1. In anumite sanctuare exista traditia ca preotii si preotesele sa aibă ca unica insarcinare intretinerea unui foc ce nu trebuie sa se stinga. Acest foc este iubirea care asemenea soarelui christic e de dorit sa arda fara incetare in suflet. Melchisedec intretine acest foc pe Pamant iar toti cei care sunt pregatiti pot activa in sufletul lor, flacara sa. Dar focul poate fi alimentat doar cu lucrari de lumina, initieri, intelegeri, triunghiuri de virtuti, jertfe. Cine este Melchisedec? Preotul Dumnezeului celui Preainalt, Rege al Salemului adica rege al pacii, neavand nici inceput al zilelor, nici sfarsit al vietii ci asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu el ramane preot pururea…Ce ne dezvaluie el?  Painea si vinul, simbolurile celor doua principii masculin si feminin pe care se sprijina intreaga creatie. Painea si vinul sunt realitati spirituale care trebuie sa patrunda in constiinta noastra pentru ca omul sa se innoiasca. Pentru a ne hrani cu adevarat din trupul si sangele lui Hristos e de dorit sa invatam sa vedem in noi simbolurile intelepciunii si ale iubirii divine. Astfel vom gasi in paine si vin hrana pentru suflet si spirit si vom atinge incet incet acel grad superior al vietii pe care Isus il numeste viata vesnica. Ce inseamna a impartasi? A primi viata intru Hristos, a participa la viata christica, a darui in Sfant Numele Tau. Viata spirituala este o impletitura cosmica la care participa credinta- iubirea-iertarea, caldura-intelepciunea-bucuria, pacea-frumusetea-intelepciunea, puritatea-bunatatea-recunostiinta, sinceritatea-integritatea-bucuria.

Va invit sa deschidem ziua de 28 iunie cu Sfanta Impartasanie urmand sa aducem energia lui Melchisedec in triunghiul descris de Bucuresti-Ramania-Geea dar si in triunghiuri care tin de viata voastra. In trena zilei de 28 iunie vor fi 5 initieri si 5 lucrari care vor incepe la 10 00 si se vor incheia in jurul orei 17 00.

2. A doua initiere va fi Isis Seikim, vor veni darurile ei in viata noastra, lucrarea ei atingand razele vietii, orasul in care traim, tara aceasta ………Gaia. Cine este Isis?

Sunt Natura, mamă a lucrurilor, stăpână a tuturor elementelor, originea și principiul secolelor, divinitatea supremă, regina mănăstirii, întâi printre locuitorii cerului, tip uniform de zei și zeițe. Eu sunt ale cărui voințe guvernează bolțile luminoase ale Cerului, respirațiile salubre ale oceanului, tăcerea lugubră a lumii ascunse. Putere unică, eu sunt prin tot universul, venerată în multe forme, cu diverse ceremonii, cu o mie de nume diferite.
Frigienii, întâi născuți pe pământ, îmi spun Zeita Mamă a lui Pessinonte; atenienii nativi, mă numesc Minerva Cecropian; printre locuitorii insulei Cipru, sunt Venus din Paphos; printre cretanii înarmați cu arcul, sunt Diane Dictynna; printre sicilieni care vorbesc trei limbi, Proserpine Stygian; printre locuitorii din vechiul Eleusis, sunt Ceres. Unii îmi spun Juno, alții Bellone; sau sunt aceste  Hecate, sunt Zeita lui Rhamnonte. 
Toate acestea sunt…”– Metamorfoze Apuleius XI, 4                     
 ….

3. A treia initiere si a treia lucrare va fi a Mariei Magdalena. Cine este ea?

Am fost crescută cu înţelegerea magicului. Tatăl meu era din
Mesopotamia şi mama mea, din Egipt. Înainte de a fi crescută ea s-a rugat
lui Isis să o binecuvânteze cu un copil. Eu sunt acel copil. Şi am fost
cunoscută ca Maria Magdalena.Când am avut 12 ani, am fost trimisă
să studiez cu o soră secretă a Iniţiaţilor, sub aripile lui Isis. Am fost
antrenată în secretele Egiptului, Alchimia lui Horus şi Cultul Magiei
Sexuale al lui Isis. Când l-am întâlnit pe cel ce-l numiţi Isus, trecusem toate
Iniţierile mele. M-am pregătit pentru întâlnirea cu el la râu.
Evangheliile au povestit despre mine ca o prostituată, pentru că toate
Iniţiatele din ordinul meu purtau o brăţară de aur ce era un şarpe; şi era
cunoscut că noi practicam magia sexuală; iar în ochii evreilor, noi eram
prostituate. Când l-am văzut pe Isus şi ochii noştri s-au întâlnit, am înţeles că noi am fost destinaţi unul pentru celălalt.
Ceea ce am de gând să vă povestesc nu a fost cunoscut, cu excepţia celor
care erau cu mine. Multe legende există cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Dar pentru mine este o poveste a celei mai profunde iubiri.
Acel Isus (recunoscut de legendele respective) a avut o viziune a lumii ce
nu m-a atins (nu a avut legătură cu mine). Povestea mea este o poveste
de iubire. Mulţi oameni l-au urmat pe Isus. Şi oportunităţile pentru noi de a fi împreună singuri erau foarte puţine. Nu a fost scris în evanghelii pentru că nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiaţi de noi. Înainte ca Isus să
meargă în Grădina Ghethsemane, noi am conceput un copil, şi numele ei a
fost Sar’h.

4. A patra initiere va fi a SarRei. Cine este ea? Sar Ra este fiica lui Isus si a Mariei Magdalena. Copil al Unimii, SarRa dezvaluie bucuria de a fi Impreuna-Una, comunicarea in Unime, Graalul, zborul interior, frumusetea radianta, calduRa, blandetea, triunghiurile si darurile Unimii.

5. A cincea lucrare presupune 4 activari: Coloana Arhanghelului Mihail, Coloana Sfintilor Ortodoxiei, Coloana luminii christice in centru fiind Flacara iubirii divine

………………………………

Parcurgand cu ochi ceresti aceasta prezentare ce simbol vi se aseaza in suflet. Ce va spune el?

Cand vor fi cele 5 initieri, 5 lucrari, 5 varfuri de munti? Pe 28 iunie ( incepand cu ora 10 00 pana la ora 17 00)

Costul? 210 ron( 5 initieri ori 30 ron si o plutire in samadhi). Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com cu plata unui avans de 120 ron. In functie de nr participantilor vom face valsul intr-o sala mare sau intr-una mica.

Acest vals al sferelor va ajuta sa iesiti din aresturi financiare, relationale, de putere …….punand seminte de lumina in triunghiuri eliberatoare, trezitoare, ale Unimii. Initierile activeaza soarele interior mangaind cu razele pline de daruri, chipul intregii planete. Si daca aveti aceste initieri vor veni intelegeri noi, daruri, dezveliri intregitoare, varfuri de munti.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy