Atunci cand o provocare va strange primiti-o cu sufletetul larg….chiar daca este o pierdere de bani, un divort, un dat afara din casa de catre parinti, un arest al darurilor.

Ce parti din mine au atras aceasta situatie? Ce perle ale acestei experiente se dezvaluie? Ce am de invatat?Ce imi spune varful triunghiului? Uitati-va si la culoarul pe care provocarea s-a manifestat: lunea sarbatorim sfera tata, miercurea sfera mama, sfera fiica iar vinerea sfera fiu, marti si joi sunt dedicate trecerilor, schimbarilor, sambata este a limpezirii, curatarii, eliberarii de vechi iar duminica ne bucuram alaturi de parintii divini. Daca provocarea se manifesta miercurea inseamna ca e de dorit sa reglam anumite lucruri pe relatia cu divinul feminin.

Atunci cand ramanem incrancenati pe o anumita situatie ea se va intoarce……miscand in noi durerea. Intelegerea suferintei se poate transforma in dar si cu acea intelegere putem urca muntele interior. Scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe urmatorul triunghi format din teme de viata ce ne sunt dezvaluite de provocari, daruri si salturi de intelegere. De multe ori ramanem la baza triunghiului repetand examenele vietii pentru ca nu vrem sa vedem in ce lectii ne-am impotmolit. Gasim ca mama sau tatal sau viata insasi e de vina si provocarile revin pana cand cuprinsi de boli grave sau in mari suferinte facem trecerea. 

Sunt daruri cu care venim din alte vieti manifestate pe o raza a vietii sau mai multe si n daruri care se activeaza dupa cum noi ne-am facut temele de viata.

Darurile nu sunt doar clarvederea, calatoria astrala, bilocatia, levitatia ci si unitatile de discernamant sau de bucurie sau de liniste care coboara in structurile noastre dupa cum trecem de anumite lectii de viata.

Cand eram mica inainte de 15 ani mi-am vazut vietile de scriitor 5 frumoase radiante, 2 in care am castigat in bani, putere, imagine insa am pierdut premiile ceresti datorita meschinariei-ipocriziei-atasamentului. Cele in care n-am onorat darul m-au durut foarte mult si s-au tradus pana in 24 ani in aresturi pe tema scrisului …celelalte s-au intors cu multa dezvelire, bucurie, tasnire radiind peste n articole in toate etapele mele de crestere.

Un arest dur care are la baza vieti in care ati manifestat orgoliu sau dispret sau suparare fata de divin sau atasament sau meschinarie sau invidie poate fi depasit facandu-va iertarile fata de iubire, bucurie, armonie, cunoastere, caldura, intelegere, putere, daruri, mama divina, tatal celest, copilul cosmic.

Orice dar pleaca si vine dupa cum noi il onoram in interior cu iubire, smerenie, caldura sau din contra il atingem cu orgoliu, atasament, impietrire.

In sine darurile sunt entitati de lumina care coboara pe langa noi cand suntem frumosi si radianti si pleaca cand mirosim a meschinarie, ipocrizie, atasament.

Toti avem daruri doar ca ele se deschid in diferite sezoane dupa cum ne onoram temele de viata. Si cand un dar s-a copt in pomul interior, Arh Mihail vine si separa roada de trunchi ….invitandu-ne sa facem o gradina proprie in care darul scrisului sau darul vorbirii atinge mai multe suflete.

La fiecare trei nopti suntem evaluati in Ceruri de aceea unele daruri raman mai mult timp, altele un pic altele ne eternizeaza.

Si cand ele pleaca intrati in triunghiul smereniei-recunostiintei-iubirii. Predati-va!!!!

In Graalul interior……darul va cobora din nou atingand Cerurile Unimii.

Darurile se formeaza in mai multe vieti insa doar in gradina intelepciunii-bucuriei-blandetii sau a smereniei-recunostiintei-frumusetii sau a bucuriei, caldurii, pacii ele cresc luminand chipul umanitatii.

Va invit pe 11aprilie ora 18 30 la un atelier dedicat darurilor. Mai multe gasiti pe www frecventaom.ro

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie