Era o dupa-amiaza frumoasa si plina de lumina si Sens iar eu asteptam ca sotul meu sa ma ia de din fata Casa Presei sa mergem impreuna in Corbeanca unde se afla casuta noastra.

Chiar ma gandeam ca de cand am venit in Bucuresti tot am lucrat in diferite intersectii si uite ca acum a venit si randul acesteia. Mi-am intrebat ghizii ce ar trebui sa tes in reteaua aceste zone …. si am primit raspunsul…. sa asez cupa Graalului si pe cand lucrarea se facea si insasi cupa mea se umplea am cerut cu drag si lacrima sa aflu ce mai face Tata( precizez pentru cei care nu au citit comunicarile anterioare ca el a trecut dincolo de val pe 19 ian 2013).

In bucuria sufletului am vazut trei casute albe cu acoperisuri vezi de iarba iar in centru un copac cu trei crengi aurii pe care se aflau multe fructe.

L-am intrebat pe tata ce inseamna fiecare aspect iar el mi-a raspuns:

Acestea sunt roadele la care vom ajunge dupa ce vom faptui. Sunt asezate in fata geamului fiecarui drept pentru a deveni mai constienti de alegerile noastre si astfel sa ne apropiem mai mult de roade.

Dar in vietiele voastre de pana acum nu ati rodit?

Ba da insa prea putin. Ceea ce vezi este un copac cu crengi de aur si fructe de aur. Zi de zi ghizii nostri ne pregatesc pe fiecare tema aratandu-ne constant fructul ei. Este o imagine pe care o vom pastra in suflet si care ne va reaminti in miezul provocarii gustul fructului care ne asteapta.

Tata ai putut simti un astfel de fruct?

Nu inca. Dupa ce au fost cernute faptele mele ( in ultima comunicare am povestit pe indelete) nu prea s-au adunat in palme fire de nisip auriu astfel ca nici fructe nu am fost invitat sa gust insa stiu ca acum sunt mai bine pregatit pentru a rodi in viata viitoare.

Tata ce semnifica steaua albastra alba care s-a ivit acum intre copac si casele voastre. E mare, frumoasa, emitenta. Parca ne comunica ceva.

E ghidul nostru A Ra Ra si iti spune ca te invita sa vezi mai mult. De jur imprejurul copacului e un cerc de lumina alba acelasi cerc pe care l-ai vazut in aproape toate intalnirele noastre si care ne faciliteaza comunicarea cu voi fiintele intrupate dar si cu fratii nostri din alte clase de spiritualitate.

ARaRa spune ca a venit timpul sa ne intalnim mai des in jurul copacului de aur si sa culegem in Impreuna-Una roade pentru Planeta si Univers.

Oare meritam sa le culegem?

AraRa spune ca  fructele vin catre voi in aceste vremuri de inflorire pentru ca sa duceti aceste roade ceresti in vietile noastre.

Nu inteleg,

Copacul recunoasterii de Sine isi lasa in viata voastra Roadele pentru ca in petalele Reamintirii sa Roditi.

Si tu Tata?
Si Noi-Alaturi….