Dansul a fost o pasiune pentru mine de când mă știu. În decursul vieții mele el a îmbrăcat diferite forme: modern, sportiv, tango argentinian, dans irlandez, dans contemporan iar în paralel cu dansul am cochetat și cu actoria. Cele doua arte au fuzionat aducând în lumina reflectoarelor două spectacole de teatru-dans: „Eu sunt” 2014 și „Mut” 2019, însă ele nu ar fi fost posibile fără implicarea, susținerea și ajutorul multor oameni dragi mie. Prin intermediul dansului mă pot exprima cu ușurință. Dansul este pentru mine un fel de amedita, o expresie a ceea ce reprezintă interiorul meu, alteori un refugiu sau o oază de bucurie. De-a lungul anilor am observat ca am rezonat cu diferite stiluri de dans, de muzică iar acest lucru nu cred ca a fost întâmplător. Parcă fiecare stil de dans a venit să susțină perioada în caremă aflam. Așadar vă invit la un atelier de dans și de mișcare în care vom lăsa corpul să se exprime prin intermediul dansului și de ce nu poate va răsări și un sens din firescul mișcării.

Va invit să vă gândiți la o melodie care va inspiră în aceasta perioada iar dacă știți să cântați la un instrument și doriți să ne cântați un pic putem improviza ceva și vedem unde ne poartă pașii…..

.Îndrumător: Octavia Diana Roman, terapeut craniosacral, consilier biografic, dansator, alte formări (kinetoterapie).

Locație: centrul Frecvența Om

Cât? 70 de lei (dacă e cineva care își dorește sa vină, însă nu își poate permite în aceastăperioadă mă poate contacta și vom găsi o soluție)Durata: 3-4 ore în funcție de câți participanți vom fi

Când? Sâmbătă 25 iulie, ora 10-13/14

Nr participanți: minim 5, maxim 10

Cerințe: îmbrăcăminte comodă, potrivită pentru mișcare, prosop. Nu e nevoie să aveți nici un felde experiență, doar dorință și deschidere.Dacă vă doriți să participați vă rog să vă înscrieți până cel târziu vineri 17 iulie, astfel încât să mă pot organiza cât mai bine.Pentru înscrieri și întrebări îmi puteți scrie pe adresa roman.octavia@gmail.com sau mă puteți suna la nr de tel 0727020889.Vă aștept cu drag să ne cunoaștem și să dansăm împreună!