Frecventa OM

Un pic despre Camelia Radu…

Cand am inceput sa scriu ma simteam de parca as fi fost in fata unor butoane cosmice fiecare cuvant fiind o geometrie graitoare, un nucleu de lumina, o poveste. Eram adeseori transportata in Biblioteca Divina rasfoind cartile tarilor, planetelor, vorbind cu Triunghiurile, urmarind Valsul Sferelor, adancind partitura Frecventei Om, inaltand-o in mine, urmarind harti ceresti, conlucrand cu Geometria Sacra.

O vreme am studiat doar vibratiie cuvintelor cu Maestrii. In Sfera initiala, cuvintele erau tasniri de Sens. Veneau ca niste arteziene si imi inundau fiinta, Maestrii dezvelindu-mi puterea acestor acordaje vorbindu-mi despre maretia cuvintelor in Creatie, Razele lor, insasi Stralucirea.

Rescrierea se face prin Cuvantul inmuiat in lumina, Frumos iubind Totul.

Si nu uita……Omul este purtator de coduri. In tandra regasire Cuvantul devine Element de Vesnicizare, Nucleu de Lumina, insasi Valsul.

Apoi Maestrii ma conduceau in sala creatilor si alaturi de frumoase entitati ma invitau sa croiesc noi geometrii folosind vibratiile. Le veti recunoaste in articole, carti, ateliere. Experimentele se faceau cu lumina vie in culori pe care le vad doar in calatoriile mele. Aici ramaneam mai mult pana cand paginile manualului cosmic se umpleau daltuind in tesatura timpului, Omul.

Ma intorceam apoi  in Biblioteca si rasfoiam cartile care ma chemau, patrunzand versul. Nu ma grabeau, Maestrii si Arhivarii imi erau alaturi. Uneori urcam la etajul cel mai inalt si ne asezam la o masa rotunda lucrand cu ecranele. Modelam energia cuvintelor. In aceeasi tesatura asezam mai multe energii de diferite culori. Cuvantul devenea frematator, plin de talc, innaripat.

Cand reuseam sa-i dau nota cosmica asteptata sa-l mut in cea mai inalta octava, Maestrii zambeau. Experimentam rescrierea si forta cuvintelor pana cand articolul continea o anumita melodie divina.

Mergeam apoi in sala muzicii celeste si cu dragul cel mare activam Frecventa Om. Ma lasa sa simt vibratiile sa ma contopesc cu ele apoi mergeam Impreuna in sala dansului unde reuseam sa fac pasii modeland cuvantul in mine.

Pasii adancesc cuvantul ii redau forta initiala, il fac sa fie modelator in Unime.

Simte Valsul, fuziunea cu Sferele, Contopirea.

Adu aceasta nemurire prin Cuvant. 

Aici exersam destul de mult paca cand simteam Centrul fiecarei Cuvant inainte ca Valsul sa porneasca.

Maestri intrau cu mine in jocul cosmic plamadind impreuna articolul-vals.

La final urmaream pe ecrane felul in care aceste tesaturi atingeau mai multe puncte din Univers. Intotdeauna ne opream mai mult la Geea. Aici e timpul. Va trebui sa cobori.

Simteam o  strangere in mine dar si o dilatare fara limita atunci cand ma apropiam de Timpul in care Frecventa Om va emite Aici.

Apoi vedeam Planetele ca Sfere-Surori dandu-si mana  intre ele si  Omul radiind in centrul lor.

Sfera Om se suprapunea cu Sfera Centrala si valsul lor devenea Una.

Centrul Frecventa Om

este o un loc al iubirii, armoniei, intelepciunii  darurile  dezvelindu-se prin ateliere, trialoguri, diagnoze, serate inspiratoare, regresii, initieri, calatorii cu talc.  Centrul va pune la dispozitie mai multe tehnologii cu care puteti conlucra Mind Mi, MindSinergy, Sammadhi Tank, LuViOm precum si valsuri inspiratoare alaturi de oameni frumosi.

Mai multe veti gasi rasfoind site-ul sau aici:

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Iubire, intelepciune, pace!