Patrunsesem intr-o primavara a sufletului cu flori multe si rauri de zambetele. Mai multe bolti pline de intelesuri se deschisesera tasnirii de raze cu care pornisem in aceasta calatorie. Pluteam trecand prin porti pana cand in fata lacului un cerc de forte luminatoare m-au oprit. Aveau rochii verzi, aurii, roz, mov, albe. Era doar cantec in privirea lor si pasul nu atingea stratul inchis la culoare. Au ridicat ochii unind Cercul si Pamantul in Sfant Numele Tau si apoi au pasit intr-o hora a sufletului. Se invarteau dupa Soare unindu-se cu el. Din aproape in aproape, o spirala plina de culori s-a activat ducand trilul lor spre un punct radiant care se hranea parca cu toata aceasta emanatie a fericirii.

Le-am privit incercand sa astern ceva in fila interioara. Cine sunteti? Am indraznit….O voce aurita mi-a raspuns hranind parca toata istoria noastra… Preotesele Unimii.

Undeva in linia mea interioara ceva s-a modificat sub acea raurire divina si glasul capata straluciri opaline.

Ele, preafrumoasele se invartira de 9 ori apoi se asezasera in fata unei fantani cu apa cantatoare primind din radianta ei. Usor una dintre ele cea imbracata in auriu se desprinse, uni Soarele cu Apa, Soarele cu Pamantul, Soarele cu Padurea, Soarele cu Totul si dadu mai departe darul ei. Cea in mov prinse fruntile tuturor aducand o stralucire circulara deasupra, cea verde culese multe flori se le dadu suratelor, creeand o hora a florilor, cea imbracata in roz oferi bratari de lumina si atinse si departarile cu ele iar cea alba aduse toate familiile de lumina intr-un unic glas pe aceasta spirala sa viieze intru Domnul.

Spirala capata sens si punctul radiant din varful ei deveni din ce in ce mai puternic stralucind peste Tot, mangaind Tot, imbratisand Totul.

….

Va invit in aceasta primavara plina de fluturi si flori sa sarbatorim Femeia si fiecare raza a ei.

Cand? Pe 8 martie

Unde? Pe strada ronda nr 8

La la ora? 18 30

Cat? 30 lei
……..

Rasarit si nelimitare, tandrete si infinit, bucurie si splendoare.