Duminica, 25.08.2013 , orele 09-19.00 va invit sa descoperim impreuna modul in care legile constiintei sistemice ( acea constiinta care ne face sa fim inclusi intr-o familie, organizatie, anturaj ) ne influenteaza destinul, modul in care percepem viata si alegerile pe care le luam in fiecare zi sau in momentele importante, intr-un mod care de cele mai multe ori ramane inconstient sau este lipsit de sens pentru logica superficiala.Constelatia familiala este o metoda terapeutica profunda, prin care se poate aduce claritate asupra tensiunilor si conflictelor din si dintre oameni, fie ca ne aflam intr-un nucleu familial sau am ales traiul celibatar.

Daca exista in neamul vostru secrete, legaminte, blesteme, neiertari, resentimente sau daca exista in viata voastra prezenta boli, nevroze, neputinte, orice fel de stare si tensiuni care va scot din starea de pace interioara, exista posibilitatea sa descarcati ceva ce nu va apartine si cu ajutorul acestei metode, care lucreaza foarte mult cu energiile ascunse ale subconstientului, sa va eliberati de toate acestea.

Legile care guverneaza existenta oricarui sistem sunt : Apartenenta ( toti membrii au drept egal sa apartina familiei ), ordinea ( ierarhia sau rolurile ) si echilibrul ( cand ceva se petrece cu sistemul, acesta tinde sa echilibreze natural balanta ). Cand ele nu sunt intelese sau sunt ignorate, in viata indivizilor ce compun o familie si in viata sistemului in sine apar situatiile dificile. Prin constelatiile de familie se urmareste restabilirea locului fiecaruia, includerea in aceasta constiinta comuna sau gasirea unei solutii pentru situatiile greu de gestionat.
As vrea sa mentionez ca aceasta metoda nu se adreseaza doar celor care au o familie ci si persoanelor singure, aflate in situatia de a nu-si putea gasi un partener sau care nu-si pot afla locul in propria viata.Vor exista pauze de confort cu cafea si ceai si pauza de masa la ora 13; vom lucra pana in jurul orei 19.
Locatia workshop-ului va fii comunicata doar celor care participa.
Workshopul va fi facilitat de catre consilier LAURA DINU.* in cazul in care nu va fi intrunit un numar minim de 5 persoane workshopul se va reprograma.
Va rog trimiteti email ( nicolwet@yahoo.com) sau sms (0729.15.10.11) pentru confirmare.