Descoperă

Acum 10 ani, pe 19 iulie 2008 cu o zi inainte de nasterea baietelului meu Stefan, s-a activat dupa ce a stat  o vreme in burtica mamei divine, site-ul Frecventa Om. Era o sambata dragalasa, calduroasa, inspiratoare si desi ma pregateam pentru un eveniment incredibil, sustinut de multe scrieri conective simteam ca o alta aterizare se va face in triunghiul bucuriei-intelepciunii-unimii si asa a fost…..la pranz a aterizat acest manual cosmic simplu intitulat, Frecventa Om. Nasterea lui mi-a fost anuntata de cartea Coeficientul Multi pe care nu am publicat-o dar care s-a scris de la Sine pe parcursul a 6 luni fiind cel mai puternic indrumator din viata mea pe spirala ascendenta a scrisului, reamintirii,  valsului cu sferele ceresti.

Site-ul  acesta cu toate fortele lui treimice insotitoare m-a ajutat sa ma dezvalui ca traducator al lumilor subtile, ghid, metaconsilier, trainer, scrib ceresc, om. Mi-ar fi placut sa spun doar Om insa stiu ca pentru multi dintre voi sunt foarte importante etichetele. Desi am inceput sa scriu la 9 ani abia la 30 ani am avut curajul sa povestesc despre initierile primite, sa impartasesc, sa revelez valsul cu lumile subtile, anumite scrieri conective coplesitoare prin talcuirea lor, sa crosetez ateliere inspiratoare, sa dau grai calatoriilor spirituale, regresiilor. De la 18 la 30 drumul meu a imbratisat Psihologia Organizationala in acest copacel aducand inteligenta emotionala, NLP-ul, Analiza Tranzactionala, acreditari LiFO, HS, DECAS si alte nazdravanii as spune care m-au modelat ca trainer, coach, consultant, diagnostician, fizionomist, consilier vocational, HR manager. Insa cel mai mult mi-a placut sa urmez scoala reiki, infoenergetica si valsul cu maestrii.

Chemarea mea a fost dintotdeauna pentru Psihologia Centrului, un nume pe care l-am primit simplu, fara fard la 22 de ani cand am trecut a saptea oara pe langa moarte si in acea rapire in Gratie in sfarsit am inteles ce pot aduce din alte vieti si de pe alte planete in gradina psihologiei unite cu spiritualitatea. Trezindu-ma florile sufletului erau pregatite pentru aceasta poveste in care omul cu o mic putea deveni om cu O mare dezvelindu-si prin valsul cu Cerul si Pamantul…… Darurile, Radianta, Puterea, Unimea.

Dupa ce site-ul a glasuit am inceput sa dau initieri in ceainarii sau acasa, sa pregatesc calatorii in Peru, Iordania, Egipt, Nepal, Brazilia etc sa sustin ateliere conective, sa crosetez trialoguri, sa calatoresc pe firele destinului in acele vieti din spatele lui Acum, sa activez psihlogia energetica, sa creez testul 3angle, sistemul si apoi cartea Triunghiurile Schimbarii, sa colaborez cu firme ca sustinator psi, sa fiu ghid si stalp pentru oameni frumosi, sa pun aripi traitorilor de Sens.

Cabinetul Frecventa Om s-a activat in 2013 urmat fiind de Centrul Frecventa Om, un chip radiant, frumos si unimic care dezvaluie prin valsul cu tehnologiile Unimii ca psihologia Centrului este vie, puternica, transfiguratoare.

Vizualizati un mic soare pe razele caruia s-au asezat urmatoarele straluciri: samadhi tank( puteti pluti 60 min conectati la miezul vostru, dezvelindu-va puterile), MindMi( singura tehnologie din Romania care iti pemite punand mainile pe un scanner timp de 4 min sa afli despre IQ, EQ, profilul tau vocational, competente emotionale, competente cognitive, virtuti) MindSynergy care te ajuta sa dai glas unor resurse nebanuite, LuViOm care te aliniaza, te sustine in procesul de vindecare, te uneste cu Cerul, terapie cranio-sacrala, initieri, regresii, terapie de cuplu, ateliere de astrologie, yoga divinului feminin etc. Ce va spun ele?

Un posibil raspuns il puteti gasi aici:

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Iubire, armonie, pace!!!