Pregatirea pentru scris include triunghiul iertarii, meditatia, bucuria de a fi. De multe ori ma opresc pe bornele de Sens ale zilei si rasfoiesc cartea vietii mele inainte sa sa dau drumul flow-ului sau privesc tesatura zilei de la Centru si primesc acele mesaje care vor desena articolele.

Nu imi propun nimic. In general mentin starea de cupa si particip la evenimente cu deschidere. Stiu ca in orice poveste exista un fir divin din care se vor tese aceste covoare-articole.

Uneori doar imi hidratez fiinta interioara cu lumina, culegand din tablourile lumesti, sensuri.

Ceea ce intotdeauna ma copleseste sunt entitatile de lumina in numar de 3 sau 9 sau 12 care apar exact la momentul potrivit dezlegand raurile de  bucurie.

De multe ori ma simt pe cai de lumina urmand triunghiurile radiante, tesand intre ele etapele umanitatii, scriind, lucrand, asezand, o tripla lucrare care se face prin toti cavalerii luminii care au ales ca dar in trena marii treceri, scrisul.

Si ii intalnesc in ploaia de lumina si pe acei cavaleri care canta sau care doar mediteaza sau doar tes lucrand pe hartile ceresti fiecare cu darul lui.

Uneori aceeasi poveste este rescrisa de mai multe maini de lumina fiecare dintr-un alt etaj de intelegere tocmai pentru a revela maretia lui Unu.

Ceea ce as vrea sa va las in teritoriile interioare sunt  tesaturile pe care le pictez si scriu cu mai multe entitati de lumina la centru in triunghiuri, cu bucurie radiind.

Si toate sunt pentru voi ca niste paini cosmice care acum au iesit din cuptorul gratiei, hranindu-va interiorul, rotunjindu-va fiinta.

Va astept la Serendipity pe 26 martie, ora 18 30 la o baie de sens in frecventele scrisului.