Talantii sunt unitati de Sens, rodiri ceresti, activari de potential in lumina dezvelirii. Dar poate fi bucuria, pacea, intelepciunea, credinta, bunatatea dar si capacitatea de a patrunde in vers divin si de a intelege un triunghi, o fapta, un eveniment, dar poate fi limpezimea, clarul, inspiratia, gura divina, creativitatea luminatoare, scrisul conectiv, pictura si orice rasarit de aripi care se dezvaluie pe o raza a vietii sau alta.

Incercati sa vizualizati pecetea lui Solomon. In centrul triunghiului cu varful in Sus ( despre care sunt foarte multe articole scrise pe frecventaom) si care exprima natura divina, individualitatea, valsul cu cerurile, se activeaza Darurile.

Unele dintre ele sunt coborate de Masca, Persona sa slujeasca in triunghiul cu varful in jos pentru anumite ambitii altele sunt hranite de triunghiuri radiante formate din virtuti, sfinti, maestrii inaltati. Primele se subtiaza si dispar cele care sunt crescute cu smerenie, bunatate, iubire ne pot insoti pe spirala evolutiva mai multe vieti luminand Drumul, Omul, Tara, Planeta.

Darul nu este muntele si nici varful el este un prieten minunat cu care urcam alaturi.

Incercati sa cresteti Omul rodind la Centru si darul vostru va aduce si alte daruri inconjurand triunghiul de virtuti pe care il practicati cu multe talmaciri, bucurii, intregiri.

Nu va atasati de un dar si nici nu il exploatati cu lacomie. Multumiti-i in fiecare zi, imbratisati-l, hraniti-l cu lumina.

Multa copiii sau adolescenti precoce s-au pierdut in triunghiul ambitiilor parintilor, orgoliului lor si al familiei, atasamentului fata de bani, scena, nume.

Darul creste in triunghiuri descrise de smerenie-detasare-intelepciune sau bucurie-rabdare-pace sau smerenie-credinta-iubire sau avant-caldura-lipmpezime sau clar-discernamant-rofunzime si se topeste in triunghiuri formate din credinte limitative, atasamente, obsesii, orgolii, obiective pitice, patimi, dependente.

Darul este o expresie a divinului care s-a activat in chip luminic in viata noastra pentru a aduce stralucire vietii in Impreuna-Una.

Nu considerati darul ca fiind al vostru ci al Cerurilor.

Atunci cand triunghiul cu varful in jos se preda si mintea-inima-corpul devin insasi peretii Graalului realizandu-se astfel casatoria dintre triunghiul cu varful in sus si cel cu varful in jos, insasi Intregirea, Darul devine Una cu Totul si noi, Fii ai lui Dumnezeu-Acasa.

Darul uneste, mijloceste Primirea, ne apropie de Imparatie, accelereaza Evolutia.

Darul nu ne salveaza daca scopul nostru este meschin.

In lumina dezvelirii mergeti pe fiecare raza-dar catre propria voastra Unicitate recunoscand Cerul in valsul cu talantii, iubind Totul atunci cand Pasiti.