Pana tarziu in viata nu am stiut sa primesc de la Oameni necunoscuti si cred nici de la Univers fiind fie prea sfioasa sau prea tematoare sau considerând simplu cu nu merit.

Imi amintesc ca in jurul varstei de 24 ani am refuzat flow-ul, am resprins scrierea conectiva, prozopologia si grafologia nevrând sa mai primesc nimic din ceea ce mintea lumeasca nu putea accepta.

Când valsul cu Triunghiurile mi-a dezvaluit aceasta neacceptare, neprimire, nepatrundere mi-am dat seama ca doar deschizandu-te poti Impartasi doar Unindu-te cu Totul poti raspandi Darul.

Primiti in vers divin, un articol si lucrati-l in interiorul vostru, primiti cunoasterea nemijlocita, primiti iubire, primiti atentie, primiti zambet, LASATI-VA SA PRIMITI.

Uneori ne umplem cu bariere invizibile fie ca ne consideram prea grozavi, fie pitici, fie de neinteles astfel ca Universul nu ne poate aseza in Cupa, o mare Bucurie.

Starea de primire activeaza receptaculul divin cel care traduce Voia Cerurilor pentru El si Ceilalti.

Când primiti cu recunostiinta veti sti sa daruiti cu bucurie si astfel Crucea care sunteti, va straluci.

Uneori refuzam un compliment, nu primim o imbratisare, nu luam in petatele sufetului, o talmacire.

Si atunci când spunem….nu ma intereseaza parerea ta este de fapt tot un refuz in a primi un punct din marea vedere care poate este in vals cu alt tau si atunci când oftam si dam din nas ca nu vrem sa gustam o mancare noua nu stim sa primim si atunci când nu mergem pe aripile unei chemari la Sinca Veche sau la Capidava nu vrem sa recriem partitura vietii noastre pentru ca neprimind ramanem in zona stiuta, batatorita, confortabila din care nu apar luminite, tasniri, arteziene.

Nu vorbesc despre acel a primi egotic in care te gandesti ca doar tu sa profiti de cadou ci despre aceea primire de la Unime aceea deschidere prin care te lasi condus pe Cale pentru a straluci in Impreuna-Una!