Eram intr-un cer alb bleo, un rasarit de straluciri ce parca imi inundau sufletul cu un tandru sentiment de Acasa. 7, 3 imi spuse ghidul meu Aran iar AzaRa imi arata o pereche de infloriri ceresti ca niste aripi de fluture pe care o parte din mine le avea. O sa le porti pana la 9 ani si apoi le vei regasi in toate momentele de zbor dupa ce vei fi intrat pe Cale. AraN imi arata in chiar mandala mea luminica cifra 3, cifra calauza apoi un zero. Cand te vei intoarce Acasa, aceste viuri de fluture iti vor fi atat de aproape. Apoi AraN ma conduse in sala armelor de lumina spunandu-mi ca voi fi pe jumatatate aparator al unimii si jumatate preoteasa astfel ca voi avea alaturi tot ceea stiu din vietile in care am luptat: sulite aurite, scuturi, coifuri, armuri de cavaler, sabii. Dar nu mai vreau sa lupt. Nu vei lupta…doar vei apara, dezlega, uni apele. O sulita cu o flacara frumoasa imi dezveli cum se ating rasariturile si povestile in Sfant Numele Tau apoi o sabie deschise portile apoi un scut trezi cu razele lui viul cetatii ceresti apoi o armura straluci cu multe geometrii emitente apoi cununa cavalerilor se aseza undeva deasupra deschizand Drumurile.

De undeva din spatele meu caluti frumosi tasnira tesand cu fire aurite epocile si chiar in aceste Treceri o raurire divina straluci: Pe drumul lui Ioan sa vii cu Cavalerii. Apoi timpul imi arata o cupa in care se miscau cateva imagini, ultima fiind Patmos.

Patmos….si ceva ca o calduroasa amintire se desfacu in mine….bland, suav, complet.
……..

Cavalerii se asezara pe doua randuri punand in viul fiecarui an incepand cu 30 o viime, un fel de graime divina, un talc.

Cel de-al 12 lea veni si imi oferi o sfera bleo alba in care o tasnire de raze, stralucea.

Aran imi spuse….pe drumul cavalerilor, multe sigilii se vor desface. Patrunde in vers divin. Ioan va este alaturi. Timpurile va vorbesc in suflet. Fii Unime.

Apoi cavalerii se asezara in triunghi ultimul al 12 lea fiind varful si cel cu care parca departarile se dadura la o parte aratandu-mi o insula mica alba si o carte-curcubeu. Pe fila roz, 7 simboluri emitente ne asteptau as spune intr-un triunghi mare de argint.

….

Va invit in Rodos-Patmos incepand cu 27 iunie 2017. Costul este 790 eur( cazare, demipensiune, avion). Valsul va tine 7 zile.

Mai multe informatii va voi oferi pe mail, frecventaom@gmail.com