M-am sculat ca un soldat sa salut Cerurile……un albastru radiant deschizand portile interioare. Am pasit pe un drum frumos limpezindu-mi aripile…..dar si interiorul, o spalare cu apa perlata luminandu-mi acest templu ce acum parea mai extins ca alta data. Mergeam parca despletind anotimpuri ceresti. Ma simteam chemata in camera albastra cea in care …….clarul, puterea cereasca, inspiratia cladeau nu articole ci ……povesti pentru deschis supralumile.

Cand am intrat am simtit prezenta lui Mihail, arhanghelul, pazitorul toamnei. Eram coplesita de radianta lui, frumusetea lui, blandetea lui. Am lasat ca ceva din acest albastru infinit sa se aseze pe aripi……si izvoarele ceresti au pornit:

Invoc lumina ta

Iubirea ta

Puterea ta

Coloana sa fie!

Cu ochi celesti

Din albastrul pur ne privesti

Inspirandu-ne, protejandu-ne, iubindu-ne!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!

Apoi m-am asezat sa scriu parca tesand cu fire aurite. O mana alba m-a atins si o energie frumoasa a curs, aducand un albastru frumos intens in cuvintele-raurite. Si parca toata curgerea saluta Totul!!!!

Camera s-a largit….si o toamna mai abundenta ca a noastra a coborat revelandu-mi fructe pe care nu le vazusesem. Undeva pe o crenguta…. o roada ma chema…era inca verde si parca singura nefacuta printre toate acele abundente. M-am dus sa o iau…si deschizandu-l fructul era carte si cartea avea rauriri si raurile unele curgeau, altele plangeau si altele stateau sa fie chemate. Ce este aceasta? E cartea ta care asteapta……Asteapta? da ……asteapta sa dai drumul rauririlor divine. Si tu intarzii….coacerea. Eu? Da tu…..

Am inceput sa plang. Sunt atat de vii toate roadele noastre, atat de vii….si noi plecam de langa ele…de fapt eu mi-am spus. Si ce sa fac? Sa iei o Sfanta Vineri cu tine…sa te asezi, sa consacri si sa lasi toate filele ei ceresti sa coboare.

Pai da …asa am sa fac…..Aseara in pat chiar imi spuneam….ca am o stare de sfera si cu ea mi-ar placea sa creez la infinit. Si acum iata sunt in lumea roadelor care cuvanta si care nu mai vor sa mai astepte….Straniu si frumos!!!!

Sa inteleg ca de la verde acest fruct va deveni rapid auriu si copt si gustos?

Fiecare fruct isi are gustul, minunea, savoarea lui. Si acesta Valsul sferelor cum ai numit-o ….e plina de ambrozii ceresti.

Chiar crezi ca voi reusi in aceasta toamna atat de abundenta in evenimente sa ma asez in bratele Sfintei Vineri si sa termin cartea? Vei reusi………..mai multe izvoare ceresti deja cuvanta.

Un pom nou plin de raulete dragalase mi-a aparut in ochii sufletului ….si fructul meu mic si verde s-a asezat fosnitor in el.

Ce pot intelege de aici?

Ca energii noi vor hrani aceasta carte….Lasa Cerul prin tine, sa scrie!!!Lasa Gratia sa cuvante!

Apoi am simtit ca o putere noua coboara……si cuvintele mele atinse de Arhanghelul Mihail inunda deja…..paginile noii carti ca o spirala protectoare, calda, frumoasa, vioaie.

Invoc lumina ta

Iubirea ta

Puterea ta

Coloana sa fie!

Cu ochi celesti

Din albastrul pur ne privesti

Inspirandu-ne, protejandu-ne, iubindu-ne!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!

Inteleg ca provocarea legate de sanatatea mea si anume chisturile aparute sunt doar dopurile pe care eu mi- le-am pus la raurile divine! …ovarele tin de creatie! Da drumul. Nu mai gatui abundentele. Cuvanta si graimea divina va avea grija de tine.

Mai multe fructe mi-au atins ochii si sufletul bucurandu-ma intru totul!!! Cel verde devenise auriu…si mainile mele il cautam cu blandete, bucurie, iubire!!! Si atingandu-l o toamna vie, cereasca ….cobora.. ….eliberand frunzele moarte, asteptarea, nerabdarea, incapatanarea…..si multe altele….ce asteptau si ele sa plece.

….

Si daca va plac darurile toamnei va invitam in seara aceasta la Despacho, Iza Procsi fiind gazda, inspiratoarea, moasa acestei ceremonii.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS