limitative, Ingerii Discernamantului sau ai Intelepciunii sau ai Iubirii. Puteti activa intreg triunghiul format din aceste entitati de lumina.

13. Construiti cercuri formate din triunghiuri avand in miez o lucrare de lumina

14. Folositi Braul Maicii Domnului. Activati-l de jur imprejurul triunghiurilor limitative in care va zbateti.

15. Construiti triunghiuri de valori pe care sa le cascadati in viata de zi cu zi.

16. Lucrati cu triunghiurile formate din daruri.

17. Gradinariti cu triunghiuri trezitoare relatia cu sotul, partenerul sau relatia celei mai potrivite pentru evolutia voastra. Dati lumina la niv ch4 triunghiurilor unimii formate din Sfere.

18. Identificati elementele-cheie ale unei provocari. Asezati-le in triunghiuri. Gasiti la centru, Rostul, Perla, Diamantul.
19. Identificati triunghiuri formate din credinte. Sunt limitative? sau potentatoare? sau trezitoare?
20. Lucrati cu triunghiuri formate din Maestrii Unimii.
21. Cerneti divinul din visele voastre.
22.Folositi Trialogul in relatiile cu ceilalti( eu-tu-marea sfera centrala)
23. Puneti intrebari in centrul triunghiurilor trezitoare.
24. Daruiti exact acolo unde simtiti ca sunt restante, corijente, repetentii lasand darul in mainile unui triunghi de lumina.
25. Multumiti pentru Provocari. Prin ele Maestrii vietii ne dezvaluie, marile invataturi.
25. Rescrieti in triunghiurile trezitoare, Partitura vietii voastre.
26. Înainte sa adormiţi, activati un triunghi de lumină cu care sa călătoriţi în diferite temple: al schimbării, al iubirii, al frumuseţii, al tinereţii, al înţelepciunii, al materializării.
27. Atunci când trimiteţi un mail puneţi mesajul într-un triunghi de lumină. Fie ca îngerii armoniei, creativităţii şi bucuriei sa însoţească acest mesaj. Veţi simţi cum povestea atinge poarta sufletului si celalalt va raspunde din Centrul lui.
28. Doamne glasuieste pentru mine in sufletul lui X spune-i ca il rog sa ma ierte, eu il iert si il rog sa construim in impreuna-una, o noua relatia activand triunghiul descris de armonie-iubire-discernamant.