Sunt inca amuzata de faptul ca primesc cereri sa dezleg magazine insa proprietarii nu-si doresc sa se trezeasca sau mi se cere sa aduc abundenta intr-un business in care patronii nu vor sa se schimbe.

 Exista un trialog pe care il facem, eu-Sinele Divin-dvs. Nu pot sa va fac temele ci doar sa va ajut sa vi le faceti si eventual sa primiti si un premiu. Insa nici un traitor de Sens nu rezolva el problema si nici nu o abordeaza punctual. Pornim de la triunghiul cauzelor care sta la baza blocajului urmand ca transformarea paradigmelor limitative,  lucrul cu dependentele, purificarea, integrarea, salturile de intelegere, sculptura propriu-zisa sa fie facuta de dvs.

 Un business sau un magazin sta in campurile si structurile celor care il cresc. Sunteti gradinarii lui. Daca voi nu va schimbati, coafura mea energetica nu va tine.

 Dragilor, energia sporului e de dorit sa hraneasca toate palierele noastre de expresie. La nivelul chakrei 7, mergem la ateliere conective, luam initieri, facem pelerinaje spirituale, cumparam carti din lumina, la nivelul chakrei 6 oferim metaconsiliere, folosim banii pentru  cautari reale, ne inteleptim, ne folosim intuitia, daruim picturi fractale, sustinem un site de spiritualitate sau promovam responsabilitatea sociala. La nivelul chakrei cinci, ne dam banutii pe a  cunoaste si a comunica cu Melfior Ra, Raza Ra, Karin Lombrea, Lucian Papuc  etc, la nivelul chakrei 4, ii imbratisam pe copiii dintr-un leagan, le oferim carti despre ingeri, daruim ceea ce sufletul ne spune, mergem la conferinte dedicate compasiunii, iubirii, luam initieri care ne deschid aceasta chakra, ex Karuna, Isis seikim la nivelul chakrei 3, 2, 1 directionam energia catre casa, job, hainute.

 De obicei cand ne sunt virati banii in cont  nu ne gandim ca avem un card divin si ca e de dorit sa incepem cu hrana chakrei 7 ci ne grabim sa ne acoperim nevoile de baza si acolo ramanem iar apoi ne intrebam de ce nu mai avem ingerii sporului cu noi.

 Atunci cand nu folositi banii spre binele vostru suprem sporul pleaca pana cand voi va intoarceti in Centrul Fiintei Voastre si reparand zagarceniile sau risipa sau faptele bune prost intelese, meritati din nou sa-l primiti.

 Exista o energie a sporului cu care e de dorit sa udati toate chemarile din viata voastra, pelerinaje spirituale, initieri, ateliere, carti, training-uri, metaconsilieri, astrograme karmice etc.

 In era cunoasterii cea mai buna investitie este in recunoastere.

 In Templul Unimii, urmati-va Intuitia, Revelatia, Deschiderea. Atunci cand va doriti cu toate structurile ceva si el este inscris in Contractul vostru Spiritual acel lucru se va materializa prin Puterea voastra marturisita in UNU.

 Nu tin sa lovesc in NLP sau in alte tehnici, cai, metode care te ajuta sa faci bani si sa ajungi la succes, totusi retineti. Daca ati gresit in 300 de vieti fata de spor puteti sa va imaginati oricat castele veti ramane doar cu tabloul. Pana cand nu va veti responsabiliza si nu veti vindeca trecutul, degeaba veti visa cu ochii deschisi si va veti impana cu multe emotii pozitive. Retineti materializarea incepe cu stapanii casei, Suflet si Spirit. Daca acolo lucrurile nu sunt in ordine degeaba ordonati mintii, inimii si corpului fizic sa va ajute.

 Exista o ecuatia a materializarii proprie fiecarui om. O puteti accesa rasfoindu-va propriul Contract Spiritual cu un metaconsilier sau in meditatie, contemplatie, introspectie.