Despre Camelia Radu

Cand eram mica, la tara sau in fata blocului in momentele de raurire divina ma vedeam trecand peste campuri, dealuri, munti tesand lumile intre ele cu trusa de limpezit, suflete. Ma amuzam uitandu-ma la aceste viuri ceresti neintelegand in varsta aceeea micuta, plina de feamat si de nadrazavanie ce vor sa-mi spuna acele atingeri de Ceruri, acele guri de Sens, acele activari pline de talcuire. Mai tarziu dupa varsta de 18 ani mergand la manastirea Frasinei cu tolba plina de intrebari, in momentele-cupa, filmul revenea daltuind in mine din aproape in aproape, ceea ce vea sa fie insasi Drumul. Scrierea se facea de la Sine, eu ramanand sa asez pietrele-fapte si bucuria in viul lui Acum.

Undeva in trena varstei de 22 de ani in lupta cu o meningita ( si a saptea intalnire cu ingerii Mortii) am simtit asemeni unei revarsari de Sens, primele tasniri din ceea ce urma sa fie Psihologia Centrului, Triunghiurile Schimbarii, FrecventaOm. Eram suparata pe profesori, viata, psihologia clasica insa in timpul rugaciunilor care aveau sa-mi salveze viata, o mana iubitoare a ridicat cortina si asa s-a dezvelit Valsul Sferelor pe care il gasiti in fiecare articol, atelier conectiv, calatorie cu suflet. Ma trezisem dintr-un mic somn si ceea ce aveam sa simt si sa vad era un sistem la care mai lucrasem si in alte vieti insa abia acum venise timpul lui de coacere, de activare aici, de dezvelive a Omului cu O mare.

Dupa multe scrieri conective, calatorii in triunghiuri, acodaje, experiente pline de Talc, am simtit in jurul varstei de 33 de ani sa dau drumul acestei povesti intitulate FrecventaOm, cartii Tringhiurile Schimbarii( editura Vidia) atelierelor si calatoriilor fosnitoare venite din tesatura divina, eu fiind doar fiica care aseaza cu drag, iubire, caldura in fata Omului aceste dragalasenii ceresti, aceste covoare pictate de Gratie, aceste bucurii intregitoare. Pe firul de aur din aproape in aproape am asezat mai multe nuclee de lumina: trialoguri, acordaje venite nemijlocit ca Sf Graal, Sfera Initiala, Templul Kogayonului, Preotiile lui Ra, Zamolxe, Maria Magdalena, SarRa, initieri in triunghiuri, meditatii ghidate, regresii, dezveliri.

Triunghiurile s-au revelat intr-un fel minunat lucrand intuitiv cu cu Valentin Radu( prietenul si sotul), cu copiii, oamenii din jurul nostru. Veneau frumos in cupa sufletului din alte vieti si dupa le activam si le umpleam in interior, le asezam in florile atelierelor, site-ului, cartii. In adevar fiecare Om din viata noastra a contribuit la tot ceea ce s-a asezat in mine si in noi, pe site, purtand denumirea de articole, calatorii, ateliere conective, trialoguri, fiecare pasire daltuind ceva pe bolta Triunghiului de Lumina.

Va invit sa cititi cu sufletul frecventaom ( in mod special categoria Triunghiurile Schimbarii unde sunt 90% din articole) curgand peste pagini si dospind. Lasati versul noptii sa aseze rodirile, lasati taina lui Acum sa deschida Poarta.

La timpul potrivit aceste flori-articole vor glasui in pasii vostri cu drag, frumusete, caldura!

Pentru intalniri si reintalniri, regresii, metaconsiliere, initieri reiki sau nonreiki, diagnoza vocationala, scrieti-mi pe frecventaom@gmail.com sau trimiteti-mi un sms pe 0755 099 099