Tehnologiile Unimii

Cand eram micuta in jurul varstei de 9 ani o revarsare de Sens mi-a dezvelit ceea ce avea sa fie intr-un fel drumul acestei vieti pentru mine: cu trusa de limpezit sufletele, traversam dealuri si munti, in jocul divin unind lumile intre ele. Imaginea aceasta am aruncat-o de multe ori intr-un colt insa ea a revenit din ce in ce mai puternica dezvelind povestea triunghiurilor limitative, potentatoare, trezitoare, ascensionale,ale unimii. Desi valsul meu profesional multa vreme a inclus psihologia organizationala, pedagogia, training-ul, coaching dupa varsta de 30 ani prin revenirea scrisul conectiv, m-am dedicat mai mult tesaturilor ceresti si indrumarilor care s-au cristalizat in Coeficientul Multi, un manual cosmic din care multe articole de pe www.frecventaom.ro coboara precum si sistemului Triunghiurile Schimbarii pe care il folosesc foarte mult la cabinet si in ateliere pentru a urca impreuna cu voi muntele interior, muntele christic revelandu-va pe cale, Darul, Unicitatea, Radianta.

Pe aceasta planeta exista tehnologii ale dualitatii, de trecere si ale Unimii, valsul pe care vi-l propun fiind doar cu cele care ne ajuta sa intram in roata cresterii unimice ( reamintire, dezvelire, constructie, desincronizare, reconectare, limpezire, intelepciune) dand glas spiralei ascendente in noi.

In intalnirile noastre vom accesa Luviomul( exista abonamente de 5 si 10 sedinte), sau MindMi ( pentru a afla mai multe despre Indicele de transcendenta, IQ, EQ, vocatii, frecventa cerebrala, stil de invatare, creativitate, indicatorul de caracter) sau MIndSinergy ( 5, 8, 10 sedinte) impletind aceste tehnologii ale Unimii cu sistemul Triunghiurile Schimbarii  precum si cu initieri reiki, regresii, trialoguri pentru a accesa Puterea proprie, Unicitatea, Zborul.

In  diagnoza vocationala vom folosi si testul Decas precum si mandala numerologica.

Aparatul Luviom, care se traduce prin LUmina VIeții OMului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional.

Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecventa pe LED-uri.

Terapia cu Luviom are foarte multe beneficii și nici un efect advers. „Lumina va fi terapia viitorului.” Astfel, cel care optează pentru Luviom poate beneficia de o serie de efecte benefice asupra corpului și anume: crește vitalitatea, se declanșează  vindecarea, se intră rapid în starea de meditație profundă, se elimină din subconștient problemele declanșatoare de stres, apar in clar-limpezime-pace, raspunsuri la problemele vietii, se activeaza daruri de care nu erati constienti. Impletind Luviomul cu triunghiurile schimbarii, va veti simti mai luminosi, mai aliniati mai plini de pace-bucurie-iubire fata de Tot si Toate.

LUVIOM nu tratează o boală anume, ci se adresează întregului.

Pentru a stabili o intalnire imi puteti scrie pe frecventaom@gmail.com, 0755 099 099 sau va puteti programa astfel:

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Iubire, armonie, pace!!!