Eram la baza spiralei asteptand un copil frumos sa-mi aduca raspunsul la scrisoare. Stateam in genunchi in triunghiul aurit atingand cu lacrima sfera tata-sfera mama-sfera copil. Trecand prin versul iertarii s-a activat versul iubirii si apoi versul increderii ca unde de diferite culori care imi strabatusera fiinta. Usor centrul triunghiului s-a deschis ca un rasarit de aripi. Fruntea mea era in aceasta deschidere de petale primind Initierea Triunghiului. Din sfera mama s-au desprins 8 entitati de lumina care au asezat pe fruntea lumii cununi de flori ce aduceau intelegeri graitoare pentru pasirea femeii in lumina, din sfera tata au coborat 3 graimi iar din sfera copil au cuvantat 24 de entitati frumoase pe 3 cercuri radiante atingand departarile si toate familiile de lumina din acest Univers.

Triunghiul s-a marit devenind templu luminic, templu-con iar sferele si-au inceput valsul.

Copilul mi-a lasat scrisoarea la picioare apoi s-a ridicat la centru creend unde de lumina aurie pentru fiecare sfera in care se desfacea o lume.

Divinul feminin a pasit in miez lasand lumii, versul cununilor, bratarile de lumina, florile cuvantatoare, rugul cel nears, braul vindecator, acoperamantul. Apoi a venit trinitatea masculina care a ridicat in noi, Muntele iar cercurile de copiii au adus flacara bucuriei, viurile unimii, insasi Cuvantul.

Chipul lumii se schimba sub aceasta raurire. Usor puteam sa vad cum fiecare strat de realitate strabatuta de gand lumesc si fapta tangibila avea in spate o inaltare, o activare in triunghi ce putea intra in plan, oricand in taina lui Acum, chemata de sufletul nostru.

………

Va invit pe 8 februarie la ora 18 30 la un atelier conectiv intitulat, Initieri in Triunghi. Divinul feminin si copiii Unimii.

Locatia? Strada Ronda nr 8 Bis

Cat? 30 lei

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!